Prince’i tiim palus sõltuvusarstilt erakorralist abi.Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
9. mai 2016, 06:00

Prince’i tiim palus sõltuvusarstilt erakorralist abi

Maineka USA sõltuvusspetsialisti advokaat tunnistas, et Prince’i alluvad palusid arsti käest vaid päev enne staari surma erakorralist abi. Dr Howard Kornfeld ei saanud kohe Californiast Minnesotasse sõita, kuid saatis sinna oma poja, vahendab BBC News.

Ühtlasi võttis dr Kornfeld ühendust kohaliku arstiga, kes tegi oma hommikuse töögraafiku Prince’ile pühendumiseks vabaks, kuid ei jõudnudki artistiga kohtuda.

Andrew Kornfeld, kes pole küll arst, kuid töötab koos isaga, jõudis Prince’i koju Paisley Parki 21. aprilli hommikul. Plaan oli laulja seisund stabiliseerida ning ta siis lennukiga Californiasse Kornfeld seeniori võõrutuskliinikusse toimetada.

Kuid Andrew’le öeldi, et artist on kadunud. Just Kornfeld juunior oli see, kes helistas politseisse, kui 57aastase staari elutu keha oli liftist lagedale tulnud. Kornfeldide advokaat lisas, et kumbki tema klient polnud superstaariga enne surma kohtunud.

Eelmisel nädalal selgus, et Prince’i elupaigast Paisley Parkist oli viimase viie aasta jooksul helistatud erakorralise abi numbril 911 lausa 46 korda.

Mõni juhtum oli seotud eksliku tulekahjualarmiga, kuid 2011. aastal helistas keegi tundmatu naine staari residentsist ja väljendas muret Prince’i kokaiinisõltuvuse pärast. Tookord ei pidanud politsei vajalikuks kohale sõita.