KLIRDI!: Ei mingit kaskadööritrikki – peategelast Mattiast kehastav Roland Laos (vasakul) tõukas Ralfi osa täitja Kaspar Velbergi päriselt läbi klaasi õue. Õnneks oli kukkumine madal ja matt maapinnal ootamas. Ning muidugi oli see eriline, näitlejat vigastustest säästev klaas.Foto: Gabriela Liivamägi
Inimesed
7. mai 2016, 06:00

Kaspar Velberg: "Läbi klaasi lennates ei kartnudki ma enda pärast – peaasi, et duubel õnnestuks!"

Mismoodi sündisid uue mängufilmi "Polaarpoiss" ohtlikumad stseenid?

Mismoodi sündisid uue mängufilmi "Polaarpoiss" ohtlikumad stseenid?

"Me lugesime ära, mitu sammu ma pean aknalauani taganema. Ja kuna klaas koosnes kolmest eraldiseisvast paneelist, siis pidin ma kukkumise hetkel käed nii laiali ajama, kui saan, et kindlasti puruneksid kõik kolm klaasi, mitte ainult keskmine, millest ma kehaga läbi lendan," meenutab näitleja Kaspar Velberg, kuidas filmiti "Polaarpoisi" stseeni, kus peaosatäitja Roland Laos lükkab ta klaasist läbi.

Kaspar kehastab režissöör Anu Auna noortefilmis menubändi solisti Ralfi, kes viskab silma samale neiule Hannale (Jaanika Arum), kellesse on armunud Roland Laose kehastatud peategelane, keskkooli lõpuklassis käiv fotograafiahuviline Mattias. Kuna Hanna kannatab bipolaarse häire käes ega suuda oma tujusid ja tegusid kontrollida, andubki ta ühel peol pärast Mattiasega tülli minekut Ralfile. Kui Mattias neile peale satub, tõukab ta vihahoos kogemata Ralfi aknast välja.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99