LEIDIS KUTSUMUSE: "Ma pole kunagi tundnud, et ma kuulun kuhugi – tööalaselt või linna mõttes. Aga nüüd ma tunnen, et mu elu on eesmärgistatud ja ma olen kodus," räägib Agnes Aaliste, kes tegi elus suure kannapöörde.Foto: Daisy Lappard / Naised
Inimesed
25. aprill 2016, 06:00

"Põhimõtteliselt oli mul valida, kas päevapealt äratulek või vaimuhaigla."

Näitleja ja raadiohääl Agnes Aaliste jättis senised ametid ja töötab nüüd erivajadustega lastega.  

Näitleja ja raadiohääl Agnes Aaliste jättis senised ametid ja töötab nüüd erivajadustega lastega.  

Kas kujutate ette olukorda, kus ärkate hommikul, et tööle minna, ja mõtlete: "Miks ma seda teen? See pole üldse minu jaoks"? Just nii küsis endalt aastaid näitleja ja raadiohäälena tuntud Agnes Aaliste (31), kel kulus oma tõelise kutsumuse äratundmiseks aastaid. 

Agnes sai laiemale avalikkusele esimest korda tuttavaks kodumaisest sarjast "Kodu keset linna", hiljem alustas ta tööd Sky Plusi hommikuprogrammis. Naine tunnistab, et ta pole kunagi unistanud näitlejaks saamisest, elu lihtsalt läks nii. "Õppisin Tallinna ülikoolis psühholoogiat, kursuseõde tahtis minna lavaka katsetele, aga üksi ei julgenud," meenutab Agnes, kes läks katsetele niisama proovima. "Katsed kestsid viis päeva, hommikust õhtuni ja kui ma lõpuks sisse sain, ei analüüsinud ma, kas seda ka tahan." 

Edasi lugemiseks: