Foto: Facebook/Jaagup Kreem
Inimesed
4. mai 2016, 10:01

Jaagup Kreem pani oma unistuste põrgumasina müüki: süda tilgub verd! (6)

Täpselt kaks aastat tagasi hõiskas rokkar Jaagup Kreem pärast vinge auto ostmist, et parim viis on kiusatusele järele anda, kuid nüüd on ta sunnitud tõdema, et kõigi tegemiste kõrvalt pole niivõrd kapriisse armukese pidamiseks üldse mahti ning on aeg anda 1976. aasta Chevrolet Corvette kellegi teise käsutusse.

"See tõmmu iludus otsib uut peremeest. Vaatasin kalendrisse ja avastasin, et mul pole lihtsalt suvel aega temaga tegeleda. Kellel huvi endale tõeliselt stiilne auto soetada, kirjutage privasse... Oh, süda tilgub verd," kirjutas ta Facebookis.

Refereeritud artikli täistekst Delfi Publikus.

"Vähemalt kakskümmend aastat olen mõelnud, et küll oleks lahe, kui peres oleks üks selline mänguasi, mis pärandatakse isalt pojale ja – jääbki ainult perekonda," rääkis Jaagup Kreem Kroonikale 2014. aasta mais kui ta täitis oma ammuse unistuse ja ostis 5,7liitrise mootoriga Chevrolet Corvette’i aastast 1976.

"Üldiselt need autod enam hinnas ei kaota, vastupidi – neid ju enam maailmas juurde ei teki. Selles mõttes, ma arvan, oli see hea investeering," oli Kreem toona kindel.