TRENN JA INTERVJUU: Jüri andis wiwibloggs.com-ile intervjuu välijõusaalis, kus tunnistas, et ta pole kunagi suurem trennimees olnud.Foto: Kuvatõmmis
Üritused
15. aprill 2016, 14:56

VIDEO | Jüri Pootsmann: mul oli häälemurre 15aastaselt (4)

“Laulsin kümme aastat kooris ja kui alustasin, olin alati tüdrukutega ühes pundis. Mul oli soprani hääl, aga see murdus, kui olin umbes 15,” paljastab meie eurolaulik Jüri Pootsmann Eurovisionile pühendatud veebilehele wiwibloggs.com. 

Mõni aeg tagasi külastasid tänavused Eurovisionil osalejad, nende hulgas ka Jüri Pootsmann, Iisraeli, kus toimus suurvõistluse eelüritus. Tel Avivis andis Jüri intervjuu Eurovisioni uudistele pühendatud veebilehele wiwbloggs.com. Jüri andis intervjuu õue ehitatud jõusaalis ja reporter päris muidugi, millal meie eurolaulja niimoodi trenni tegi. “See oli 1. juulil aastal 1994, kui ma sündisin, seega ma ei ole kunagi trenni teinud,” vastas Jüri, mispeale intervjueerija ütles, et Jüri on päris suur poiss ja ju tema ema pidi palju vaeva nägema. “Tõesti, ma kaalusin sündides 4-5 kilo, olin paksuke ja lokkis juustega.”

Jüri paljastas ka ühe põneva fakti oma elust. Kui reporter kiitis Jüri mehist ja sügavat häält, vastas Pootsmann, et tema hääl ei ole alati selline olnud. “Laulsin kümme aastat kooris ja kui alustasin, olin alati tüdrukutega ühes pundis. Mul oli soprani hääl, aga see murdus, kui ma olin 15-16,” rääkis ta. “Mul on hea meel, et see juhtus, muidu ma laulaks ikka veel tüdrukutega koos oma kodulinna kooris,” muigas Jüri.

Jüri on praeguseks lisaks Iisraelile esinenud Eurovisioni eelüritustel ka Riias ja Amsterdamis. Wiwibloggsile ütles ta, et Amsterdami ülesastumine oli talle Riia omast isiklikult emotsionaalsem. “Pean ütlema Amsterdam, sest seal oli palju fänne, kes kõigile kaasa elasid.” Reporter ei jätnud muidugi uurimata ka selle kohta, kas Jüri tunneb end väikeses Eestis staarina ja kas välja minnes tuntakse teda palju ära. “Eestlased on üsna tagasihoidlikud. Vahel tullakse autogrammi küsima, aga enamasti vaadatakse ja räägitakse vaikselt. See on armas.”