David Hasselhoff ja tema südamedaam Hayley 2014. aastal. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
3. mai 2016, 11:52

Hasselhoffi südamedaam võttis viimaks ometi kosjad vastu!

David Hasselhoff tegi romantilisel piknikul oma 36aastasele kallimale järjekordse abieluettepaneku – ja kosjad võeti lõpuks ometi rõõmuga vastu.

„Mul polnud tõesti vähimatki aimu, et David seda teeb. Olen endiselt vapustatud,“ õhkas endine Debenhamsi kaubamaja müüjatar Hayley Roberts ajakirjale Hello!. 63aastane endine „Rannavalve“ täht filosofeerib: „Mul oli kombeks öelda: „Sa ei abiellu mitte sellepärast, et sa tahad teise inimesega koos elada. Sa abiellud, sest sa ei suuda ilma temata elada.“ Nii ongi. Teadsin, et olen ilma Hayleyta väga õnnetu.“

Hollywoodi täht tutvus briti kaunitariga (kes kannab, oo saatuse irooniat, tema noorema tütre nime) 2011. aastal, kui Hayley tuli temalt autogrammi paluma. David nõustus vaid tingimusel, et naine talle oma telefoninumbri annab. Paar päeva hiljem mindigi esimesele kohtamisele. 

Aastate jooksul on David oma kallimale korduvalt abieluettepaneku teinud, kuid alati korvi saanud. Alatasa vastu näppe saanud David tunnistas, et viivitas nüüd abieluettepaneku tegemisega kaua, arvates, et on oma südamedaami jaoks liiga vana. Kuid Hayleyt vanusevahe ei häiri. „Ma ei taha ilma jääda elust armastatud inimese seltsis vaid kartusest, mis võib tulevikus juhtuda.“

Hasselhoffil on seljataga kaks purunenud abielu. 1989 lahutas ta pärast viit abieluaastat laulja Catherine Hicklandist. Seejärel naitus David näitlejanna Pamela Bachiga, kes sünnitas talle kaks tütart. Hayley on nüüdseks 23 ja Taylor-Ann 25.