Prince Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
11. mai 2016, 13:20

Colorado vang: ma olen Prince'i poeg! (3)

Prince’i tohutu varanduse jagamine läheb üha keerukamaks – lisaks 700 väidetavale poolõele ja –vennale on lagedale ilmunud väidetav poeg, kes kinnitab end olevat Prince’i päranduse ainupärija.

39aastane Carlin Q. Williams istub küll Colorado föderaalvanglas, kuid on palganud enda asemel tegutsema advokaadi. Williams väidab, et tema ema oli 1976. aasta juulis tollal veel tundmatu Prince’iga ühes Kansas City hotellis intiimvahekorras. Williamsi ema Marsha Henson seletab kirjalikus vandetunnistuses, et nad olid Prince’iga ühe hotelli fuajees veini joonud ning seejärel teises hotellis toa võtnud. Tulevane superstaar pidi siis olema 17- või 18aastane, analüüsib CNN.com.

Ema kinnitusel on Carlin raudselt Prince’i poeg, sest enne lauljaga seksimist polevat ta poolteist kuud kellegagi vahekorras olnud – ning uuesti oli ta vahekorras alles pärast poja sündi. Carlin tuli ilmale 8. aprillil 1977. Tulirelva kuritegelikus omastamises 92 kuuks kinni mõistetud mees nõuab Prince’i DNA analüüsimist.

Prince’i esimene abikaasa, temast 15 aastat noorem tantsijanna Mayte Garcia tõi 16. oktoobril 1996. ilmale poja, kes sai nimeks Boy Gregory, kuid laps suri nädalavanusena haruldase koljudefekti Pfeifferi sündroomi tagajärjel. Hilisemas intervjuus väitis Garcia, et tema ja Prince jäid ilma ka teisest lapsest ning see oli üks põhjus, miks nende abielu 1998. aastal purunes. Rohkem Prince'il järeltulijaid polnud.