The Rolling Stones (vasakult): Charlie Watts, Ronnie Wood, Mick Jagger ja Keith Richards. Foto: Reuters / Scanpix
Maailm
5. mai 2016, 10:02

The Rolling Stones nõudis, et Trump lõpetaks kampaaniates nende laulude kasutamise (3)

Ansambel The Rolling Stones palus USA vabariiklaste presidendikandidaadil Donald Trumpil lõpetada oma kampaaniaüritustel nende laulude mängimine.

Rokibänd teatas eile, et nad ei ole andnud Trumpile luba kasutada nende laule valimiskampaanias, ning nõudis, et see viivitamatult lõpetataks, vahendas msn.com.

Donald Trumpi pressiesindaja ei ole The Rolling Stonesi nõudmist kommenteerinud ega öelnud ka, kas neil on või ei ole litsents ansambli laulude esitamiseks.

Innukas muusikasõber Trump on oma kampaaniates kasutanud mitmesugust muusikat, esitades The Rolling Stonesi kõrval ka Elton Johni, ooperi- ja rokiklassikute muusikat. Rollingute 1969. aasta klassika “You Can’t Always Get What You Want” on olnud Trumpi üritustel populaarne laul, üleeile õhtul mängiti seal näiteks lugu “Start Me Up”.

Trumpi muusikalembust kampaaniate jaoks on ohjeldanud ka Adele ja Aerosmithi käilakuju Steven Tyler, kes mõlemad palusid presidendikandidaati lõpetada nende muusika kasutamine rahvahulkade üleskütmiseks. Trump on seni artistide soovidega arvestanud.