Louis ZezeranVideo: Katharina Toomemets
Üritused
10. mai 2016, 11:49

ÕHTULEHE VIDEO | Aserbaidžaani tiimis töötav Louis Zezeran: Eurovisionil töötamine on kui Disneyland! (1)

Eurovisionil kohtab igasugu värvikaid tegelasi, kuid nii mõnigi on suisa oma jope. Comedy Estonia loonud austraallane Louis Zezeran töötab hoopis jõukate aserite tiimis ning on päevast päeva loonud andeka lauljatari Samra kontole vahvaid videosid.

"Töötan Aserbaidžaani tiimis Samrgaa, teeme temaga iga päev videosid. Jälitame teda, käime lava taga, Arenal. Minu töö on, et inimesed teaksid, kes ta on. Seal on ka teisi eestlasi - Marek Miil on üks režisööridest ja Marko Levo on üks produtsentidest. Nemad teadsid mind, võtsid minuga ühendust. Mis lõbu see on! Ma ei teadnud enne Eurovisionist midagi ning olen sellest sisse võetud. Peab olema veidi gei, et siia tulla, aga panin salli kaela," naljatas ta. 

Kaks videoreporterit Merili ja Louis teevad endlit Foto: Katharina Toomemets

Zezeran tunnistab, et on viimasel ajal väga palju Eurovisionist õppinud. "Arvan, et tahaksin järgmisel aastal tagasi tulla. Vihje, vihje," annab ta Eesti Laulu korraldajatele aimu oma tulevikuplaanidest. 

Ometi tunnistab mees, et "Ma ei suuda kujutada ette seda pinget, mis iga päev osalejatel on. See, mis Stockholmis on, see melu on kui Disneylandis. Ma tõesti ei tea juba, kui kaua ma olen siin olnud. See on nagu suur Eurovisioni mull. See on osalejatele miljon korda suurem!"

Zezeran muigab, et ongi teadlik vaid kahest laulust - poolfinaalis 13ndana esinevast Eestist ja sellele järgnevast Aserbaidžaanist.  "Ma olen näinud kahte Jüri proovi ja tema esinemist Euroclubis ning ta tundub heas vormis, nii et usun, et tal on head šansid edasi saamiseks. Ta on väga rahulik, Ta on noor mees, kellel on kõik korras. Seda on hea näha!"