Üritused

JÜRI POOTSMANN: tahtsin jõuda Eurovisioni finaali just Eesti pärast (8)

LISA KOMMENTAAR

Ehh12. mai 2016, 22:05
Enim mida see poisike oleks eesti jaoks teha, oleks olnud see, et ta oleks loobunud sinna sõidust, ainult mingid pubekad, kes mamma papa rahaeest hääletasid arvasid , et see võiks midagi laulusarnast olla
vabakodanik12. mai 2016, 13:17
.. minu arvates oli Jyri tiimi liigse tähelepanu ja nö õpetamisega närvi aetud.
See kaarditrikk oli justkui ainus liikumine,mida ta mehhaaniliselt ja kramplikult pyydis teha.
Samas polnud temas seda laulu tunnetust ja oskust sõnumit välja tuua...
NB! SUURIMA PAUGU PANI MINU ARVATES AGA SEE,ET SPIIKER TEADUSTAS ERILISELT VÄLJA LAULU AUTORI....(MIDA TEISTE LAULUDE PUHUL JU VIST EI TEHTUD-vaatasin vaid tema lauluni asja tv)...TUNDUB,ET SEE SPIIKRI REPLIIK OLI MEIE KISAKOORI NN" PANUS" VÕI ALTKÄEMAKS,ET LAULU PROMODES PUBLIKU TOETUST SAADA....
Igal juhul oli see karuteeneks ja usun siiralt,et just "tänu" sellele häälestusid hindajad eesti laulu vastu
Eline12. mai 2016, 12:13
Laul oli hea aga ei sobinud kuidagi eurovisiooni laulude konkursile. Olin kindel, et see laul ei jõua finaali. Ja nii juhtuski.
see12. mai 2016, 09:16
eurolaul oli juba algusest saati hukule määratud ei tea kes selle valis.täielik klounaad.
Kiibitseja12. mai 2016, 08:54
Tegelikult pole Pootsmanile tõesti midagi ette heita. Ärgem unustagem, et meil on Eesti Laul, mis ei olevat Eurovisiooni lauluvõistlusega kuidagi seotud, või siis ainult niipalju, et Eesti Laulu võitja saab osaleda Eurovisioonil:)
Meil on juba praegu tänu väiksesse Eestisse absoluutselt mittesobivale superstaarisaatele massiliselt lapseohtu "superstaare", keda valivad ja kelle suurimad fännid on pea eranditult väikesed tüdrukud, kes pärast ühe hooaja lõppu oma lemmiku peagi unustavad, ja järgmisel hooajal hakkab asi jälle pihta.
Keegi ütles õigesti, et superstaarisaade annab võitjale vale mulje tema populaarsuse kohta, sest pärast saate võitu arvavad nad, et korraldavad sügisel suure staadionikontserdi, aga siis selgub, et fännid on kadunud:)
jants12. mai 2016, 07:26
No selle Eesti eest,mida mina tean,sa juntsu ära isegi mökita.Ikka oma salliva homoeesti eest olite te seal väljas jalga väristamas ja kanni keerutamas,jura suust kui härjaila välja venitamas.Aga näe,ei häbiraasugi?
12. mai 2016, 08:47
Misasi see homoeesti on? Maailma demokraatlikemad riigid kohtlevad kõiki võrdselt, ja ei ole muutunud selle tõttu "homoriigiks". Rahunege maha, Teilt ei võta Teie orientatsiooni keegi vägisi ära.
jants12. mai 2016, 10:22
Selliseid nn superstaare tuleb igal aastal ja sellest on heameel mingil kitsal kildkonnal,kes siis riigi rahaga sõidavad sellise jüri või mariga oma edevust ja ambitsioone rahuldama.Kui see habetunud worst võitis siis ila voolas eriti ägedalt homodel.Mis siia puutub Eesti riik kui mingid hälvikud oma asju ajavad?Riigi raha,ei muud.Minu orientatsiooni ei võta keegi ära,aga rahva raha,mida oleks mujal hädasti vaja,aga küll.