Marilyn KerroFoto: Daisy Lappard/Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
6. mai 2016, 10:22

Haigestunud Marilyn Kerro: "Ma tõesti ei tea, millal olen füüsiliselt terve aitama inimesi samas mahus, nagu tegin seda enne." (71)

Selgeltnägija Marilyn Kerro teatas oma kaupluse Mecca Facebooki lehel, et nõustab tema jutule soovijad vaid üksnes kristallide teemadel. Põhjuseks on naise halvenenud tervis.

"Aastatel 2014-2015 võtsin inimesi vastu pea iga päev. Töötan oma energiaga ning annan endast välja palju." Marilyni sõnul on tedagi mõjutanud klientide kurbus, ebakindlus, hirm ning valu. "Vahel on raske teistelt saadud surve tõttu oma energiataset taastada nii, et see normaalselt toimiks. "Aus tõde - mind on ainult üks," ütleb Marilyn, kelle sõnul jäi ta saate "Selgeltnägijate tuleproov" 16. hooajal rohkete inimeste ning stressi tõttu haigeks ja kaotas palju kaalu. 

Marilyni sõnul on tal viimaste kuude jooksul pidanud palju päevi haiglas veetma. Oma sõnade kinnituseks on ta lisanud meditsiiniasutuses tehtud foto.

"Ajast, mil mu immuunsussüsteem hakkas stressist ning välismaailmast nõrgenema, on tervis mu esmane prioriteet. Ma tänan oma arste, kellelt olen abi saanud. Ma tõesti ei tea, millal olen füüsiliselt terve teisi aitama samas mahus, nagu tegin seda enne," kirjutab nõianeiu. "Teen endast olenevalt kõik, et see juhtuks varsti," lisab ta. 

Seniks aga soovitab Marilyn inimestel võtta aega ning kuulata enda südant, et olla ise oma esimeseks abimeheks. "Püüan kirjutada nii palju kui suudan, et näeksite valgust ja lootust tunneli lõpus. Pöörake tähelepanu ka mu kirjutistele, mitte ainult piltidele, mida avaldan," sõnab Marilyn lõpetuseks.