Foto: AFP / Scanpix
Maailm
28. aprill 2016, 15:50

Muudetud kl 16.20!

Kas Prince võttis endalt elu? Varalahkunud staaril diagnoositi möödunud aastal aids (15)

Kuigi Daily Mail vahendab, et muusikalegend Prince'i surma põhjuseks oli aids, pole seda ametlikult kinnitatud. Levivad ka kuuldused, et Prince võttis raske haiguse tõttu endalt ise elu.

Prince nakatus HIV-sse 90ndatel. Kuus kuud tagasi arenes nakkus aga lõppfaasi ja staaril kujunes välja aids. Anonüümseks jääda soovinud allika väitel loobus Prince ravist, sest uskus, et jumal teeb ta terveks, vahendab Daily Mail.

Samuti väitis allikas, et superstaar valmistus oma surmaks juba mõnda aega. Surres oli Prince väidetavalt kaalunud vaid 36 kilo. "Tal oli totaalne rauaaneemia, ta oli väga nõrk ja tihti ka vaimselt segaduses. Ta sõi harva, kuid isegi nendel kordadel tuli söök kohe üles tagasi," kirjeldas allikas. "Ta oli näost kollakas, tema kaelanahk oli lõtvunud ja tema sõrmeotsad olid pruunikaskollased."

Käivad ka kuulujutud, et Prince oli sõltuvuses Percoceti nime kandvatest valuvaigistitest, mida ta tarbis ohtralt ka enne oma surma. Prince'i surnukeha juurest leiti väidetavalt suures koguses valuvaigisteid, mis viitavad, et ta võis suure agoonia tõttu üledoosi võtta.

Varem on Prince'i esindajad väitnud, et meest vaevas viimastel nädalatel äge gripp, mistõttu tuli tühistada ka kaks kontserti. Mitmed meediaväljaanded väitsid ka, et laulja surma võis põhjustada hoopis uimastite üledoos.

Prince suri 21. aprillil 57-aastaselt oma kodus Minnesotas.