Ariel Winteri kleit paljastas jaanuarikuisel näitlejate galal tema haavaarmid. Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
28. aprill 2016, 10:49

Ema sarjab teinitähte rindade kahandamise eest (2)

„Moodsa perekonna“ tähe Ariel Winteri ema pole tütrega rohkem kui kolm aastat rääkinud, kuid 18aastase näitlejatari mulluse rinnakahandusoperatsiooni kohta avaldab ta selge seisukoha.

„Minu meelest ei peaks nii noor inimene oma rindu lõikuma,“ ütles Arieli ema Inside Editionile. „Mind üllatab, et ta seda nii noorelt tegi ja et arst oli nõus seda nii noorele inimesele tegema.“ Crystal Workman ei pea mikski tütre väiteid, et hiigelrinnad tekitasid seljavalusid ning andsid tema enesehinnangule hoobi, sest fotograafe paistis huvitavat üksnes teismelise teletähe büst.

Crystalit häirib seegi, et tütar hiljutisel punavaibagalal uhkelt oma haavaarme demonstreeris. „Vabandust, minu meelest on see lihtsalt kohatu. Ariel ei tohiks oma armide üle piinlikkust tunda, aga ta ei peaks ka nendega eputama.“

Ariel kaebas oma ema 15aastasena kohtusse ning süüdistas teda vägivallatsemises. Viimased aastad on ta elanud oma vanema õe juures. Eelmise aasta mais kuulutas kohus näitlejatari oma emast majanduslikult iseseisvaks. „Olen lõpuks vaba!“ juubeldas Ariel sotsiaalmeedias.