80aastane Melissa Ann Shepard vabastati vanglast.Foto: Kuvatõmmis / CBSNews / YouTube
Müstika
13. aprill 2016, 11:28

80aastane mehetapja Must Lesk otsib tutvumisportaalidest uusi ohvreid (6)

Üks Kanada vanaproua kannab hüüdnime Must Lesk, sest tal on kombeks jahtida hellust ja kodusoojust otsivaid vanahärrasid, kes naise haardesse sattudes halvemal juhul elu kaotavad. Must Lesk on maias varanduse peale. 

80aastane Melissa Ann Shepard vabastati tänavu märtsis vanglast, kus ta viibis oma järjekordse abikaasa mürgitamise pärast, kirjutas BBC. Kuna politsei hinnangul on naine kõrge riskiga kuriteo kordaja, seati talle rida piiranguid, sh tingimus, et ta ei tohi siseneda internetti. Teiseks piiranguks on vanaproual n.-ö keeluaeg – ta peab politseid teavitama, kui alustab romantilist suhet.

Raske on aga sellises vanuses oma harjumusi muuta! Juba esmaspäeval kasutas naine Nova Scotia raamatukogus arvutit ja sisenes veebi. Politsei kiirustas seepeale hoiatama elatanud meest, kes internetis armastust otsis, ning soovitas tal tungivalt Shepardist eemale hoida.

Shepardi peamiseks kuriteoks on teise abikaasa "tahtmatu tapmine“ 1992. aastal. Naine mürgitas mehe ning ajas ta auto alla.

Kolmas abikaasa suri 2002. aastal üsna lühikest aega pärast abiellumist. Selle surma asjaolud on hämarad ning naisele süüdistus ei esitatud.

2005. aastal aga mõisteti vana daam viieks aastaks vanglasse seitsme varguse pärast – ohvriks oli üks Florida mees, kellega ta tutvus internetis ning jõudis temaga kuu aega koos elada.

Järgmine ohver oli 73aastane Alex Strategos, kellelt kurikaval naine varastas. Strategos on veendunud, et Shepard ka mürgitas teda, kuid selle kohta naisele süüdistust ei esitatud.

Mullu oktoobris sai Shepard hakkama järjekordse kuritegeliku krutskiga. Parvlaevareisil Nova Scotiast Newfoundlandi jäi tema viimane abikaasa, 75aastane Fred Weeks, raskesti haigeks – keegi oli mehe kohvi sisse seganud suure portsu rahusteid. Eakas paarike pidas mesinädalaid. Ka see mees jäi õnneks ellu.