Lauljatar Lily Allenit kimbutas maniakk.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
19. aprill 2016, 06:00

Lauljatar Lily Allenit kimbutas maniakk

Briti poptäht Lily Allen paljastas The Observeri intervjuus, et kannatas seitse aastat hullumeelse fänni terrori all. Kuid tema sõnul tekitas politsei temas tunde, et ta on tüütu tegelane. Lauljannat jälitas mees, kel õnnestus viimaks öösel tema magamistuppa tungida ja kes ütles, et tahab Lilyle noa näkku lüüa.

Kõik algas sellest, et lauljatarile tundmatu Alex Gray väitis end olevat poptähe ühe laulu tegelik autor. Järgnesid Lily ja tema õe koju, plaadifirmasse ja mänedžmenti saadetud kirjad täis sõimu, süüdistusi ja enesetapuga ähvardusi.

Alleni sõnul redutas jälitaja ööde viisi tema aias ja peksis vastu ust, kuid politseilt ei saanud ta oodatud abi. Uurijad hävitasid tema asitõendid, andsid talle paanikaalarmi vaid mõneks kuuks ja keeldusid talle koguni kimbutaja fotot näitamast.

Terror kulmineerus mullu sügisel sellega, et mehel õnnestus öösel Lily magamistuppa tungida. Kõrvaltoas magasid lauljatari pisitütred. Süüdi mõisteti Gray viimaks ainult sissemurdmises, kuid mitte tapmisähvarduste tegemises.

Lily ütleb, et temast on pika terrori tagajärjel saanud hoopis teine inimene. "Ma ei soovinud [politseilt] mingit erilist tähelepanu. Vajasin kindlustunnet ja usku. Politsei tekitas minus tunde, et ma pole ohver, vaid igavene tüütus."