Inimesed

KESHA: mult nõuti, et paluksin vägistajast produtsendilt andeks! (10)

LISA KOMMENTAAR

Viikingid...11. aprill 2016, 15:07
“Ma olen heteroseksuaalne mees, kes vägistati somaallasest varjupaigataotleja poolt,” kirjutab Hauken ja tunnistab, et elas viie aasta eest juhtunut raskelt üle, hakates jooma ja narkootikume tarvitama.
Nüüd aga tunneb mees endal süüd, et somaallane saadetakse pärast 4,5 aasta pikkust vangistust tagasi oma koduriiki. “Minu elu varises kokku, kuid nüüd tunnen ma end tema väljasaatmise pärast süüdi,” kirjutab Hauken. “Minu pärast ei saa ta enam Norras olla, vaid saadetakse tagasi tumeda, ebakindla tulevikuga Somaaliasse.”
Haukeni sõnul on Somaalia pagulase kultuuris seksuaalse ahistamise puhul küsimus võimus, mitte ihas. “Ma ei tunne oma vägistaja vastu viha, sest ma näen temas ebaõiglase maailma produkti,” ütleb Norra vasakpoolne poliitik.
eks11. aprill 2016, 22:21
kaltsuks õppimisel on mittetunnetamisel esmatähtsus...
kas juba ka seal11. aprill 2016, 12:45
kehtivad eesti seadused,et süüdi alati kannataja ...
Et11. aprill 2016, 09:56
Mult? No on neid keelereegleid muudetud mismoodi tahes, aga mult ja sult ikka õigekirjareeglitega vastavuses ei ole.
Enne kirjutamist kontrolli üle11. aprill 2016, 11:25
on11. aprill 2016, 21:17
isegi mus ja sus...kes tegi plaadi..aga koolis küsiti mult rohkem kui vaja oleks ja õpetaja ütles, et sult pole enam midagi vaja, istu,kaks...
Huvitav11. aprill 2016, 09:52
Mida tähendab sõna "mult" ? Äkki ajakirjanik oskab vastata.
noh11. aprill 2016, 09:06
esiteks väidetav vägistaja - kui kirjutada vägistaja, siis vöib öhtulehte oodata kohtukutse laimu suhtes; ameeriklastel meeldib inimesi ja ajakirju kohtusse kaevata. Ja teiseks, seda kesha väidet ei maksa nii palju uskuda, paar aastat tagasi ütles ta politseitunnistuses et see see mees ei ole teada korda vägistanud ega sekusaalselt ahistanud. Seega kas valetas siis vöi valetas praegu... üldiselt midagi ta vassib ja valetab
Valetas või ei valetanud, selle uurimisega tegelegu politsei. 11. aprill 2016, 10:27
Praegu on päris palju infot saadaval, kuidas neid staarikesi koheldakse ja orjastatakse, kahjuks on nad ise nõustunud ja nad kasvõi ohverdatakse publiku ees, et rahvas õudust tekitada, nagu madudega tehti, see oli ju 100% teadlik laulja elu ohtu seadmine, ainult aja küsimus, millal ta mao peale astub või muul põhjusel segaduses loom ründab.
Sellised nõudmised vägistajatele avalikul andestada levivad ja Skandinaavias, vägistatud poliitukud ja ametnikud esinevad meedias, oma andestustega ja mõni palub ka täiendavalt vägistamist! Need on satanistlikud rtuaalid, mis tehakse meedia kaudu rahva peale, see on programmeerimine. Õnneks see sõnnik neil ei tööta, aga vägistatud inimeste elud rikutakse reaalselt ära sellise kohtlemisega. Käib rahva töötlemine vägistamiste aktsepteerimiseks, et see inimesed suitsidaalseks muudab ei ole teemaks, aga probleem ise ei kao kusagile. See on teadlik rahva sandistamine igas mõttes.