Evelin SamuelVideo: Mari Luud
Üritused
2. mai 2016, 11:06

EESTI EUROVISIONI LAULUVÕISTLUSEL | Evelin Samuel: vastutustunne Eesti ees oli nii suur - kuidas ma lähen koju, kui laul jääb tahapoole! (5)

Tänavu möödub Eesti Eurovisioni võidust 15 aastat ja sel puhul on Õhtuleht palunud meid võistlusel esindanud lauljatel pisut oma meenutusi rääkida. 17 aastat tagasi Iisraelis Priit Pajusaare ja Glen Pilvre lauluga "Diamond of Night" Eestit esindanud Evelin Samuel tõdes, et vastutus oli tollal väga suur.

Samuel teenis Jeruusalemmas 90 punktiga kuuenda koha, kuid tõdes, et enne võistlusel ülesastumist kummitas teda hirm ebaõnnestumise ees.

Kaari Sillamaa, Maian Kärmas, Camille, Evelin Samuel, Saale Kivimaaker, Priit Pajusaar, Anneli Tõevere ja Juhan Paadam. Foto: ERAKOGU

"See oli nii vastutusrikas ülesanne! Kahtlemata oli hirm - mäletan, et kui Kristina Šmigun läks mingi ebaõnnestumise tõttu lennujaama tagauksest välja, siis kartsin, et äkki pean sama tegema. Tegelikult läks kõik hästi ning saan aru, et Eurovisionil ongi oma võlud ja valud.

Tõenäoliselt olen 92 eluaastani endine eurolaulja, hoolimata sellest, et sellest on juba aastaid möödas. Samas võib-olla on mul olnud teisi asju olnud lihtsam teha  tänu sellele. Ma ei ole mees metsast, vaid naine Eurovisionilt," muigab ta. 

Mida mäletab Samuel oma esinemisest ning millele tasuks esitust uuesti vaadates tähelepanu pöörata, vaata juba Õhtulehe videost!