Jüri PootsmanFoto: MAJA SUSLIN/TT
Üritused
10. mai 2016, 17:45

Jüri Pootsmann pärast viimast lavaproovi: tunne oli mõnna! (2)

"Tunne oli mõnna!" õhkas eurolaulja Jüri Pootsmann just praegu, kui oli maha astunud eurolavalt, kui lõppes viimane proov enne õhtust poolfinaali.

Äsja lõppes Globe Arenal family-show ehk poolfinaali läbimäng, mida said vaadata vaid esinejate perekonnad ja lähedased. "Praegu närvi ei olnud, rahvast ei olnud ka nii palju," ütles Jüri. Tõesti, praegu oli saal pooltühi, õhtul on see aga triiki täis. Jüri on nüüdseks juba laval käinud päris mitu korda ja tunneb end aina mugavamalt. "Praegu tundsin tõesti mugavamalt ja usun, et õhtul on veelgi mugavam."

Päevases proovis oli Jüri taas ninale sättinud prillid. Kas need jäävad ka õhtul? "Me veel mõtleme ja kaalume seda," ütleb Mart Normet ja küsib kohe ajakirjanikult, kas Jüri peaks minema prillidega või ilma. Õhtuleht on selle poolt, et ilma, kuna Jüri pilk on oluline ja prilliraam varjab selle ära. 

Nüüd siirdub Jüri hotelli, et valmistuda poolfinaaliks. "Siis tuleme tagasi, teeme kiirelt laulu läbi, siis tuleb energiaring, musi-musi ja lähengi lavale." Õhtust etteastet vaatab saalist ka Jüri perekond.