MaikenVideo: Mari Luud
Üritused
7. mai 2016, 12:13

EESTI EUROVISIONI LAULUVÕISTLUSEL | Maiken: Eesti laulul osalemine andis mulle hoogu juurde - käisin Taanis ja lõpetasin laulukirjutaja kursused!

Tänavu möödub Eesti Eurovisioni võidust 15 aastat ja sel puhul on Õhtuleht palunud meid võistlusel esindanud lauljatel pisut oma meenutusi rääkida. Nii solisti, taustalaulja, laulukirjutaja kui lauluõpetajana Eurovisionil osalenud Maiken käis rahvusvahelisel laval esimest korda 2000. aastal, kui Ines sai neljanda koha. 2014. aastal osales ta aga üle pika aja Eesti laulul enda kirjutatud palaga "Siin või sealpool maad", mis sillutas tee järgmisele ettevõtmisele.

"Ma ei olnud nii kaua midagi lauljana teinud ning kuidagi muutis see minu elu. See andis mulle hoogu juurde ning avas enda uksi. Pärast seda olen hakanud lugusid kirjutama, käisin Taanis ja lõpetasin laulukirjutaja kursused. See oli väga õige asi minu elus!" 

Vaata Õhtulehe videost, mida meenutab Maiken 2000. ja 2012. aasta Eurovisionist, kui lauljatar oli vastavalt Inese taustalaulja ning Ott Leplandi taustatiimi liige!