Lily AllenFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
18. aprill 2016, 12:41

Lily Allenit kimbutas seitse aastat maniakk (5)

Briti poptäht Lily Allen paljastas The Observeri intervjuus, et kannatas seitse aastat hullumeelse mehe terrori all.

Lauljannat jälitas mees, kel õnnestus viimaks öösel tema magamistuppa tungida ning kes ütles, et tahab Lilyle noa näkku lüüa. Kuid artisti sõnul tekitas politsei temas tunde, et ta on tüütu tegelane. 

Kõik algas sellest, et Alex Gray väitis end olevat poptähe ühe laulu tegelik autor. Järgnesid Lily ja tema õe koju, plaadifirmasse ja mänedžmenti saadetud kirjad täis sõimu, süüdistusi ja enesetapuga ähvardamist. Alleni sõnul redutas jälitaja ööde viisi tema aias ja peksis vastu ust, kuid politseilt ei saanud ta oodatavat abi. Uurijad hävitasid tema asitõendid, andsid talle paanikaalarmi vaid mõneks kuuks ning keeldusid talle koguni kimbutaja fotot näitamast.

Terror kulmineerus mullu sügisel sellega, et mehel õnnestus öösel Lily magamistuppa tungida. Kõrvaltoas magasid lauljatari pisitütred.

Süüdi mõisteti Gray viimaks ainult sissemurdmises, kuid mitte tapmisähvarduste tegemises. Lily ütleb, et temast endast on pika terrori tagajärjel saanud hoopis teine inimene. „Ma ei soovinud [politseilt] mingit erilist tähelepanu. Vajasin kindlustunnet ja uskumist. Politsei tekitas minus tunde, et ma pole mitte ohver, vaid igavene tüütus.“