Video: Tiina Kõrtsini
Saund
23. aprill 2016, 22:44

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Iiris Vesik laulis kontserdil lahkuminekust (1)

"Kas teil on hea olla ka pärast nii masendavaid lugusid," küsib Iiris pärast kuuenda loo esitamist. Publik juubeldab ning see teeb Iirise rõõmsaks. Kuigi kõik lood tekitavad saalis müstilise meeleolu, on ilmselge, et Iirise laulude põhiliseks inspiratsiooniks on lahkuminek kallimast.

Laupäeva õhtul kell kümme kogunesid kõik Iirise fännid Von Krahli, kus ta esitles koos oma uue bändiga lühialbumit "Hope“.

Pärast mitmeaastast pausi andis neiu taas Eestis kontserdi ning kohale tulnud ei pidanud pettuma, sest lisaks neljale plaadi loole, oli Iirisel varuks ka teisi palasid. Kontserdi avalugu tekitab saalis ebamaise meeleolu, rahvas kiigutab ennast küljelt küljele ja noogutab muusika rütmis kaasa. 

Teise loo ajal saab Iiris hoo sisse ja laseb oma juuksed patsist valla. Kui pärast esimesi lugusid saab kuulda ka aplausi, siis edasine tempo on nii kiire – üks lugu lõpeb ja teine kohe algab, et see jääb isegi vahelt ära. Ühel hetkel võtab Iiris aga tempo maha, bändimehed lahkuvad mõneks ajaks lavalt ning ta läheb klaveri taha.

Publik elab järgnevale armastuslaulule hiirvaikselt kaasa ning loo lõpus ütleb Iiris: "This is what is called dumped" ehk "See kutsutakse maha jätmiseks."

Edasi jätkab neiu rõõmsamal toonil. Ka ühe heliviperuse lahendab ta osavalt. Nimelt on juba mitu korda kuulda, et tema mikrofoniga on midagi valesti ning ühe loo keskel lakkab see täielikult töötamast. Iiris võtab kiiresti bändimehe mikri ja jätkab laulmist. Kontserdi viimane lugu on armastusest. "Mulle meeldib armastus, seda võiks maailmas rohkem olla,“ ütleb Iiris lõpetuseks.