Üritused

Juhan Paadam: meie laulul oli glamuuri vähe! (16)

LISA KOMMENTAAR

Tuks12. mai 2016, 14:50
Meie viga on see, et ei valita laulu vaid esitajat. Saan aru küll, et kõik noored tüdrukud on Pootsmanist nii pöördes, et laulu pole neile vajagi, aga Euroviisul see ei loe, seal hinnatakse laulu. Kui tahate head kohta saada, hinnake ikka laulu.
kas ei peaks siiski tõsiselt kaaluma12. mai 2016, 07:43
kas on otstarbekas maksumaksja raha eest lennutada turist + tiim eurovisioonile?
Kogu12. mai 2016, 06:47
See trall siin eestis vajab muutust, jah žürii juba aastaid sama,
See lugu polnud eurolaul ja artist kehv
See nooruk valiti ju ka aassta meesartistiks, ei saa aru mille eest, vàlja ju antud vaid üks kaks laulu
No ei ole ju ta staar, miks kohe vaja ainult upitada....
Enne ikka töö siis palk
aVot11. mai 2016, 23:22
Meie zhürii on idanenud.
Nojah11. mai 2016, 20:30
Polnud laulu ega lauljat. Tühja sest glamuurist.
raha11. mai 2016, 20:05
ka pole,kust sa seda glamuuri ikka saad,ei osata ka
11. mai 2016, 19:55
Vahet pole kas laulab Pootsman vöi Kapten, kui laul jama ega siis ei saagi vöita.
alf11. mai 2016, 18:43
Glamuuri ei olnud , aga laulu ju ei olnudki. Teised olid lihtsalt paremad tasemelt. Võib-olla oligi parem ,et eesti finaali ei pääsenud, sest lõppvõistlusel viimaseks jääda on ka pläss.
Letosvet11. mai 2016, 17:57
Targutajad taas platsis mis ma ütlesin ,mis ma rääkisin.Juku kas keegi küsis sult arvamust või tulistad huupi.
Ojaa11. mai 2016, 17:50
Mina olen küll Paadami väljaütlemisega nõus.See oli igav laulusaate ülesehitus,lihtsalt meie inimestel puudub haare,visioon,nad teevad seda nagu sunnitööd,nimelt need,kes peaksid artistil aitama jõuda sellistesse hingehaaravatesse kõrgustesse,millele on pihta saanud paljude võistlevate riikide esinejate saatetiimid.Eelmise aasta laul oli väga kauni mõtte ja meloodiaga,kuid tundus nagu oleks lõppenud armastuse matus,mitte ühe eluperioodi muutumise unelev nägemus.Peale selle see must lava,vastasel juhul oleksid meie esinejad saavutanud ma ei ütle,et esimest kohta,kuid teine või kolmas koht oleks juba olnud mõeldav.Tagasi minnes aga Gerli Padari eurolaulu juured,seal ka tehti sellest lausa al capone aegne taust,tumedad kõrged pilvelõhkujad,see oli ka "klass" omaette.Ehkki mulle meeldib J.Pootsmani laulmine,olen arvamusel,et Laura laul oleks meid poolfinaali viinud,kuid meie rahvas,kes hääletab on noorfännide pere või siis kurva mõtlemisega kohtunike armee.Kahju,et meil rohkem kui kord on läinud nii,et tahtsime paremat,kuid jah,läks just nii.Kõige kilplaslikum näide oli aga minu arvates "Letosveti" etteaste.Ja on nii,et ei suuda rahvas lwida õiget laulu,ega ka kõrge kohtunikekogu,sest me oleme eestlaslikult lui,haug ja vähk.Hea on selle lõpptulemuse juures see,et nüüd pole mõtet enam üle südaöö telekat vahtida.Ennustan venelasele võitu,võimas arvutitehnika või mis iganes oli küll.
kas 11. mai 2016, 17:46
kas tegu on lauluvõistluse või glamuurivõistlusega
Mina oma tillukese kreeka pähklikesega olen aru saanud, et lauluvõistlusest räägitakse.
Kord euroopas esimeste tolerastidena me ju võitsime eurovisiooni.
Praegu võinuks Jüri seljataga olla taustalauljad burkadega ja esikoht oleks garanteeritud olnud.
Paadam ja glamuur, naeru koht.11. mai 2016, 17:42
Euro laul on juba ammu kaotanud oma sära ja glamuuri. See on pigem poliitiline jura. Aga see laul ja esitaja oli küll alla arvestuse. Glamuuri ma ei märganud, kuna ülikond oli seljas väike ja nagu narts, tõmblevad sõrmed, mustald laulmine, tuhm ja glamuurist jäi küll väga kaugele. Esitaja laulis seda laulu algeliselt. Aga ülejäänud aeg seal olles näitas ta oma ülbust, imetledes ennast ja tundub nagu oleks ta proff ja teab mis teeb. Aga tegelikult teda ei saaks isegi enam lauljaks nimetada. Laulu esitaja oleks keegi teine olnud oleks ehk jumet aga see esitus oli algeline, must, tõmblev ja kus Te näete glamuuri? Minul oli pigev piinlik vaadata seda esitust ja tõmblemist.
Tõnu Anton11. mai 2016, 17:31
Jüril pole tõesti põhjust kurvastada oma esinemise üle, kuid mida polnud, see oli laul ise. Võistlesid ju mitte lauljad, vaid laulud ja mida pole, seda pole. See asi oli selge juba siis, kui Eesti konkursil laul välja valiti. Esiteks, konkursil polnudki sellist laulu, mis võiks Eurovisioonil hea koha saada, teiseks ei valitud nendesamadegi seast välja parimat laulu.
Nii olidki ootused hea tulemus saada liivale rajatud.
Jüri peaks ka vaatama peeglisse, sest tema kui hea laulja peaks ära tundma hea laulu. Ei tundnud ja hakkas tegelema mingi mõttetu autori kesise looga.
Kultuuriministeerium peaks selles küsimuses jõuliselt vahele astuma ja mitte laskma riigi raha kulutada juba ette teada nurjumisele määratud lugude promomisele ja asjatute lootuste üleskütmisele.
Arvan, et lugude valiku juurest tuleks minema saata petersellid, purgad ja nendesarnased "spetsialistid". Lugude kirjutamisse tuleks kaasata ikka hariduse saanud heliloojaid, kellel on teadmised muusikapala komponeerimise alustest.
Süntesaatoritümpsu peale meloodia kirjutajatest ennast heliloojateks pidajate "loomingust" niikuinii midagi mõistlikumat välja ei tule.
Muidu nõus11. mai 2016, 17:53
Aga mis puutub peeglisse vaatamisse, siis peaksid ju aru saama, et noor poiss tahtis hirmsasti sinna pääseda ja pealegi vaatajad+zhürii nii otsustasid.
Aga see lugude väljanoppimine ja valimine on tõesti kuidagi väär - nii palju lugusid ja mingid plaadikeerujtajad siis otsustavad, missugused lood üldse üldsusel hindamiseks pannakse.
Purga tiim ei kõlba ja see naine ületähtsustab selgel tennast.
Jüri12. mai 2016, 02:29
Jüri tahtis väga Eesti laulule, feimi ja sulli. Eks sõbranna Elina sosistas, et Stigil mingi lugu susiseb, võtku Jüri Stigiga ühendust. Pärast algas susserdamine, üks autoritest ütles- ta ise kirjutas meile, muigasime, et ok, las proovib, teine hiljem- ma juba ammu mõtlesin...Tegelikult on eesti laulu telgitagune omajagu tülgastav: omad joped, kokkumängud kohaliku kollase ajakirjandusega, teismeliste plikade telefonihäältega manipuleerimine, konkurentidest ülesõitmine. Algaja laulja arvab, et on lõpuks oma unistuste meepotti kukkunud ja ahmib kõiki kummalisi soovitusi. Tulemuseks ikka hirmunud nägu, tõmblevad liigutused, higine laup, mustad noodid ja suurevõitu ebaõnenstunud värvi ülikond tumeda lava taustal
11. mai 2016, 17:26
Paadam: Mina pean Eurovisioni lauluvõistlust telesaateks, mis on ehedaim televisioon oma ehedaimal kujul.
Radist: Mina ei ei pea laulu euroopa meedia tippsaateks. Kestvuselt ületab seda vormel, jalgpall ja olümpia.