Foto: Teet Malsroos
Saund
6. mai 2016, 12:01

Meisterjaan tuleb Privésse pidutsejaid (parmupilli)hullutama (1)

Eeloleval klubiööl annab oma esimese kontserdi Privés Jaan Tätte poeg, esinejanimega Meisetrjaan, kes saavutas konkursil Eesti Laul 2016 üheksanda koha. 

"Meisterjaani nime kuulsin ma esimest korda eelmisel suvel Raadio 2 eetris pärast seda, kui olin auto peatanud, et kuulata tema lugu "Bambusest laev". Loo lõpus Dr Koit nimetas artisti ning ma pidin kohe loomulikult guugeldama kelle ja millega tegu on," kirjeldab klubi Privé turundusjuht Enar Essenson. "Ütlen ausalt – see lugu käis mul seejärel 24 tundi järjest ning ootan tänast live'i huviga." 

Etno-tekno ekstsentrik Meisterjaan kasutab muusikaloomeks peamiselt parmupille ja elektroonikat, lastes kuuldavale mõjutusi tehnost, joikumisest, räpist ja folgist. Kehastades sümbioosi ürgse ning kaasaegse tehnoloogia, samuti iidse ning kaasaegse mõtlemise vahel, on tema eesmärgiks tekitada heli, mida kunagi varem pole kuuldud. 

Lisaks peaesinejale valib tänasel üritusel RnB-, hiphopi- ja urbanmuusikat DJ-duo Baking Beets. Klubi uksed avatakse südaööl. Rohkem infot SIIN!