Neiokõsõ liikmed Diana Põld, Anu Taul, Astrid Nõlvak, Kadri Tiisel 12 aastat hiljemVideo: Mari Luud
Üritused
10. mai 2016, 14:05

Õhtulehel õnnestus nelja liikmega taaskohtuda!

EESTI EUROVISIONI LAULUVÕISTLUSEL | Neiokõsõ polegi pärast 2004. aastat kokku saanud! (2)

Tänavu möödub Eesti Eurovisioni võidust 15 aastat ja sel puhul on Õhtuleht palunud meid võistlusel esindanud lauljatel pisut oma meenutusi jagada.

2004. aastal Istanbulis Eestit esindanud ning vaid Eurovisioni tarbeks loodud Neiokõsõ liikmed (Anu Taul, Triinu Taul, Astrid Nõlvak, Diana Põld, Kadri Tiisel) 
polegi pärast lauluvõistlust omavahel kokku saanud. "Täna on ka Triinu kahjuks puudu," tõdes Kadri. "Ikka nii suur punt, raske on kokku saada!" lisas Anu. 

Palju liikmed "Tiid" pärast lauluvõistlust kuulanud on?  "Olen lasknud seda lugu oma lastele ja näidanud pilte ka, Youtube'is on see täitsa üleval," räägib Anu. "Tii" meeldib ka Astridi õetütrele. "Talle meeldib selle järgi tantsida ning ta naudib täiega," muigas ta.

"Ei saa öelda, et igapäevaselt kuulaks. Eriti huvitav on vaadata, et kui on pikk aeg möödas, siis pole enam nii hästi meeles ja on põnev jälgida," lisas Kadri. Ainsana pole vabatahtlikult lugu kuulanud Diana. "Teised on selle välja kaevanud aga küll, viimati panid kolleegid selle mu sünnipäeval suurele ekraanile!"

Neiokõsõ liikmed Istanbulis Eurovisioni laval Foto: TIINA KÕRTSINI

Vaata Õhtulehe videost, miks Neiokõsõ pärast Eurovisioni ikkagi kokku ei jäänud ning kas naised tänapäeval Eurovisioni jälgivad!