Taavi PetersonFoto: Erakogu
Saund
5. mai 2016, 11:26

Taavi Peterson laulab tribuudifestivalil The Doorsi lugusid (1)

"Mina selle 60ndate lõpu ameerika musa sisse uppusin 16-aastaselt ära, sellest ajast saadik on kõik need The Doorsi tekstid mu peas olemas," räägib Taavi Petersin, kes homme ja ülehomme toimuval tribuudifestivalil laulab The Doorsi lugusid.

6. ja 7. mail kõlab Telliskivi Loomelinnaku punasest ja rohelisest Saalist armastatud ja hinnatud jazzi- ning rockmuusika klassikat. Legendaarseid muusikapalu esitavad kohalikud tõusvad tähed ning end juba inimeste südametesse musitseerinud artistid.

Eesti oma The Doorsi tribüütbänd on tegutsenud tänaseks enam kui viis aastat ja võitnud fännide südameid nii Eestis, Soomes kui kaugemal. Taavi Petersoni hääl ja olek meenutab veenvalt Morrisoni ja The Doorsile kohaselt puudub bändis basskitarrist - seda kohta täidab elektrioreli bassiliin. Kui uskuda mida fännid räägivad siis on võimalik silmad sulgedes kogeda, et oled juskui päris The Doorsi kontsertil.

Taavi Peterson räägib, miks talle meeldib The Doors: "Mina selle 60ndate lõpu ameerika musa sisse uppusin 16-aastaselt ära, sellest ajast saadik on kõik need The Doorsi tekstid mu peas olemas. Seda The Doorsi tribuutbändi oleme teinud altes 2010. aastast ja see on siiamaani töötanud. Pole palju livesid teinud, paar-kolm tükki aastas. Hoiame nii seda enda ja publiku jaoks värskena.".