Ira LoscoFoto: EUROVISION
Üritused
5. mai 2016, 18:47

EUROVISION | 2002. aastal Eestis Maltat esindanud Ira Losco kohtub täna Jüri Pootsmanniga: ta võib Euroopa publikut paeluda!

Maltat esindab tänavu Eurovisioni lauluvõistlusel 2002. aastal Saku Suurhallis Tallinnas võistelnud ja teise koha saanud Ira Losco. Täna kohtub Losco Eesti esindaja Jüri Pootsmanniga ning enne seda leidis lauljatar aega Õhtulehega vestelda. 

Ira, oled Sa Jüri laulu "Play" kuulanud?

Loomulikult! Mõned võivad öelda, et see on tavaline laul, aga mitte minu arvates! Arvan, et ta võib Euroopa publikut paeluda. See on erinev ja usun, et see kerkib esile. Soovin talle palju edu!

Eestis on veel palju Eurovisioni fänne, kes mäletavad 2002. aastal sinu Eestis esitatud lugu „7th wonder“. Mida sa Eesti fännidele ütleksid?

Nagu võite arvata, hoiab Eesti mu mälestustes väga erilist kohta. Ma olin vaevu teisemeeast väljas, kui pidin Tallinnas Eurovisionil osalema. Eesti inimesed võtsid mind hästi vastu ning mõtlen Eestist alati häid mälestusi.

Mida ootad tänavuselt Eurovisionilt?

Minu töö on esineda ja anda endast kõik. Tean, et konkurents on tihe aga ootan väga „Walk on water“ laulmist, sest see on niivõrd hea lugu. Minu eesmärk on võita, aga see on võimalik vaid siis, kui kogun piisavalt hääli! Nii et kui teile meeldib „Walk on water“, hääletage minu poolt ja armastan teid igavesti!

On sul olnud aega ka teiste riikide esitusi jälgida?

Sel aastal on väga palju häid laule. Mulle meeldivad Hispaania, Austraalia ja Prantsusmaa. Ning Venemaal peab samuti silma peal hoidma!