Inimesed

Kaksikvennad lahutati, üks neist sattus katastroofi likvideerima (6)

LISA KOMMENTAAR

lugeja24. aprill 2016, 11:17
Valgevene kirjanik Svetlana Aleksijevitš kirjutas sellest sündmusest raamatu, seal mainitakse ka Eesti poisse,kes seal olid.Karm raamat,lugege,paljud asjad saavad selgemaks.Muuseas see kirjanik sai eelmise aasta kirjanduse Nobeli preemia.Ise lugesin seda raamatud vene keeles,kuid tean,et paljud tema teosed on ka eesti keelde tõlgitud,küsige raamatukogudest.Muidugi selliseid raamatuid ei armasta ükski võim,liiga karm ja traagiline on see tõde.
Penskar23. aprill 2016, 22:51
Õigust räägivad, pugesin ka mina peitu, pärast kohtumisel lubas mul kõik load ja paberid käest võtta- sinust saab labidamees. Aga läks teisiti ;sõjajumal; hukkus avariis Ardu kandis. Inimesena oli tore- olgu muld talle kerge.
Kristiina23. aprill 2016, 18:37
See perenimede peitmise kombe võiks õhtuleht teha valikuliseks. Ma ei usu,et need mehed nõuavad seda. Aktiivse hoiakuga inimeste puhul pole vaja seda teha. Rõve. Välismaal on valikuline vastavalt soovile. See õhtuleht surub anonüümsust peale vastu tahet. Enda kogemus. Mind isiklikult ei huvita isegi hea kavatsus. Ma tahan olla vabameelne ja tahan,et asjad oleks nagu Inglismaal või ameerikas. Mingit ohtu see ka ei kujuta.
Liisu.23. aprill 2016, 21:39
Kui sa tahad, et asjad oleks nagu Inglismaal või Ameerikas eks koli siis sinna.
huvitav23. aprill 2016, 16:25
Teadlastel oleks huvitav võrrelda verepilti. Muidu võrreldakse kaksikvendi, kellest üks oli astronaut.
ziidiuss23. aprill 2016, 14:25
Siis nii, et see,kes läks Tšernobõli, sellel EI OLE halle juukseid, aga vaat too teine on tavaline omas ajas ja mahlas.