Jaagupi 1976. aasta Chevrolet Corvette StingrayFoto: Facebook
Inimesed
5. mai 2016, 16:18

Jaagup Kreem müüb oma tõmmut iludust: see on minu teismeea unistuste auto! (10)

"Parim viis kiusatusest loobuda, on sellele järele anda," kirjutas Jaagup Kreem kaks aastat tagasi Facebookis, kui oli äsja soetanud 1976. aasta Chevrolet Corvette Stingray. Nüüd on laulja otsustanud oma unistuste auto järgmisele õnnelikule müüa.

"Mäletan, et kui olin teismeline, siis nägin kuidas üks selline must Corvette sõitis Soome laevalt maha. Sel hetkel vaatasin ja mõtlesin, et vot seda autot tahaks küll endale!"

Kaks aastat tagasi otsustas mees kauaaegse unistuse täita. Sellest ajast alates on Jaagup auto kallal pidevalt nokitsenud. "Ta on nagu pereliige, kellega on vaja pidevalt tegeleda. Ma olen palju jõudnud ära teha, aga palju on veel teha. Mingit näituseautot ma temast ehitama ei hakanud, tahtsin temaga ikka sõita ka."

Samas tõdeb Jaagup, et kiire elutempo tõttu ei jää enam isegi sõitmiseks aega, remondist rääkimata. "Pühapäeviti kruiisin ilusa ilmaga ringi. Aga kuhu sa sõidad? Siis kui on ilus ilm, siis on mul tavaliselt mõni kontsert, kuhu saab ka mootorrattaga sõita," selgitab Jaagup.

Müümise põhjuseks on mehe sõnul ruumipuudus, sest lisaks 5,7-liitrisele mustale iludusele on Jaagupi peres veel kaks autot, Harley Davidson’i mootorratas ja Chevrolet’ buss. "Võtab teine garaažis kogu pinna ära. Muud kolu ei saa enam kätte, auto jääb ette. Sügiseti peab ka alati mõtlema, et kuhu teda panna, tahaks garaažis muid asju ka teha."

Jaagup loodab, et uus omanik autot edasi kõpitseks. "Ta on umbes nagu paat – temast on rõõmu siis, kui sa ta ostad ja ülejäänud aeg on suur töö," naerab Jaagup.

"Mida rohkem ma temast räägin ja mõtlen, siis hakkan kahtlema, võib-olla ei müügi. Mul mingit otsest vajadust selleks ei ole, pigem mõtlesin, et ta jääb mulle ette," muutub mees ebalevaks. "Antiikautod on ju väga hea investeering, mis seal salata. Neid enam maailmas juurde ei teha, ühel päeval võib ta olla väga-väga kallis."