InglikaardidFoto: Vida Press
Müstika
5. mai 2016, 18:24

Ennustamine inglikaartidega ja inglite sõnum maikuuks (1)

Inglikaardid on ennustuskaardid, mis sarnanevad Taro kaartidele, ning need on praegu väga populaarsed. Inglitele esitatakse küsimus, tõmmatakse pakist üks või kolm kaarti ning tõlgendatakse nende tähendus.

Kõik Inglikaardid on positiivsed – hirmutamise ja hoiatamise asemel annavad need nõu ning aitavad häälestuda paremusele. Inglikaartidega ennustamine ei ole esivanemate pärand, nõidusmaagia ega ka iidne komme. See on võluvahend suhtlemaks nähtamatuga, eeterliku maailmaga, mis ümbritseb meid kõiki ja igaüht eraldi.

Seda, et inglid on olemas ning nad kaitsevad ja aitavad inimesi iga päev sünnihetkest kuni viimse hingetõmbeni, usuvad mitte ainult lapsed, vaid seda on tundnud küllap kõik oma kriitilistel ja eluohtlikel hetkedel.

Inglikaardid ennustavad hästi tulevikku, kirjeldavad mingi olukorra lõpplahendust, prognoosivad suhete arengut ning lubavad aimata saatust ja anda vastuseid kõige erinevamatele küsimustele.

Vecherka avaldab igal kuul inglite ennustuse ja sõnumi, mille on inglikaartide põhjal interpreteerinud Taša Tregubova. Õhtuleht vahendab ennustuse eestikeelsele lugejale.

Kuu kaart – salajane õnnistus

Kevade viimasel ja suve esimesel kuul on suurepärane aeg mõelda selle üle, mis on viimasel ajal olnud. Vaatamata planeetide soodsale mõjule ei tasuks kohe oma ideid ellu vormida. 21. maini retrograadis olev Merkuur ja 29. juunini retrograadis olev Marss soodustavad väärtuste ja liikumissuuna ümbermõtestamist.

Kui te plaanisite suuri sisseoste, alustada äritegevust või karjääri või siis armuseiklust – viivitage sellega. Retrograadis planeedid võivad viia teid eksiteele. Ebapiisav või ebatäpne teave võib näiteks dokumente kinni hoida. Retrograadis Marsi pärast ei ole impulsiivsed ja järelemõtlematud teod soovitatavad. Olge oma teel ettevaatlikud ja püüdke mitte kokkupõrgetesse sattuda.

Samuti võivad sel perioodil teie ellu naasta minevikust pärit asjad. Teie jaoks on tähtis, et te ei langeks nende lõksu ning jätaksite möödanikku selle, mis sinna jääma peab. Aga retrograadis planeetide aeg on tegelikult suurepärane selleks, et vabaneda sellest, mida te enam ei vaja.

Mida siis teha?

Tegelege puhastusega, sealjuures igal tasemel ja igal alal. Praegu on parim aeg "puhastada“ sõpruskonda ja tutvusringi, korjata kokku karpidesse talletatud paberid ja rõivad. Kui te äri ajate, vaadake seal kõik üle. Samuti on praegu parim aeg teha lõpuni see, mida ta kunagi olete edasi lükanud.

6. mail on Kuu loomine. Noore Kuu ajal on parim aeg teha plaane ja soovida. Täiskuu ajal – 22. mail – on parem vabaneda sellest, mis teid enam õnnelikuks ei tee, ning puhastuda: võtke soolavanni, mediteerige.

Inglite läkitus maiks on järgmine

Kõik, mida te praegu vajate, on teadlikkus, mis on seotud jumalikkusega. Teie sees on suletud jõud, mis aitab teid igas olukorras. Inglid annavad teada, et see, mis vahel näib teile probleemina, avab teie jaoks tegelikult uued võimalused.

Ärge kartke uut! Usaldage oma sisemist häält! Pühenduge mais just nimelt sidemete sisseseadmisele oma Kõrgema Minaga. Juhul, kui see teil õnnestub, siis elate toimuva transformatsiooni üle kergelt ning näete selles võimalusi.