DJ EnriqueFoto: Club Privé
Saund
14. aprill 2016, 13:12

LÄHEB TANTSUKS: videodiskor Enrique toob kuuma Kariibi muusika Tallinna

Iga kuu kolmandal reedel toimuv pidudesari BAILE-bon toob 15. aprillil Kuubalt Tallinna ööklubisse Privé videodiskori Enrique, kes mängib Kariibi ja latiinomuusikat. 

"Mina olen pärit Kuubalt, seega salsa, mambo, cha-cha ja rumba on minu juured. Olles 19 aastat juba DJ olnud, oskan ma segada kokku Kuuba muusika latiino ja Kariibi mõjutustega," tutvustab ennast ürituse peaesineja Enrique Fabregas ehk DJ Enrique.

BAILE-bon on multikultuurne, kahe tantsuplatsi, rütmide ja ebatavaliste esinejatega üritus. "Minu latiino poolele on see hea võimalus väljendada seda kultuuri Eestis. Sel reedel ma mängin muusikat, mille video on samal ajal ekraanidel. Inimestele meeldib, kui nad saavad lisaks muusikale ka visuaalseid kogemusi," lisab tuntud videodiskor.

Klubi laieneb tänavale

Spetsiaalselt reedese peo puhuks ehitatakse Privé ette tänavale suur 6x12 meetrit klaasist akendega telk, et sissepääs klubisse oleks sujuvam ja kunginglikum. 

Foto: Club Privé

Ei ole tähtis, kas külastajad oskavad tantsida või mitte, sest kohapeal õpetavad profitantsijad, Jorge Hinojosa Ecuadorist ja George Daniels Lõuna-Aafrikast, nii salsat, bachata't kui ka reggeaton'i. Kahes saalis mängivad latiino-, vene ja tantsumuusika hitte DJ Bell ja videodiskor Enrique. Silmailu ning show'le särtsu lisavad go-go tantsijad ja kuumad trummarid. 

Rohkem infot peo kohta SIIN!