Tanja MihhailovaVideo: Mari Luud
Üritused
3. mai 2016, 15:37

EESTI EUROVISIONI LAULUVÕISTLUSEL | Tanja: läksime oma tantsuliigutustega ajalukku (8)

Tänavu möödub Eesti Eurovisioni võidust 15 aastat ja sel puhul on Õhtuleht palunud meid võistlusel esindanud lauljatel pisut oma meenutusi rääkida. 2014. aastal esindas Eestit Kopenhaagenis toimunud lauluvõistlusel Tanja Mihhailova looga "Amazing".

Viiendal katsel soololauljana Eurovisionile pääsenud Tanja tunnistab, et võttis tantsuliigutuste osas eeskuju Pink’ist, keda jäljendas ka saates "Su nägu kõlab tuttavalt".

"Ütlesin seal Argole, et vaata ette! Kui ma lähen kunagi Eurovisonile, siis ma tahan teha täpselt samas stiilis asja laval. See on täiesti õige, et see oli inspireeritud Pink’ist," kinnitab ta levinud arvamust.

Eurolaval erakordse sõu teinud Tanja ei kahetse, et püüdis ise korraga nii laulda kui ka tantsida. Samas tõdeb ta, ühtlasi oli see nii etteaste eeliseks kui ka probleemiks. "Enamus inimesi ei uskunud, et ma ise seda laulan. See on ühest küljest tore, et nii hästi tehtud, aga teisest küljest kurb... Üritad ja annad endast parima, aga ikka öeldakse, et nagunii laulab keegi teine."

Vaata videost, mida Tanja Õhtulehele veel meenutas!