Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
22. aprill 2016, 12:30

8 trikki veel võimsama orgasmi saavutamiseks

Aja oma naudingud pöördesse paari väikese trikiga, õpetab Men's Health

Kui oled leidnud mõne vinge uue trenniharjutuse, mis paneb su keha end imeliselt tundma, siis jagad seda meeleldi sõpradega. Aga kui asi puutub seksi, siis ei ole mehed just kuigi altid oma nippe teistega jagama. Ja sellest on kahju. Aga meie paneme trikkide jagamise peo käima. Suhtlesime seksuoloogidega, vaatasime üle uusimad ja kuumimad uuringud ning leidsime need kaheksa viisi, mis viivad orgasmi täiesti uuele tasandile.

1. Puuduta lahklihapiirkonda

Kui teid ei ole veel tutvustatud, siis saage tuttavaks: lahkliha ehk perineum. See on nahariba su munandite ja päraku vahel ja ühtlasi üheotsapilet Naudingulinna. 

"See piirkond on tihedalt täis närvilõpmeid, nii et on väga tundlik koht," ütleb teadlane Arlene Goldman, "Seksuaalse ekstaasi saladuste" kaasautor.

Osad mehed ütlevad, et sellele piirkonnale survet avaldades võivad nad saada mitmekordseid orgasme – ilmselt seetõttu, et lahkliha kaudu ergutad sa väliselt oma eesnääret. Vahekorra või suuseksi ajal palu oma partneril asetada sinna oma sõrmed ja vajutada seni, kuni surve tundub sulle just täpselt õige.

2. Tee vaagnapiirkonna harjutusi

Võta naiselt harjutus üle.

"Kas teate, et naised teevad vaagnapiirkonna lihaste tugevdamise harjutusi (kegel'id – toim) ja ütlevad, et see võimendab nende vaginaalseid orgasme? Mehed saavad teha sedasama," ütleb Philadelphia seksuaalterapeut Alex Robboy.

Kegel-harjutused kujutavad endast vaagnapõhja lihaste pingutamist, mis annab seksides tugevama kontrolli ja intensiivsuse. Proovi lihaseid pingutades kergitada ja langetada peenist või katseta isegi "tähestiku kirjutamist oma peenise tipuga", soovitab Robboy.

3. Hoia tagasi

Rahulduse edasilükkamist on raske omandada, aga kui asi orgasmini jõuab, siis on see pingutust väärt.

Ajakirjas "Journal of Sex Research" ("Seksiuuringud") avaldatud hiljutine uuring soovitas "ääristamist" (edging) ehk sihipärast orgasmi edasilükkamist võimsama haripunkti nimel. Uuringus märgiti, et kui inimesed olid jõudnud teel orgasmile umbes 90% peale, tegid pausi, võtsid tempot maha ja seejärel jätkasid, siis lõpuks oli nende orgasm märksa võimsam.

See on lihtne viis mängu võimendamiseks: vii ennast orgasmi "äärele", aeglusta, peatu ja siis hakka uuesti pihta. Tee seda kaks või kolm korda, enne kui lased endal vabaneda.

4. Leia oma G-punkt

Selgub, et meestel on oma vaste G-punktile: eesnääre. Saad seda väliselt stimuleerida, avaldades survet lahklihale, aga kui sa tahad maksimaalset naudingut – ja oled veidi seiklushimuline – siis peaksid natuke anaalselt katsetama.

Lase oma partneril kanda su sõrmele libestit ja siis pista see umbes 5 cm sügavusele tagumikku. Leiad punkti üles tunde järgi: see on kastanisuurune muhk, mis on supertundlik. Kui oled selle leidnud, avalda sellele natuke survet ja kerget tõukejõudu. 

Eesnääre. Foto: organsofthebody.com

5. Aja testosteroon üles

Meeshormoon, mis laseb sul orgasmi saada, on sama, mida su keha toodab siis, kui elad kaasa oma lemmik-spordimeeskonnale, tõstad jõusaalis raskusi või vaatad "Troonide mängu".

Ateena sõjaväehaigla uuringus leiti, et kui sul on vereringes rohkem T-d, siis jõuad kindlamalt lõpuni – ja suurelt. Enne järgmist müramist võid proovida mõnda testosterooni tõstvat tegevust, mine näiteks jooksma.

6. Kägista oma kotti

Vahetult enne seemnepurset tõusevad munandid kehale lähemale, et anda purskele rohkem jõudu.

"Kui surud enne seemnepurset õrnalt munandite ülaosa, siis võib see olla väga sütitav," ütleb Arlene Goldman.

Palu oma partneril asetada peopesa munandite ülaosale ja lükata neid kehale veidi lähemale. See suurendab su erutust ja tõstab orgasmi intensiivsust.

7. Keskendu füüsilisele

Mõnikord lähed sa seksi ajal oma pähe kaotsi – mõtled sellele, kui kuum on su partner, meeliskled parima nähtud porno üle või lausa mõtled, mida lõunaks süüa. Parema orgasmi saamiseks naase oma kehasse.

Mõtle sellest nii: kui sa oled jooksmas, siis saad täiesti erineva trennitulemuse, lastes mõtetel uitama minna, selmet täielikult oma vormile keskenduda.

"Keskendu füüsilistele aistingutele," soovitab Robboy. Siis tunned oma keha reageerimist teisiti.

8. Lihtsalt hinga

"See tuleb tantraseksist, kus käike peaks tegema koos hingamisega," ütleb Goldman.

Peata korraks hingamine ja püüa seda aeglustada, kuni see on häälestatud sinu tõugetele. Just siis, kui sul hakkab tulema, märkad, et hingamine on loomulikul teel kiirenenud. Aga selle hoidmine aeglasemana tõstab hapniku ja vere kogust, mis jõuab su suguorganitesse – ja võimendab nii tipphetke.