Ira Losco Stockholmis lavaproovis.Foto: AFP / Scanpix
Üritused
10. mai 2016, 10:37

Malta eurolauljatar tunnistas viimaks oma rasedust

Malta tänavune eurolauljatar Ira Losco kinnitas Eurovisioni ametlikul avamispäeval kuuldusi oma rasedusest.

2002. aastal Tallinna Eurovisionil esinenud ja teiseks jäänud Ira suutis saladust pikalt varjata, ent tema kodumaal sahistati beebiootusest juba mitu nädalat. Kuna sünnitähtaeg on augustis, on rasedus juba päris kaugele arenenud, kirjutab Ilta-Sanomat.

Ira seletas, et kohalikus eelvoorus ei tahtnud ta rasedust tunnistada, sest esimesel trimestril ei saanud ta kindel olla, ega lapseootusega probleeme ei teki. „Kui olin Eurovisionile pääsenud ja alustasime promotööd, ei tundunud see samuti õige aeg rasedusest teatamiseks, sest ma ei tahtnud, et keegi arvaks, et rasedus võiks mu esinemist kuidagi mõjutada,“ seletas ta Ilta-Sanomatele. Ent kuna kuulujutud muutusid üha pealetükkivamaks, otsustas Ira enne Eurovisioni poolfinaali asja avalikuks teha.

Lehe teatel on Ira kaaslaseks juba mitu aastat Malta staarkokk Sean Gravina. 2014. aastal Briti saates „MasterChef“ osalenud ja peaaegu finaali jõudnud mees on ka kõva sportlane. Ta kuulus Malta veepallikoondisesse. „Oleme mõlemad väga õnnelikud,“ kinnitab Ira.