Bobbi Kristina Brown ja tema elukaaslane Nick Gordon 2012. aasta augustis. Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
28. aprill 2016, 10:35

Elukaaslane: Bobbi Kristina oli enne surma kaks korda rase (4)

22aastaselt surnud Bobbi Kristina Browni elukaaslane Nick Gordon pihtis Daily Mailile nende ühisest narkosõltuvusest ja kinnitas, et oli püüdnud Bobbit elustada.  

26aastane noormees tunnistas, et Bobbi Kristina Brown oli hakanud pärast oma ema Whitney Houstoni surma rohkem uimasteid pruukima. Neid pruukis ka Nick ise. Eelmise aasta jaanuari lõpus leidis Nick oma kallima oimetuna vanniveest. Bobbi ei tulnudki koomast välja ja suri 26. juulil.

Gordoni sõnul oli Bobbi Kristina korra varemgi purjuspäi vanni magama jäänud ja äärepealt uppunud. Siis päästis tüdruku elu ema Whitney, kes Bobbile peale sattus. Kuid juba järgmisel õhtul uppus maailmakuulus lauljanna ise samamoodi meelemürkide mõju all. Nick kinnitas, et nii tema kui ka Bobbi olid soovinud kainet elu alustada. „Tahtsime pere luua, abielluda, lapsi saada.“ Enne surma oli Bobbi Kristina Nicki väitel elanud üle kaks raseduse katkemist. „Oleksime tahtnud last, aga ei planeerinud seda veel. Bobbi oli nii noor ja tundlik inimene, et see nõudis oma lõivu.“

Nicki sõnul oli Bobbi elutu keha leidnud vannist nende sõber, kes tol ööl nende pool viibis. „Langesin põlvili ja hakkasin Bobbit elustama, vajutades talle vastu rindu. Kui ta hakkas vett välja sülitama, arvasin, et ta tuleb teadvusele.“

Lahkamisel Bobbi Kristina saatusliku uppumise ja surma põhjust ei leitud. Omaksed on algatanud Gordoni vastu kohtuasja, milles süüdistavad teda neiu kallal vägivallatsemises ning talle mürgise ravimikokteili jootmises. Neiu isa Bobby Brown on avalikult öelnud, et peab Nicki tütre surmas süüdlaseks. Seetõttu keelati elukaaslasel ka Bobbi matusel osaleda.