Edda Pauksoni horoskoobid

Selgeltnägemine või tulus äri? Moodsa aja nõiad teevad hoogsat müügitööd (246)

LISA KOMMENTAAR

Mõtlemisainet10. aprill 2016, 19:36
Kuule kasuta palun loogilist mõtlemist. Marilyn aitab kedagi üles otsida siis tulevad 1000 järgmist, et aita ka ja kui ei jaksa(see pole selline asi, et päevläbi suudab oma võimeid kasutada) siis öeldakse, et on paha ja halb. Lisaks kui ta avalikkuse ees keksiks, et ma aitan kurjategijaid üles leida siis üsna varsti oleks tal endal ohtlik tänavatel liikuda, ei peaks vist mainima miks :). Miks te arvate miks paljud selgeltnägijad teleekraanil paljusid asju, tegelasi, nimesid öelda ei taha? Mõelge ometi noh, miks nad peaksid oma turvalisust nii ohtu seadma???
Tõsi10. aprill 2016, 22:46
Pole nii lihtne. Ja enamus otsekui nõuavad, et noh suudad seda, miks ei tee siis. Nõme kuulata sellist iba osadelt inimestelt.
Pragmaatik10. aprill 2016, 15:31
....Ma tahaks ka kohutavalt mitte usukuda, aga kui keegi selgitaks mulle siis kuidas see venemaa saade tapselt lavastatud on?
Ma tahaks kohutavalt teada kasvoi uudihimu parast. Et kas koik need sajad inimesed seal on siis naitlejad (saates osalejad) kellest keegi venemaal midagi kuulnud pole?
Voi on nad siis amatoor naitlejad kel palutakse midagi kaamerate ees teeselda? Ma vaatan seda eesti saadet kus ka amatoor naitlejad on (suletud uste taga)- seda on piinlik vaadata. Kui inimene pole naitlemist oppinud siis seda teeselda on ikka jube raske… Need inimesed kes seal saates on seega usun mingid makstud naitlejad ei ole.
Samas jaab alati voimalus et saate tegijad on lihtsalt iga inimese kohta kes sinna vottepaigale lahavad teinud korraliku uurimistoo ja siis selle infi andnud selgeltnagijatele.
Samas on seal ju selliseid juhtumeid kovasti kus inimese kohta mainitakse selliseid asju nagu kes kuskil kassi alla ajas ja inimene ise kinnitab et seda teadis ainult tema ise ja yks surnud tuttav, isegi perele pole raakinud. No kust googlist facebookist voi mujalt sellist infot saab??
Sama moodi vaadtakse inimestele otsa ja oeldakse nende haiguste kohta. Need ei ole ju andmed mida kuskilt netist saaks leida- kas toesti kysitletakse iga osaleja sugulasi ja sopru et siis teada saada mingeid delikaatseid asju kuidagi…. Jubedalt tahaks teada lihtsalt kuidas selle saate tegemine pariselt kaib….
Kas keegi Eestist ei ole siis seal kuskil kohapeal votetel viibinud ega asjast tea? Ma ei usu hasti. Venemaa pole nii suur riik ka ☺)
10. aprill 2016, 15:47
Tee üks telekavaba nädal ja vaata, mis mõtted sulle siis pähe tulevad.
Vastan10. aprill 2016, 17:49
Kuidas neid saateid täpselt tehakse ja milline on seal konkurents? Selle kohta on selgeltnägija Ilona Kaldre oma tuleproovide raamatus üksikasjalikult kirjutanud. Kirjastus " Tänapäev " . Avaldatud 2014 aastal.
salajane11. aprill 2016, 00:39
Ma tean, kuidas tehakse. Kuidas, ei ütle siin iialgi. Pole mingeid näitlejaid. Sinu uskumine või mitteuskumine ei takista toimimast maagial, see tegutseb ka ilma sinuta. Ära uuri, ära küsi, ära arva - sulle kasulikum, see oli hoiatus !!!
Sexik10. aprill 2016, 14:44
Kas foto oli tehtud kuskil seks poes? :D Nagu siin http://sexik.ee ? :)
Kadedus?10. aprill 2016, 14:14
Kahtlemata on Nastja ja Marilyn oma hobitegevuses edukamad kui mõni teine posija. Nad on seda ka suurvõistlustel tõestanud. Kõik kultuurid alates muistsetest egiptlastest kuni tänase ristiusuni välja valmistavad kõikmõeldavaid maagilisi amulette, ohutisi, reliikviaid ja jumal teab mida. Nastja või Merilyni poolt valmistatud ja müüdud tuhatkond õnnekivi või kaardipakki ei ole tõesti mingi enneolematu uudis. Kes keegi usub kaartide ennustusi või ostab need ainult ilu pärast ei ole teiste asi.
Mardus10. aprill 2016, 10:31
Ma nõidade olemasolusse ei usu, mind on püütud uskuma panna aga seni pole see õnnestunud.
Kuid - elus on nähtus mida nimetatakse intuitsiooniks. Tsiteerin: Intuitsioon on loomingulise mõtlemise moment, mis avaldub tõe tabamises vahetul, loogilist arutelu ennetaval viisil, idee või lahenduse ootamatu leidmisena. Intuitsioon põhineb varasemate kogemuste teadvustamata läbitöötamisel. 2. - Intuitsioon on tunnetuse vahetu, loogilisele arutelule vastandatav külg.
Lisaks siia: Intuitivism - idealistlik fiosoofiline kontseptsioon, mille kohaselt loomust tunnetatakse intuitsiooni kaudu, mitte mõistuse vahendusel.
Tegelikult toimub kõik siiski mõistuse vahendusel, alateadvus on mõistuse osaks. "Nõidade" puhul tulebki rääkida intuitsioonist, alateadvusest. Alateadvuse puhul ka "nõiutavaga" seoses. Väike näide: Kui inimene väga-väga millegi täideminekut soovib ja nõidust uskudes läheb "nõia" juurde ja kui "nõid" tema soovide täitumiseks lootust, usku annab - inimene hakkab alateadlikult oma soovide täitumisele kaasa töötama ja kui siis soovitu ka kunagi täitub, siis ei osata seda seostada oma alateadliku tegevusega, vaid "nõidusega" Inimese teadvus koos alateadvusega on psühholoogiliselt vägagi mõjutatavad. Paljud "nõiad" teavad seda, paljud tegutsevad intuitiivselt.
lapsesuu10. aprill 2016, 13:32
Kuigi antud mõiste ja näide omavahel sobivad, siis ekstrasensoorsete võimete fenomeni need ikkagi ei seleta ega lahenda.
Kui, tsiteerin: "Intuitsioon põhineb varasemate kogemuste teadvustamata läbitöötamisel", siis millised varasemad kogemused annavad aluse nn.nõidadel ära arvata erinevate inimeste elus toimunud sündmusi? Näide kah. Kui sulle jalutab tänaval vastu naine, siis kas ta on abielus, lahutatud, lesk või lesbi. Tööta nüüd siis varasemad kogemused läbi ja anna õige vastus.
Mardusele!10. aprill 2016, 18:13
Kui tahad nõidade kohta huvitavat lugeda, soovitan Para-webi otsingusse lüüa sõna "nõid" ja leiad vägagi huvitavat teavet .....
üits10. aprill 2016, 09:29
Sõber Lõuna-Ameerikast räägib, kui hädas on politsei nende nõidadega. Vaesed ja hariduseta naised loodavad ainult nõidatele, kes röövivad neilt viimase kopika ja hullemal juhul käsevad endaga magada ja vased naised teevad KÕIKE, mis palutakse. Väga tulus äri koorida hariduseta inimesi.
Huvitav10. aprill 2016, 19:17
Minu ülikooliharidusega tuttaval on loitsukellerist paar kivi ostetud ja kannab neid. Ei maksa üldistusi teha!
Suurbritanniast10. aprill 2016, 04:30
Ma ei tea, kas mõni Eesti nõid ka siinmail käinud on aga nõidade "kodumaalt", mis on osa siinsest kultuurist, vaadates on eesti nõiandus puhas amatöörsus. Raha? Telekas esinemine? Pudinate müük poes? Palju lobisemist ja lubaduste jagamist? Esimene torm Hebriidi saartel või Cornwallis pühib sellised tegelased areenilt.....
Nii, kulla kommentaatorid,10. aprill 2016, 02:47
.., võtkem aga rivvi — alustame vaktsineerimisega nakkusliku vingumise vastu! :D
uitaja10. aprill 2016, 02:46
Minu arust on poeomanikust paneelmajas elav nõid üks tavaline ärinaine. Mina sellist kergelt kättesaadavat nõiateenust ei usu. Ma tahan minna läbi sünge metsa, otsida ja eksida, ja tasuks leida valge nõia, kes julgeb elada kooskõlas loodusega, kes räägib vähe ja kes ei vaja raha selleks, et siin ilmas eksisteerida. Legendid ja muinasjutud ei teki tühjale kohale......... No mis teha, ei usu korralikult puuderdatud näoga meedias esinevat nõida. Olen kõik oma talismanid leidnud ise, looduses olles ja oma ära tundes. Ei saa neid poest või internetis sobrades. Selgelt näha oskame me kõik. Arvates, et see on ainult üksikute võime, anname me vabatahtlikult ära oma väe ja energia. Ei kritiseeri kedagi aga kuidas see nüüd oligi? Anna abivajajale kala asemel õngeritv..... teekond selle kõiki soove täitva energiat täis kivini võib muuta teie elu.
10. aprill 2016, 12:31
Meie "nõiad" aga istuvad arvutis ning taovad naistekas või kuskilgi lustinurgas kommentaare oma kanepiuimas. Neil pole aega loodusega kooskõlas elada. Nad ei tee vahet isegi varblase ja varese vahel. Selleks kasutavad nad pendlit või oma klaaskuulikest.
lapsesuu10. aprill 2016, 13:34
Seda nimetatakse soovmõtlemiseks. Mõtle enda jaoks teine inimene rumalaks ja arva siis, et ta ongi rumal.
10. aprill 2016, 13:37
Seda nimetatakse tähelepanelikkuseks. Kui veidigi jälgida internetti ning mõningaid kommentaatoreid, siis isegi lapsesuud peaks sellest aru saama.
10. aprill 2016, 14:17
igal lapsesuul pole ilmselt aega istuda kommentaariumis, kus varese ja varblase tuvastamine käib. Ja eks iga lapsesuu ja muidu inimene mõtleb oma moodi. Seega pole mitte mingitki lootust, et kõik kodanikud sinuga ühele meelele saab.
10. aprill 2016, 17:29
lapsesuu on siin kommentaariumis juba istunud ja oma aega viitnud, sestap talle selline ettepanek tehtigi. Kõik ei peagi kõigiga samal arvamusel olema, kuid teatud arvamused tuginevad loogikale, mitte puusalt esoteerilisele laskmisele.
10. aprill 2016, 19:31
aga mina pidasin silmas, et lapsesuu ehk ei külasta neid kommentaariume, kus varesest varblast pendliga eristatakse. Siin on ta küll nagu minagi. Aga muus osas pole ta ehk nii valgustatud. Või siis ta tõesti ei üritagi näha seda, mida pole...no näiteks varblase ja varese teemat.
lollid kommentaarid9. aprill 2016, 23:07
Olen kaua abi otsinud igaltpoolt, ei Nadkast polnud abi ega millestki põhimõtteliselt, soovid ei läinud täide, ss ostsin Kerro kivid ja kogu elu on nagu pea peale pööratud, paljud soovid täide läinud, olen väga tänulik, et ta siin ilmas olemas on, ta on võimas.. Mai teagi kes, aga abi on temast palju olnud
teadsa10. aprill 2016, 10:17
Vaevalt, et leidub inimest, kellel pole elu jooksul ükski soov täide läinud. Ilma kivideta lähevad ka paljud meie soovid täide. Täitsa juhuslikkuse protsent kehtib ja eks oleneb ka, kui realistlikult sa oma soove püstitad.
lollid kommentaarid9. aprill 2016, 23:07
Olen kaua abi otsinud igaltpoolt, ei Nadkast polnud abi ega millestki põhimõtteliselt, soovid ei läinud täide, ss ostsin Kerro kivid ja kogu elu on nagu pea peale pööratud, paljud soovid täide läinud, olen väga tänulik, et ta siin ilmas olemas on, ta on võimas.. Mai teagi kes, aga abi on temast palju olnud
XXX9. aprill 2016, 21:27
Jobu eit mõtleb assju välja.
ILLE LEPASSEPP9. aprill 2016, 21:16
Ole ettevaatlik, Marilyn on Eestis ainus tõeline nõid, mõtle enne kui midagi ütled,omad kogemused.
10. aprill 2016, 03:37
Kui see Marilyn pani sind hirmu tundma siis hoia temast eemale. Orjameelsus on jube haigus.
sa03.3710. aprill 2016, 05:59
Mine Marilyni vastuvõtule---kui saad ---siis räägid teist juttu.
noh eks10. aprill 2016, 10:18
Hüpnotiseerimisega saavutab sama tulemuse.
10. aprill 2016, 10:33
Ei ole tema vastuvõtust huvitatud. Milleks peab üldse nõia juurde minema? Eriti veel juhul, kui pärast hirmust kangena siin kaaskodanikke hoiatama pead.
ILLE LEPASSEPP9. aprill 2016, 21:16
Ole ettevaatlik, Marilyn on Eestis ainus tõeline nõid, mõtle enne kui midagi ütled,omad kogemused.
leo9. aprill 2016, 20:48
USAs oli omal ajal üks väga populaarne selgeltnägija - astroloog Jane Dixon, kes ennustas Kennedyle ette tema presidendikssaamist ja peatset hukkumist , aga ka ennustust, et Reaganist saab president. Reagan tassis siis teda oma õueastroloogina igal pool kaasas. Veidi aega enne oma surma ennustas Dixon, et kümne aasta pärast on Venemaa kõige arenenum ja rikkam maa maailmas. Eks Venemaal seepärast seda Dixonit promotaksegi. Maapiirkondades on Venemaal pension käesoleval momendil keskmiselt eurodesse ümberpandult nii umbes 50 - 100 eurot, mõned teenekamad pensionärid ja külaarstid saavad 150 eurot. Pool läheb elamuasemekuludeks. Dixon ise suri ära 1997. aastal
...9. aprill 2016, 20:39
Võibolla tõesti 99% selgeltnägijatest on võltsid aga M.K kindlasti mitte. Pooled teist kirjutavad alusetuid ja rumalaid kommentaare sest endal pole absoluutselt arusaamist ega oskust selliseid asju mõista, nendega tegeleda jne. Ma pole selgeltnägija (veel) kuid olen aastaid tegelenud erinevate asjadega ja saavutanud palju reaalseid tulemusi. Ega enne aru ei saagi kui ise reaalseid tulemusi ei näe, et saavutada tulemust tuleb väga palju vaeva näha. Õppida tajuma energiaid, neid kasutama,... ja küll siis kohale jõuab. Alguses tundub, et sinu rituaalide saavutatud tulemused on kokkusattumused, kui neid kokkusattumusi ikka väga väga palju tuleb siis jõuab kohale.
Jõudsin sinna kus olen peale AASTAID jändamist. Lootuses, et mingi amulet sind aitab - ei pruugi tõesti alati aidata, väga väga paljud asjad loevad. Kõik need asjad on väga keerulised kunstid...
"Pole tähtsust millise tee sa valid, olgu see siis valge või must, vaid see kuidas sa seda oskust kasutad, mida ja kuidas teed."
Edu M.Kerrole :)
10. aprill 2016, 03:58
"Aastaid jändamist" on sind viinud "keerulise kunstini". Pole siin keerulist midagi kulla kolm punkti...VEEL mitte selgeltnägija. Tuupimise asemel ( ja M.K le kummardusi jagades) õpi ainult head tegema.... kõik ülejäänud vajalik arsenal saabub ilma pingutuse ja rituaalideta.
10. aprill 2016, 12:41
Sellise "keerulise kunsti" viljelejad teevad oma "rituaale", imevad kanepit ja siis potsatavad delfi naistekasse kommentaare jagama. Nende jaoks pole tähtsust, kas nende tee on must või valge, peaasi et nad saaksid seal puugina istuda. Niiviisi saavad nad omale vajalikku energiat.
Kerro, Kaldre, Nastja9. aprill 2016, 20:37
Oleks meeldiv kui otsiksid ülesse meie kadunud inimesed, muidugi ilma rahata. Vanasti õeldi, et selgeltnägijad ei tohi raha võtta. Kui võtavad siis pikapeale kaob nende anne ära. Las tulevad ja otsivad meie kadunud inimesed ülesse. Näidaku Eesti rahvale mida Te suudate ja oskate. Kaldre, Kerro, Nastja. Aeg oleks otsida meie endi inimesi mitte Venemaa omasid.
ahh?9. aprill 2016, 21:17
kuidas nad siis kohale tulevad, kui raha küsida ei tohi? Et luuaga või? Või peaksid enne kojameesteha sõiduraha koguma? Kui otsivad mitu päeva või mitu kuud, millest elavad? Kes nende töid ja tegemisi siis teevad, mille eest nad endale asendajad töökohtadel palkavad? Sina toidad ja kasvatad ja koolitad nende lapsi vahepeal?
Või mis moodi sa seda kõike ette kujutad. Tulevad luuaga kadumiskohta, viibutavad võlukepikest ja nipsti ühe sekundiga kõik lahendatud, ei võta tolmugi rahakotilt.
Kui mul on võime köögikappe teha, siis mõistagi ei tohi ma raha võtta ja mõistagi on neid, kes tasuta mööblit tahavad, oi kui palju. Ma ei jõuaks neid oma elu jooksul ära teenindada lausa kõiki hädalisi, kes kõik TASUTA saada tahavad, aga ise teevad tööd palga eest.
Lisaks oleks elu ju lühike ka, süüea ei saaks raha puudumisel. puude mahavõtmise eest maksaksin viimsegi säästu ja magada poleks üldse aega, sest neid "häid", kes kõike tasuta tahvad, on maailm täis.
9. aprill 2016, 21:32
Minu meelest on kadunud Markust puudutavates artiklites läbi jooksnud fakt, kus vanemad on ise maininud, et nad on Kerro ja Kaldre abi kasutanud, kuid pole mingit tulemust olnud. Vanemaid võib mõista, sest nende ainuke soov on leida Markus üles, kas elavana või surnuna. Kuid selgeltnägijatelt pole olnud mingit tulemust. Kaldre aga olevat neile öelnud, et tema ei näe midagi, kui näeb, siis helistab ise tagasi. Pendeldajate tulemus oli samuti null. Kerro oma samuti. Ma ei usu et vanemad soovisid tasuta abi saada.
midagi teha pole,9. aprill 2016, 22:12
kui ei näinud, siis ei näinud. Võlukepikest pole. tegu reaalse eluga. Vahel näidatakse vahel mitte. Elu ongi selline. Kui aga oled inimese enda teenistusse kutsunud, pead maksma. Kindlasti ei lubatud Markkuse vanematele mingit õnnestumist. Öeldi, et proovivad ja proovisidki. Aega raiskasid, tööd tegid...loomulikult vanemad maksavad. Ise maksaks ka ju?
Ikka kasutatakse kõiki võimalusi ja makstakse suurt raha. Sama moodi ju vähihaiged maksavad üüratuid rahasid, kuigi on ette teada, et vähk pea võitmatu on. Kõik ju loomulik. Ma nagu ei arvaks, et arstid peaksid kedagi tasuta ravima, kuigi inimene vähist terveks ei saa (väga suure tõenäosusega) ja lõpuks surevad ju kõik. Samamoodi kadunutega, loomulikult maksaks ja paluks ja isegi roomaks, et palun proovige vähemalt. Suure tõenäosusega ei lepiks vastusega, et me vist ei leia ega hakkagi tulema. Paluks ja meelitaks edasi. No aga on ju nii?
Seepärast ei tohigi selgeltnägijaid hukka mõista, sest ka EI on pea võimatu öelda, sest inimesed loodavad, siis nad solvuvad, et vat kus ülbe ja hakkavad veel needmagi. Ei ole kellelgi kerge. Ei maksaks kedagi kergekäeliselt hukka mõista.
to 21. 329. aprill 2016, 23:02
Kaldre sellepärast ütleski, et helistab ise tagasi, kuna ei tahtnud, et teda tülitama hakatakse, kuna ta nagunii ei näe ja midagi vastata ei oska.
9. aprill 2016, 23:06
Hukka mõistetakse neid siis, kui nad oma "nägemise" tulemustes on lausa ülikindlad, kuigi samas erineb nende "nägemine" kardinaalselt teiste"nägijate" omast.
Kui nad oma aitamises jätaksid omale eetilise lähenemise, et "see võib nii olla, kuid ei pruugi nii olla", siis oleks see veel igati mõistetav. Vastasel juhul on hädasolijatele puru silma ajamine. Pealegi on paljud "nägijad" ise mustade jõudude manipuleerida, kes neid teadlikult eksitavad. Kuid oma egoistlikus uhkuses arvatakse, et teenitakse mingit "Universumi Keskparteid", kuues uks paremat kätt.....
tähendab,10. aprill 2016, 03:24
sul on andmeid, et Kerro, Kaldre, Nastja väitsid, et nemad oskavad-suudavad-leiavad??? Ma kahtlen selles väga.
Kaldre ja Nastja10. aprill 2016, 06:09
kohta ei saa öelda midagi head, kuid Kerro--ta võib sind esmapilgul hirmutada oma läbinägevusega, uskumatu, kõik läks nii- see oli 3 a. tagasi.
23,0610. aprill 2016, 13:57
siis tuleb hukka mõistmisega konkreetsem olla. Mitte laimata kõiki üldistava hukka mõistuga.
13;5710. aprill 2016, 14:27
Kui vaadata, kuidas te ise üksteist hukka mõistate, siis sellest saab järeldada vaid üht et teil on kõva konkurents.
13,5710. aprill 2016, 14:52
Kellel meil?
Ma ei ole selgeltnägija ega üldse mingi nõid. Või mida sa silmas pidasid?
to /10. aprill 2016, 16:58
Jep, täitsa ῳ värk.
mõtlik11. aprill 2016, 10:25
Ma ei taha öelda, et selgeltnägemist pole olemas sest ma ei tea tegelikult selgeltnägemisest midagi. Seega ei oska ka vaielda. Aga mis mind konkreetselt siinsete kommentaatorite õigustuskirjades hämmastab, on see selgeltnägijate õigustamine väitega, et nad ei saa ju kuritegusid lahendada sest muidu nende elu satuks ohtu, nad ei saa kadunuid otsida sest muidu tuleksid tuhanded nende abi otsima. Ühesõnaga nad ei saa üldse midagi teha ja neid ei tohi hukka mõista? Aga ometigi on nad endid reklaaminud selgeltnägijatena, nad müüvad oma asju kui selgeltnägijad / ravitsejad. Aga sellest hoolimata ei tohiks neilt loota mingit konkreetset abi. Vot see on imelik. Umbes sama teeb välja, kui inimene tänavalt ühtäkki hakkaks end selgeltnägijana reklaamima, teeks hullult hea promokampaania ja reklaami ning siis hakkaks lihtsalt oma nimega pappi teenima. Tegelikke tulemusi aga ei tohiks nagu keegi temalt loota, sest selgeltnägija ei saa, ei tohi jne jne..
11. aprill 2016, 12:09
aga nad ju ei reklaamigi. Nad on lihtsalt tundlikud inimesed, nad võivad näha võivad mitte näha. Nagu arst võib su terveks ravida, või siis mitte, kui saatus sedasi ette näeb. Lihtsalt hädas olev inimene tahab kõike proovida ja talle tutvustatakse võimalusi ning riske. Sulle öeldakse ma ei pruugi leida, sina vastu, palun otsige ikka, jätta oma puhkus ja töö ja hoolt vajavad vanemad ning lapsed, ma maksan sulle selle kinni...
Igaüks vastutab ise oma elu eest, kui sa oled nõus maksma teades, et kõik ei lähe plaanipäraselt, siis polegi kedagi süüdistada. Me ei ela muinasjutus, et mina tahan, mina maksan ja haldjas täidab minu soove.
Haldjaid pole olemas, on olemas inimesi kes on veidi tundlikumad. Aga nad pole jumalad, pole võlurid ega haldjad. Kui oleks, siis ei jõuaks keegi nende teenust kinni maksta, kuna nõudlus oleks liiga suur.
No pole lihtsalt võimalik, et inimesed ei taju reaalset elu. Ei ole võimalik raha eest endale saatust ega õnne ega armastust osta ja võlukepikesi pole ka olemas. On olemas inimesi, kes vahel tunnevad rohkem, vahel mitte, see juba kuis jumal annab.
Kui sina tahad maksta sellele tänaval seal, tuld...kes keelab! Aga virinata kõikide sensitiivide pihta ei tahaks nagu kuulda, kui ise loll.
Kasvage muinasjuttudest välja, oma elu elate ise, haigused saate ka ise, ei tasu vinguda, et ravitseja sinu lollused terveks ei tee tasuta ja ühe sõrmenipsuga.
Ma ei tea, ma ise käi nende juures, elan ise ja pole ka kellelegi pretensioone esitada, ise enda head ja vead. Usaldage ise ennast, lõpetage vingumine ja süüdistamine teiste kallal.
no tegelikult9. aprill 2016, 21:26
ei usu neid selgeltnägijaid, kuid oli isiklik kontakt M.Kerroga mis pööras maailma teisiti, kui ta veel vastu võtab, soovitan. see on uskumatu.
no tegelikult9. aprill 2016, 21:26
ei usu neid selgeltnägijaid, kuid oli isiklik kontakt M.Kerroga mis pööras maailma teisiti, kui ta veel vastu võtab, soovitan. see on uskumatu.
lohe9. aprill 2016, 22:52
Kaduma jäänud inimestega on nii, et kõike ei saa või ei tohi avalikustada. Meie elu on universumi keerulisim protsess ja kui inimene jääb kadunuks siis me ei näe mis on selle taga, mis jõud mängus ja kes mida taotleb. Me ei näe suuremat pilti. Selgeltnägija näeb meist paremini ja sellepärast ei pruugi või ei saagi/tohigi nähtut avaldada. Vanemate ja otsijate kurbus on küll mõistetav aga kadunuks jäämine on osa protessist kus vanemate ahastus või lein võib olla teisejärguline võrreldes protsessi kõigi osistega.
Universumis töötavad muude "loodusseaduste" kõrval ka mitmed meile tundmatud seadused millede järgi näiteks ükski olend ei kannata ebaõiglust lõputult. Iga ebaõigluse ohver saab kompensatsiooniks midagi samavõrra head, et säiliks tasakaal. Kõik kurja sooritavad saavad kunagi oma tegudele vastava palga. Seega see, et meie süsteem ei suuda tapjat tuvastada või kohus tapjale õiglast karistust määrata, ei loe -need saavad oma palga niikuinii varem või hiljem.
to lohe10. aprill 2016, 02:02
Mis soga sa ajad.
Et Kerro " nägi ", kus Markus on, aga universumi keeruline protsess ei luba seda öelda ?
To 20:3710. aprill 2016, 19:25
Nad ei ole kohustatud tervet oma elu teiste otsimisele pühendama, inimene. Aitavad ühte siis tulevad tuhat uut inimest, et miks neid ei aideta ja nii oaha nõid ja mida kõike veel.
EESTI9. aprill 2016, 19:56
"selgeltnägijatel" pole vaja ju kaugele minna oma võimeid testima, meil on tööd küll, miksnad seda ei tee, telekas teevad kurja näo pähe, nt, Marilin, vaade on nii kuri, aga ei ole mina kuulnud , et midagi Eestis avastatud on , või on, kaskeegi teab
aga,9. aprill 2016, 20:49
mina näiteks ei tea, et ta avastanud pole. Ma üldse ei tea, kes kõik need kuriteod lahendanud on. Sina tead või? Vanglad inimesi täis, leitakse elavaid ja surnuid. Sina kohe täpselt ja nimeliselt tead, kes nende lahenduste taga on??? Teadki või? No siis oled hoopis sina selgeltnägija, sest see informatsioon on RANGELT SALAJANE.
to aga9. aprill 2016, 23:07
Ei ole midagi salajane.
Küllalt kirjutatud, et külamees, naaber, kalamees leidis üles kadunu.
Endagi tuttav oli mitu kuud kadunud ja juhuslik inimene leidis metsast pooduna.
aga,9. aprill 2016, 23:32
lahendajad on küll salajas:) Egas alati need külamehed mõrva lahenda, kes laiba leiavad. Nagu varemgi ütlesid, et vangimajad kurjategijatest pungil. Ning kõik see siiski oskusike inimeste töö, keda ei avalikustata. Ei avalikustata ka külameest, kui ta informaator oli. Täpselt nii on ka selgeltnägijad informaatorid ja mõned neist lausa palgal. Inf on salastatud, ei öelda sul iga tabatud mõrtsuka kõrvale, et uuriaks petrof-sidorov ning informaatoriks selgeltnägija ja mingil määral külamees.
Seega me tõesti ei tea, kuidas need asjad käivad. Miks leitavad otsijad tuukrid emajõest mitte tartlasest kadunud enesetapja, ei tea. Kohe kindlasti ei ole see külamees, kes neid sealt leiab. Kui väide, et tuuker leidis...nii kogemata, on sinu jaoks informatiivne:))) Siis pole tõesti mitte midagi salajast.
Vahel öeldakse, et politsei leidis surnu korterist, siis arvad ka, et politsei astus muuseas läbi ja leidis??? Ei kullake keegi vihas ja ilmselt sedapuhku külamees:)))
Tule taevas appi! No ei saa olla nii väike latse üks täiskasvanu, no lihtsalt ei saa.
to aga10. aprill 2016, 02:00
Kui paljud mõrvarid jäävad üldse leidmata, kui paljud mõrvad lähevad kirja õnnetusjuhtumina.
Kui paljud uppunud inimesed on tegelikult tapetud.
No ei oska need selgeltnägijad midagi reaalis öelda.
to aga10. aprill 2016, 02:05
Kui palju on Eestis kadunud inimesi, keda ei ole siiani leitud. See on hirmuäratavalt suur arv me väikese rahva kohta.
02,0510. aprill 2016, 02:50
rahvaarv on miljoni ringis, miks arvad, et üks-kaks nõida selle miljoni eest vastutavad on? Kas sa teed nalja või? Meil on hunnik nälgivaid lapsi kuna nende otsesed vanemad ei jaksa ega suuda ega viitsi oma järglasi kasvatada, aga mingid kaks sentsitiivi on kadumaläinud inimeste eest vastutavad??? Sa ei mõtle seda ometi tõsiselt? Sul on ilmselt mingi isiklik teema, mis pimestab, aga tõsiselt sa seda ei mõtle.
Oota tiba, läheb isiklik teema mööda, kui suudad ise ennast endast leida ja saad isegi aru. et mingi 2-10 inimest ei saa miljoni eest vastutada.
Kui lisada veel see, et nad ei tohi ka..., aga seda oleks juba liiga palju.
Head ööd!
02,0010. aprill 2016, 17:04
Ma üritasin vaid seda öelda, et meie seda teada ei või, kes ja kuidas mingit kuritegu lahendanud on.
Täpselt nii nagu me ei tea, et selgeltnägijad aidanud oleks, ei tea me ka seda, et pole. Need asjad on salastatud ja seda põhjusega. Kui oleks mina politsei, salastaks täpselt sama moodi. Loogiline ju? Me ei saa neid asju teada, kui teaks, siis vaikiks kõikide asjaosaliste turvalisuse huvides.
no nii9. aprill 2016, 18:46
ei ole vaja selle selgeltnagemisega vaga hulluks minna .See on lihtsalt vaatamiseks tehtud saade nagu koik saated,seal pole mida mustilist.Igal inimesel on mingid voimed ,kes oskab paremine margata ja asju seostada,kui oleks neid selgeltnagijaid nii tarku ja oskajaid ,siis peaks nad ju politseis tootama ja koik kuriteod laheneks iseenesest.Saateid tehakse vaatamiseks ja seal peab ka midagi ponevat olema muidu ju ei vaadata.Pidevalt pildid lehtedes ja raagitakse,see on koik puhas aritegevus.Kellele sellised saated meeldivad ,jumal nendega ,las vaatavad ,aga pole vaja votta tosiselt.
FAKT9. aprill 2016, 18:35
ET MATILYN ON VÄGA HEA SELGELTNÄGIJA,KADEDAD LIHTSALT KATSUVAD TEDA MAHA TEHA. kÕIKE HEAD SULLE MARILYN KERRO.
to FAKT9. aprill 2016, 23:08
Kahjuks reaalselt ei leia ta kedagi.
Telekas on show.
Okei10. aprill 2016, 19:35
Kuule kasuta palun loogilist mõtlemist. Marilyn aitab kedagi üles otsida siis tulevad 1000 järgmist, et aita ka ja kui ei jaksa(see pole selline asi, et päevläbi suudab oma võimeid kasutada) siis öeldakse, et on paha ja halb. Lisaks kui ta avalikkuse ees keksiks, et ma aitan kurjategijaid üles leida siis üsna varsti oleks tal endal ohtlik tänavatel liikuda :)
kkk9. aprill 2016, 18:21
Endine mustkunstnik James Randi pakkus pikka aega selgeltnägijatele võimaluse teenida 1 000 000 dollarit. Selgeltnägija võis ise katse valida ja katse läbiviimist ja õigsust kontrollis Randi oma tiimiga.
Mis te arvate, paljud suutsid oma võimeid sel viisil tõestada? 0
lapsemeelsele9. aprill 2016, 18:41
Tõelistele tegijatele on mingi miljon doltsi kommiraha.Nad on juba ammu ostetud ära selliste jõudude poolt,kes määravad ,millal hakkavad sõjad ,revolutsioonid,majandustõusud ja langused.Tava inimesed ei saa nendega kokku isegi 100 miljoni dollari eest!
9. aprill 2016, 20:46
Mis asi see "tõeline tegija" on ?
ilmselt need, kes tiirutavad ja paarutavad poliitiliste jõudude seltsis. Võta ükskõik milline "tõeline" ja sa näed, kuidas nad imetlevad ise nende poliitiliste jõudude mänge.
pro9. aprill 2016, 23:04
Polnud see nii nagu sa kirjeldad. Kloun Randi katsed olid nii seatud, et polnud võimalik neid positiivselt läbida. Katse läbimise ajal loodi vaikides selline amtosfäär kus poleks ka tõsiteaduslikud katsed õnnestunud. Tuletame meelde, et Randi katsete puhul pole tegu ei keemiliste ainete katsetega ega muud füüsilisega vaid inimpsüühika peenemate ja tõsiteadusele siiani tundmatuks jääva alaga inimpsüühika süvatasanditel. Lisaks tegi Randi meeskond tohutu eeltöö uurides katsealust pikka aega ja otsides välja nõrgad kohad. Suure kisaga põrmustati ka ullikesi või ilmselt palgatud ohvreid. Kui katsealune osutus tõeliseks tegijaks, siis öeldi vabanduste saatel katsetest ära igasuguste otsitud põhjendustega. Loomulikult kõigest sellest ei loe sa randi&co saitidelt.
randist10. aprill 2016, 09:09
Kahju neis kkk-dest, kes tema õnge läinud. Mis võib olla valusam ja alandavam, kui et sinu kumiir on petis. Ja muidugi ei leia tema kodulehel kirjeldusi, kuidas ta katsealustega ringi on käinud. Mujalt aga küll: http://www.metaportal.ru/members/i/member_547/releases/articles/science/releases_article_20412
Kui inimesel on mingid võimed, siis hakatakse teda katsetele registreerumisel tõrjuma matslike ja ründavate vastuskirjadega. Kui see ei aita ja inimene ikkagi tuleb katsetele, siis katse õnnestumise korral randi seda arvesse ei võta, vaid leiab mingi põhjenduse, et katset korrata ja samal ajal mõnitab. Katse loetakse sooritatuks alles siis, kui see ebaõnnestub.
10. aprill 2016, 12:57
Kui lugeda, siis meie skeptikute rühm tegi ju neile vabatahtlikult osalejatele ka katsed ja väga lihtsad. Kuid kõik põrusid läbi.
9. aprill 2016, 16:59
Need Merylinid ja Nastjad on lihtsalt ühed kõõmad.Nende jutu taga ei ole midagi muud kui tühi soolapuhumine.
Ja sina oled tühjade sõnade tegija.9. aprill 2016, 19:22
Ilma ühegi faktita tuled siin teisi nimetama?
Tiit.9. aprill 2016, 14:54
Kui müüa ja ostja mõlemad rahule jäävad, siis on ju korras kõik. Olgu müüa siis kasvõi sensitiivsus.
Andree9. aprill 2016, 14:32
Selgeltnägemine on teaduslikult töestatud ja lubatud nöidade tegevus. Muidu oleks ju "Päevalehe" bonnier laureaat ajakirjanik Tuuli Jöesaar ammu politseisse kaebuse teinud ja nöidade arvutid ja poed oleks läbi otsitud.
Lihtne töestav katse on juba keskajast, öige nöid töuseb vette viskamisel pinnale.
Jüri Kukk9. aprill 2016, 13:56
Teemast pisut mööda vaadates peaks nentima, et kogu see esoteeriline ja eneseabikirjandus on tohutu kullaauk. Kõik poed on neid raamatuid täis, alates inglite kõnetamisest kuni suurte rahade leidmiseni. Tegemist on võimsa äriga!
Aleks S9. aprill 2016, 13:55
Keskajal põletati sellised ära! Jumal on kinginud neile imelise tarkuse ja vägeva omaduse. Nemad risustavad Jumaliku kingituse! Kaks taluniku üks oli targem ja investeeris paremusele. Teine oli tige ja rahagi oli parasjagu et osta kurjal needust. Et seda teist salgata või nukku! Aga nõiad ei tea et iga süütu inimese haiget tegemine armuvaluga, needusega, kannatusega tuleb tal ise varsti see koorem kanda! Ja tema kõige vägevama eest ei jää miskit varju. Selle asemel teha head, teed endale head nagu näiteks varjatud kuritegevust maanaseteele saata. Et kurat ise selle nende vastu salgaks! Sest kurat jahib inimhingesid ka kurjategijatel on hinged.
13:08, 9. apr 2016 -le9. aprill 2016, 13:46
Mina pole küll huvitunud, aga olen lugenud ameerika teadusajakirjast, et Hiina "Surnuteraamatus" need read siiski on.
Ja mis imeloom see IlleLepassepp on?9. aprill 2016, 13:25
Arvan, et ta on kadeduse hunnik,et Marilyni maha teha.Kerro on vaieldamatult suur talent,vaadake venemaa saateid,ta on väga andekas selgeltnägija nagu saadetest näha,siin ei saa küll mingi Ille Lepassepp sõna võtta,kes ta ise on, pole kuulnudki.
13:25, 9. apr 2016 -le9. aprill 2016, 13:32
Kallis rumal noor laps. Kunagi arvad sa teisiti,kui teismelisuse- või rumala-naise-iga möödub.Kui mõistus hakkab väikselt juuri ajama.Kui hakkab...
ohh 13,329. aprill 2016, 13:43
Kas kõik, kes sinust erinevalt mõtlevad, on rumalad?
9. aprill 2016, 19:46
Ega sina, ohkija 13:43 nüüd ka see kõige targem ole!
ohh 19,469. aprill 2016, 21:03
Kas ma väitsin vastupidist?
to 13. 259. aprill 2016, 14:09
Keegi ei näe seal selgelt, see kõik on puhas show, suured rahad taga.
Bisnes, ponimajesh.
mupsik9. aprill 2016, 17:46
Ma ei saa aru, miks on veel nii palju uskmatuid. Aga noh, ega enne hakatagi uskuma, kui kohtutakse sellise inimesega, kes teab temast kõike, mida teadma ei peaks :D Olge rahus oma uskmatuse klappide taga ja ärge tulge naerma nende üle, kes tegelikult näevad!
9. aprill 2016, 18:19
Teada ju midagi võib, kuid kui ollakse pläralära-leenu, siis pole sellisest teadmistest mingit tolku. Eetika on see, mis määrab ära nende taseme. Mitte see kui palju keegi teab või mida ta näeb.
Kuid mida rohkem kummardatakse rahakuradikest, seda rohkem lasevad ka sellised "nägijad" sellest kaasa kiskuda.
Nii et suurem osa neist on nõrgad nii eetika poolest kui ka nõrgad rahahimule vastupanemisele.
Kas sa uudiseid vaatad TV-st?9. aprill 2016, 19:51
oled eraldi tobe9. aprill 2016, 22:41
tundsin isiklikult Äksi nõida ehk proua Jürgensit,ta oli oivaline selgeltnägija,minu vanaemale ütles ta täpselt kus olid sõjaajal ta täiskasvanud lapsed,surnud iilmusid seljaga,Võimas naine oli,J MARILYNI ma lausa armastan,ta on Äksi nõia järglane.Võimas ja edu Marilynile.Olen alati tema poolt.
to mupsik10. aprill 2016, 02:13
Kui oleks selgeltnägijad, töötaksid nad ammu juba politseis, ei oleks vaja uurijaid ega kedagi, milline riigi raha kokkuhoid.
See, mida sa kirjutad, on ju puhas muinasjutt.
loll oled w?10. aprill 2016, 19:28
Äksi nõia järglane??? äksi nõid suri juba 1976 a.
tola kuubis9. aprill 2016, 17:21
Telesaated on just sinusugustele ja eriti veel vene omad. Vaata aga innuga.
sdf10. aprill 2016, 17:19
Asi, millest palju pole räägitud, on see, et Venemaal oil juba nõuka ajal mitukümmend paranormaalsete nähtuste uurimisinstituuti kus katsetati eri võimetega inimestega ja koguti ning töödeldi kõikjalt leitud para infi. Muidugi me teame ka teaduslikku kartulite ruutpesiti kasvatamisest ja jõgede pööramise katsetest, kuid need instituudid ei kerkinud päris tühja koha peale nii-öelda.
veider10. aprill 2016, 09:06
Kui vana sa oled? Miks sa kirjutada ei oska? Tühikud, kirjavahemärgid? Venemaa kirjutatakse suure algustähega.
´aa9. aprill 2016, 12:44
Läksin ka selgeltnägija juurde lasin ukekella, seest küsiti ,, Kes on?;; Pöörasin ringi ja läksin minema!!!
bb9. aprill 2016, 13:40
vana nali ja ei aja enam naerma.
to bb9. aprill 2016, 14:13
Naerma ei aja, aga selgeltnägija peaks ka uske taha selgelt nägema.
to to bb9. aprill 2016, 15:17
Kas sa igalt kuuljalt nõuad ka absoluutset kuulmist?
Kas sa üldse tead, mida mingi mõiste endas kannab?
Egas selgeltnägemine tähenda, et iga selgeltnägija omab absoluutset selgeltnägemist. Igasugustelt abivahenditelt (kaardid,pendlid jm.) lugejad ei pea ometi läbi ukse nägema. Võta teadmiseks ja järgmisel korral ära enam oma rumalust siin demonstreeri.
13:40, 9. apr 2016 -le9. aprill 2016, 16:01
Ei peagi ajama, aga ütleb kõik.
14,139. aprill 2016, 16:02
miks ta peab ukse taha nägema, kui seda palutud pole???
Inimene häälestab end mingile probleemile, et näha seda sügavuti. Miks ta peaks häälestama end ukse taha, kui lihtsam on küsida, kes sa oled ja miks tuled. See ukse taha vaatamine oleks täiesti asjatu ja väiklane tõestus mingile lollile teiselt lollilt. Võtab palju energiat, aga kasutegur null, sest pärast seda energiakulu tal päris mure jaoks energiat vähem. Nad ju kõigest inimesed, pole päris nii, et 24/7 näeb seintest läbi, et läheb kortermajast mööda ja kõigi korterite elanikud kui peo peal oma tegevustega ning nimedki automaatselt teada. See oleks ju hirmus selgeltnägijale, enda elu jaoks mitte mingit võimalust.
Ju sel, kes uksetagust testis, polnud mingit muret, kui ära solvus, et selgeltnägijad läbi ukse ei näinud tema täis nime ja isikukoodi.
minu tulekut teati ette9. aprill 2016, 18:27
isegi kui helistasin siis ta teadis mis häda mul kallal ja sain abi.
18,279. aprill 2016, 19:35
sa ju reaalselt tahtsid abi, mitte ukse taga tola mängida. Tolad tulebki minema saata, tulevad vaid teise võimeid asja eest teist taga proovile panema, nagu oleks tsirkusesse tulnud.
et siis9. aprill 2016, 12:42
paljude arvates lavastas Wolf Messing Stalinile etenduse ostes ära Kgb kindralid ,panngatöötajad ja valvemeeskonnad?On inimlikult mõistetav seda pahameelt,kui hakatakse lõhkuma seda,mida inimene on eluaja jooksul hoolikalt omale ise ehitanud-vanglat oma mõistusele!
udo9. aprill 2016, 12:26
Tulge ja ma räägin teile täpselt sama juttu ,mida need Nastjad ja muud tegelased. Ajakirjandus ja TV on nad üles reklaaminud ja enam neist lahti ei saa.
9. aprill 2016, 12:39
Tõeliste nõidade ja ravitsejate üks selge omadus on see, et nad hoiavad omaette, elavad tavaliselt keset loodust ja ei küsi kunagi raha oma oskuste eest. Rahal on madal energia ja ilmselgelt ei vaja nad seda oma ellu.
marta9. aprill 2016, 13:31
Tööd tehes kulutame oma energiat, tööandja tasub töö eest rahas.
Sina - 12:39 09.apr 2016-le!
Rahal ei ole madalat ega kõrget energiat, see sõltub sellest, mil viisil raha teeniti... Kui ausalt - on ka raha energia kõrge, kui ebaausalt - on ka raha energia madal.
Nii-et, sina "12:39 09.apr 2016" tee tööd ausalt ja saad lõpetada virisemise!
ja lisaks9. aprill 2016, 17:49
elavad nad kanajalgadel tarekeses!Tõelised selgeltnägijad on eriteenistuste ja religioossete sektide poolt ära ostetud selliste summade eest,et inimkond ei saa neid kunagi tundma!
Energia on energia -9. aprill 2016, 19:28
miks nuriseda, kas kõrge või madal?
9. aprill 2016, 23:50
"Tõelised selgeltnägijad on eriteenistuste ja religioossete sektide poolt ära ostetud selliste summade eest,et inimkond ei saa neid kunagi tundma!"
Seega on nad äraostetavad.
10. aprill 2016, 02:00
marta on rääkinud ja noominud. Võtta üks kivi loodusest ja öelda, et mingi nastja energia on parem kui kivi enda energia on ebaaus. Ja siis vahetada see tükike loodusest raha vastu ei ole aus töö.
kuule lammas10. aprill 2016, 10:31
kui sulle pakutakse tasuvat töökohta ja kui sa selle vastu võtad,kas siis oled sa äraostetav?!Ka see on äraostetav,kes nõukaajal töötas leivatehases ja tootis totalitaarsele võimule kõige tähtsamat strateegilist kaupa-leiba,aidates kaasa reziimi säilimisele!
kuule oinas10. aprill 2016, 13:41
Nende hing on äraostetav.
9. aprill 2016, 12:41
Tõeliste nõidade ja ravitsejate üks selge omadus on see, et nad hoiavad omaette, elavad tavaliselt keset loodust ja ei küsi kunagi raha oma oskuste eest. Rahal on madal energia ja ilmselgelt ei vaja nad seda oma ellu.
to udo9. aprill 2016, 13:42
no aga ei minda ju sinu juurde ja ajakirjandus ka ei huvitu sinust. nii et tee oma kontoritööd edasi.
tubli9. aprill 2016, 17:45
Olen huvitatud.Avalda kontaktid...saad rikkaks!
... aga sa mine siis järgmise hooaja "Selgeltnägijate tuleproovi" -9. aprill 2016, 19:27
eks siis ole näha kui kõva tegija oled.
toomas9. aprill 2016, 12:23
Loomulikult äri. Tee aga tige nägu ette ja vaata üht punkti ja kõik lollid usuvad,et oledki nõid ! Või siis see selgeltnägija.
vau9. aprill 2016, 13:00
Kõik usuvad, aga sina ei usu?
vau-le9. aprill 2016, 13:33
Kes kõik? Kas terve riik on loll?
to vau-le9. aprill 2016, 13:44
sul on suurushullustus! kas sina oled terve riik?
Mart9. aprill 2016, 12:19
See, mida nõidadelt tegelikult ostetakse on vastutusest vabanemine. Inimesed ei viitsi ise pingutada, et oma elu muuta. Lihtsam on osta mingi kivike või loteriipilet.
9. aprill 2016, 13:06
Nagnii teeme elus palju asju selleks, et ennast lohutada: sööme šokolaadi, austreid, mõni võtab napsu, mõni teeb hullemaidki asju. Kivi otsa ei saa ja tema energia ära ei kulu, häid kive võib ka leida. Osta võid ka poest nii, et suvalise toote ostuga mõttes teed teise tehingu veel millegi muu peale: et selle rahaga ma ostan parema palgaga töö, hea tuju vm.
rändaja9. aprill 2016, 12:19
Tõeliste nõidade ja ravitsejate üks selge omadus on see, et nad hoiavad omaette, elavad tavaliselt keset loodust ja ei küsi kunagi raha oma oskuste eest. Rahal on madal energia ja ilmselgelt ei vaja nad seda oma ellu. Nagu keegi juba kommenteeris, on kristallid ja muu looduslik materjal juba laetud energiaga, õige asi tuleb endal ära tunda, st. natuke vaeva näha, et seda leida. Mulle võhivõõra inimese poolt energiaga laetud esemete suhtes on mul ainult ohutunne.
oeh9. aprill 2016, 12:39
Ma ei saa mitte aru neist ninatarkadest, kes suruvad oma elustandardeid teistele peale, eriti veel, kui need on njuueidžilikest juturaamatutest hangitud teadmised. Tõelist nõida ja ravitsejat ei madalda ei elukoht ega eluviis. Kui mõnel ongi karma piirangud peal, siis see ei tähenda mitte, et kõigil on.
9. aprill 2016, 17:55
"Tõelist nõida ja ravitsejat ei madalda ei elukoht ega eluviis."
Voh kus ikka pani tõelise pärli...
Selliste "pärlite" plldujast jookske kaugele.
Eks igaüks kergitab oma saba ja ütleb, et tema on see TÕELINE.
oeh10. aprill 2016, 09:19
Kui kellegi eest ära joosta, siis taoliste eest, kel puudub funktsionaalne lugemisoskus. Mingi sõna või mõiste vallandab neis TÕELISE tormi, mis lihtsalt risustab arutelu.
10. aprill 2016, 13:11
Pane siis oma "eluviisi" edasi ning istu päevad läbi arvutis, viinapudel selle kõrval..
nii naljakas:)10. aprill 2016, 14:27
aru ma ei saa, miks see täpselt õige looduslapse eluviis inimese kurjaks ja küüniliseks muudab? Juba mõeldi oehile viinapudel kätte ja väljenduti, et vaid oeh arvutis istub...kuidas nende "õigete" kommentaarid arvutisse satuvad, on täielik müstika. Äkki kallistavad ja klahveldavad tammepuud...või hoopis pärna?
ausalt9. aprill 2016, 12:17
Soovitan Marilyn rahule jätta---ilma naljata, mõnele võib see halvasti lõppeda, ega enne ei usu kui oma nahal tunda saate.
veel ausamalt9. aprill 2016, 13:34
Saalist kostis naeru...
hea et 13.3410. aprill 2016, 07:13
oma nime all ei kirjutanud, muidu peaksid mures olema.
hea et 13.3410. aprill 2016, 07:13
oma nime all ei kirjutanud, muidu peaksid mures olema.
10. aprill 2016, 15:42
No see Mariiyn ise tahab ennast meedias näidata. Ta peaks omaette olema kui kriitikat ei talu ja sinu arvates kohe kättemaksu ihuma hakkab. Mille pärast teda ainult kiitma peab? Ega sa "ausalt" oma hirmudega liiga kaugele pole läinud? Hirm on kõige suurem energiaröövel.
ausalt9. aprill 2016, 12:17
Soovitan Marilyn rahule jätta---ilma naljata, mõnele võib see halvasti lõppeda, ega enne ei usu kui oma nahal tunda saate.
vot see Nastja9. aprill 2016, 12:10
on tõeline pettur, räägin oma tuttavate kogemuste põhjal---ta ei oska midagi sinus näha, üldine pläkutamine.Ta ei osanud kedagi nö. lugeda--kõik mööda.
pooljumal9. aprill 2016, 11:57
Viin läbi exorcismi ja majadest vaimude välja ajamist. Kirjuta mulle oma murest
[email protected]
Sandra9. aprill 2016, 11:19
Käisin Tallinna nõia Remy juures. Ta otse seletas, et palju infot loetakse inimesest. Kuigi ta väidab, et kadunud inimestega ei tegele, aitas ta mul leida neli aastat kadunud olnud lähedase sõbra. Ta on mitut minu tuttavat aidanud ka. Mina usun selgeltnägijatesse aga nad peavad ikka inimesega töötama, mitte interneti või teleka läbi asju ainult müüma. Nastjat ma ei usu.
io sandra :D9. aprill 2016, 11:30
oled sina vast ullike, selle asemel, et mõni teadmata kadunud inimene või Vravara mõrvar, sina otsid vana sõpra :D
tegelikult on see loomulikult vaid äri, ei näe neist keegi midagi, bluffivad kõik.
@ 11:30, 9. apr 20169. aprill 2016, 12:20
Iga inimene lahendab oma isiklikke probleeme ja otsib oma tuttavaid, selline provotseerimine on haige. Sa ei tõesta oma kisaga midagi, Markkus ei ole maailma naba ja lase lõpuks lahti temast!
to 12. 209. aprill 2016, 13:24
Ei ole 11. 30 kommi autor.
Aga sinu komm on küll küüniline ja haige.
Keegi ei ole ju konkreetselt Markusest kirjutanud, mis vimm sul Markusega küll on, et just tema sul hambus ?
Ta ei ole ju Eestis ainuke kadunud inimene, et õelutsed siin.
Loodan väga, et Markus ja kõik teised kadunud üles leitakse.
Sina aga oled õelusehunnik.
to 12. 209. aprill 2016, 13:29
On sul luulud või ?
11. 30 mainis Varvarat, ta ei kirjutanud Markusest sõnagi.
Varvarat sa ei julge oma kommi kirjutada, aga Markus on julgelt sul hambus.
Nad ju ei müügi AINULT, teevad ikka tegusid ka ju!9. aprill 2016, 19:55
Rahamaitse vs armastuse vägi.9. aprill 2016, 11:17
Igal inimkätega tehtud asjal on mingi vägi sees, iseasi, kas selle energia meie omaga sobib. Palju sõltub materjali hingest, aga ka tegija omast - kui siiras ja puhas ta on, kui palju armastust ta sinna sisse paneb jne. Kui midagi hakatakse tegema vaid kasu saamise eesmärgil, rahanumbrid silme ees, siis midagi head sellest loota ei tasu. Iseasi, kui uus omanik ise ostetud eset armastab ja sellele hinge annab. Internetist ostaksin mõne ehte ehk siis, kui ta mulle visuaalselt väga-väga-väga meeldib, muidu aga pean seda katsuma ja proovima. Kohe on tunda, kuidas selle energia minu omaga sobib ja kas ta annab mulle jõudu või teeb olemise kuidagi paremaks, või jätab täiesti külmaks. Olen sattunud täikalt ostma puidust käevõru vaid 2 krooni eest, mis alguses ühel käel, siis teisele pannes paari minutiga piinava valu randmetest ära võttis. Üleüldse soovitan energia parandamise ja ravi eesmärgil või amuletina pigem kodumaise väega puitu, milles tegija hool ja armastus sees. Eelkõige peab aga asja katsuda saama, uskuge, te tunnete selle õige kohe ära.
votni9. aprill 2016, 11:06
see on väga väga tulus ära, aga lollidelt tulebki raha ära võtta
votni-le9. aprill 2016, 13:39
Just. vene telejuhid ise rääkisid, et enamus kandideerib saatesse selleks, et edaspidi lolle jätkuks. Reklaam.Kasvõi negatiivne. Keegi väga võita ei julgegi, aga kuulsus ruulib.Pealegi on Venemaa e r a k o r d n e nõidadesse uskujate maa.
soolapuhuja Maria9. aprill 2016, 10:58
Küsimus nendele kergeusklikele, kes vaimustuvad lavastatud seriaalist " Selgeltnägijate tuleproov": miks nende "nägijate" võimerd avalduvad vaid telesaadetes ja reaalses elus ei ole nad ühtegi kadunud inimest leidnud, ega ainsatki kuritegu avastanud ? Mõelge selle peale, kui palju kaob inimesi igal aastal ja keda need soolapuhujad on leidnud - mitte kedagi !
Aastaid tagasi läksid Pirita jõel ümber süüstadega laskujad ja jäid kauaks kadunuks, siis pöörduti ka tuntud "sensitiivide" poole, need ajasid igasugust luulut kadunukeste kohta, et kusagil talus elusad aga mälu kadunud ja lõpuks leiti ikkagi jõest need laibad.
Aga noh neid uskujaid erivõimetesse on piisavalt ka kommijate hulgas, nii et äri õitseb ja papp jookseb edasi ka tulevikus.
Lihtsalt Maria9. aprill 2016, 11:50
Vaidlustada 21. sajandil kogu info saadavuse juures veel selgeltnägemist ja ise mökitada rahulolevalt - miks mitte kui pakub rõõmu. Inimkond on 30 000 aastat kasutanud selgeltnägijate ja nõidade abi, aga kui aurumasin leiutati, siis muututi järsku nii targaks et teatati, et peale aurumasina ei ole mitte midagi olemas
Lihtsalt Maria9. aprill 2016, 11:53
Huvitav, miks siis Oscareid jagatakse neile keskpärastele taidlejatele Ameerikas nagu DiCaprio kui kõik venemaa külainimesed suudavad heade lavastajate käe all mängida nii imeliselt oma lapse kaotajaid ja selgeltnägijatelt abisaajaid
9. aprill 2016, 12:13
Selgeltnägijad "näevad" või õigeini öelda, tajuvad vaid mingit infokildu, kuid ülejäänud jutu panevad nad kokku juhindudes lisaküsimustele ning oma heale jutusoonele.
9. aprill 2016, 12:30
veel hullem, mõned on ju lapse üles leidnud peale saates käimist või reaalselt kuritegude lahendusteni viinud. Neid sarju on vene keeles mitmeid, kus näidatakse selgeltnägijate tööd politseiga, mõned on ikka väga võikad juhtumid olnud. Aitavad otsida asitõendeid, mis võimaldaks reaalselt ka süü kohtus tõestada. Proovid võtta õigest kohast.
mm9. aprill 2016, 13:17
ära aja segamini kunstilisi sarju dokumentaalsetega, ainult mängufilmides leiavad need soolapuhujad kedagi üles, tegelikus elus ei ole seda veel juhtunud, ega juhtu ka tulevikus.
eedik9. aprill 2016, 15:05
jagatakse seepärast et on oinaid kes suu lahti neid filme vahivad
Täpselt samuti on see sinu ARVAMUS,9. aprill 2016, 19:21
sest sa ju ei TEA, kas seriaal on lavastatud. Kust sa tead, et reaalses elus pole nägijad inimesi leidnud ega aidanud? Seleta siis, kui sul on tuua FAKTID.
9. aprill 2016, 10:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kulinad kulinateks9. aprill 2016, 10:50
KERROLT KÜSIKS ...KUS ON MARKKUS !!!
9. aprill 2016, 11:27
NO ei tule temalt vastust...võtab fb vaid sõna oma kulinate kaitseks
KAHJU
ohh9. aprill 2016, 10:17
...see Nastja pole mingi nõid. Tavaline vene naine. Millega ta on oma võimeid tõestanud...naljatilgad. Ma vaatasin Tallinna tv ühte Nastja klounisaadet...nutma ajas. No oksele ajab.
9. aprill 2016, 10:28
Miks sa nii õel pead olema? Tead üldse mida tähendab mõiste "nõid?"
9. aprill 2016, 11:59
Eesti keeles see sõna eriti midagi sisu kohta ei ütlegi, aga vene keeles on nõid vedma e. vedomaja mama, ehk siis nägjjast ema, see omakorda eeldab, et vähemalt 6 tšakrat tõõtavad täielikult. Mille eest sa siis nagu inimesi alavääristad? Sama tark oleks nahavärvi või rahvuse pärast kedagi halvustada, või siniste silmade pärast. Äkki kuulutaks kõik heledad silmad poliitiliselt ebakorrektseteks, keelaks ära ja trahviks ka veel pealekauba? Kõigile esinemiskeeld otse loomulikult!
ohh9. aprill 2016, 13:42
nõid on luuaga taevas.....
...9. aprill 2016, 13:43
kuule sina...nõiad ei müü omi asju internetis ega kasuta ära abituid inimesi. Selge????
minu9. aprill 2016, 21:27
Ema oli juba nõuka-ajal selgeltnägija,sest ta ütles mulle,et sa kuradi poiss,kui sa sa valetamist ja varastamist ei jäta,lähed kinni. Ja nii juhtus ka. Ning isa ütles ka vahest emale,et ikka nõid oled küll. Kas võin ennast ka pidada selliseks kapitalistlikuks ennustajaks?
dsfa9. aprill 2016, 23:19
MIks nõid ei või valmistada kulinaid ja neid müüa?
sellel on ikka õige nimetus ka !9. aprill 2016, 10:08
Kelmus ehk siis KURITEGU. Abitus olukorras inimeste äreakasutamine.
9. aprill 2016, 10:50
Kogu kapitalism on abitusse olukorda pandud inimeste ärakasutamine, meid kõiki kasutatakse igapäevaselt selleks, et meilt makse koguda ja kellegi teise hea elu kinni maksta. Abitusse olukorda on meid pandud kasvatusega, seadustega, kujutlusega, et ainult nii saavadki maailmas asjad käia, möödapääsmatute elamiskuludega ja järjest kooritakse aktsiisidega, trahvidega, maksudega ilma meilt isegi küsimata, kas me nõus oleme, sest vaikimine on nõusolek, ja me isegi ei karu, et ei ole nõus ja nõuame kompensatsiooni kõige röövitu eest! Maksame oma tervisega, oma eludega, oma sündimata lastega, oma rahva väljasuretamisega, kusjuures oma lollusega suretamegi! See on ka kõik suurpettus, miks siis need nõiad oma pudipadi müügiga kuidagi rohkem inimesi ära kasutavad? Sa ei pea neilt midagi ostma, vähemalt selles on sul vaba valik, mida demokraatliku riigi nimelise suurppettuse puhul ei saa kuidagi öelda, me ei saa selles riigis isegi OMA saadikuid valida Riigikogusse, need on ka ainult parteide huvide esindajad.
sisuliselt valida saaks9. aprill 2016, 10:55
kuid milleks, kui selle süsteemi juures tema hääl ei saa oluliseks-otsustavaks - ka see on näiline, et üks hääl selles süsteemis midagi loeb.
Kriteeriumid, mille vahel Riigikogu saab toimetada on juba eos nii kitsad, et seda süsteemi ei saa mõjutada ... muud moodi, kui inimestel koonduda ja LUUA ise uus inimesesõbralik süsteem, valitseva püramiidskeemi asemele.
Kõik äriks.9. aprill 2016, 09:58
Kui inimene on hädas, siis ta usub igasugust jama. Äri muidugi! Äri on ka Kanal 11-s, Jututuba. Vahel vaatan sinna, et kas tõesti inimesed ikka helistavad? Vanad inimesed, kel raha vähe, jutustavad pool tundi ja "aitaja" muudkui räägib ja räägib ning raha jookse ja jookseb.
Pettunud9. aprill 2016, 10:49
Samas jagavad peale oma saadet numbreid aga kui helistada siis nad hoopis teised inimesed. Magissa lausa sõimab, teised ei subatse vastatagi...kahju. Ja kui vastavadki siis
kohe hind kõigepealt.
9. aprill 2016, 12:40
Tõeliste nõidade ja ravitsejate üks selge omadus on see, et nad hoiavad omaette, elavad tavaliselt keset loodust ja ei küsi kunagi raha oma oskuste eest. Rahal on madal energia ja ilmselgelt ei vaja nad seda oma ellu.
tohoh9. aprill 2016, 12:49
Inimesed 21 sajandil ei vaja raha oma ellu? Söö parem ainult selle suuga ja ära räägi asju, mille peale sa kunagi mõelnud ei ole ja mõtlema ei hakka
Õige!9. aprill 2016, 12:58
Nagu tõeline riigijuht elab hallide seintega toas, kus on reformvoodi ja tumbochka ning rohelise klaasiga laualamp
//11. aprill 2016, 08:20
Tõeliste nõidade ja ravitsejate üks selge omadus on see, et neid pole olemas.
9. aprill 2016, 10:54
Keegi teine ju ei kuula, suhtlemisvaeguse pärast lähevad jaapani vanurid vanglassegi, siin veel tehakse inimeste sotsiaalne deprivatsioon ka rahaks ja vangi ka nii lihtsalt ei saa. Mis nad peavad kodus oksa tõmbama ennast, et sellest piinast pääseda?
asd9. aprill 2016, 11:27
Rääkigu üksteisega..
9. aprill 2016, 12:10
Paljud ei saa kodust väljagi, maakohas on liikumine igas mõttes nii suur kulu, et ei pääse eriti kusagile, ega linnas ka ilma rahata ei sõida väljaspool Tallinna, seda see sotsiaalne deprivatsioon tänendabki. Internetiühendust ka paljudel eakatel ei ole, et netist midagi lugeda või suhelda. Inimesed on nii ära närutatud ja see hakkab aju peale. Vanurite sagenevad suitsiidid on ka mingite protsesside sümptom, mis just heast elust ei räägi.
Vanasõna9. aprill 2016, 09:58
Lootus on lollide lõbu ja teine: Igaüks on oma õnne sepp.Mina punnitan ka silmi aga ei näe midagi selgemalt.
9. aprill 2016, 11:53
Mine vahest kiika sinna Delfi naistekasse või loe mõne artikli kommentaare. Seal nad kõik "näevad" rohkem kui selgeltnägijad.:) Mõne tõmbab vist regulaarselt kanepit ning siis oma uduse nägemisega lajatab kommentaare, millel ei ole tegelikkusega mingit pistmist. Vahest on hea selliseid "nägijaid" veidi lollitada.....
Kai9. aprill 2016, 09:49
Alaväärtuslikud inimesed püüavad endast palju andekamaid inimesi laimata. Paistab, et see pakub rahuldust. Kahtlemata on Kerro väga hea selgeltnägija ja kaunis noor naine. Selgeltnägijate tuleproovis osalejad tegutsevad tasuta. jah, see naine on erakordsete võimetega, selles pole kahtlustki.
tundmatu9. aprill 2016, 10:00
on ikka kahtluseid küll, miks ei ole osanud ta võru poisi markkuse leidmisel abiks olla???
aga9. aprill 2016, 10:13
on oldud abiks. koksajal on lihtsalt kõva seljatagune, löödi kogemata liiga kõvasti pluss õnnetu kukkumine peaga mingi kõva asja vastu
9. aprill 2016, 10:28
Kuid KUS on Markkus? Seda ta ei oska ju öelda. Igasuguseid koksamise variante võib iga isehakanud selgeltnägija välja mõelda ning just nii, et see oleks kõigile usutav. Nad on lihtsalt head jutupaunikud.
Kas9. aprill 2016, 10:54
keegi on teda kutsunud?
9. aprill 2016, 10:57
Kust sa võtad, et midagi üldse veel leida on? Mõtle ka natuke!
9. aprill 2016, 11:07
Olevat kasutatud nii Kerrot kui ka Kaldret.
jah9. aprill 2016, 11:22
9. aprill 2016, 11:39
Kas sa selle peale ei mõtle, et inimene ei lagune koos ja ei haihtu olematusse. Isegi kui ta on surnud, tuleks leida see koht, kus ta parajasti on. Kuid seda need selgeltnägijad ei leia, kus see koht asub.
Ohh taevake,9. aprill 2016, 19:24
10,28. Nüüd siis Markkus selleks mõõdupuuks, varem soigusite kooris Varvarast. Aru inimesed ei saa, et selgeltnägija pole jumal. Ta ei saa leida, kes saatuse poolest kaduma pidi. Seal avarustes (sa ei saaks sellest aru) on omad reeglid. Osa asju näidatakse ühele, aga teisele mitte. Seda, kellele võibolla näidatakse asju, ei või ette teada. Paljudel juhtudel, ei taha ohver, et teda leitaks või teada saadaks. Selleks on väga erinevaid põhjusi. On väga tõsiseid. Tihtilugu selgeltnägija EI TOHI mingit tervikut sündmuste jada lõhkuda ja kaikaid kodaratesse loopida ettemääratusele. Kui ta oma edevusest või ambitsioonidest astub üle selle lubatava joone, siis kannatavad tema järglased põlvi, ise sureb suurtes piinades ja hing võib üldse kuhugi lõksu jääda.
Jonnite siin nagu väiksed lapsed ja aru ei saa, et inimene pole jumal, teda karistatakse rängalt üleastumiste eest ning väga paljud võivad kannatada saada, aga kurjategija pääseb talle määratud karistuse eest ja istub hoopis tingimisi 2 kuud vangis. Näha pole keeruline, aga katsu sa seda vastutust ja taaka kanda ning mitte alluda ahvatlustele. Mõistagi on väga ahvatlev see võim ja tähelepanu ja tunnustus ja isegi teiste kadedus.
Oh 9. aprill 2016, 20:00
taevake, sa oled ikka puhas loll!
Ohh taevake,9. aprill 2016, 20:36
loomulikult olen loll, kui arvan, et selgeltnägija ei saa 100% näha ja olla jumal.
Teised targad näe pahandavad, et selgeltnägijad pole kadunud inimesi leidnud. Nad usuvad, et selgeltnägija suudab kõike, mina arvan et mitte.
Mõistagi need teised targad, aga mina mitte.
Lollakad, ma ei või:) Täpselt samuti on teil arstid süüdi, kuna on jumalaks sündinud, aga inimesed ikka surevad veel vanadusse ja haigustesse. Politsei samamoodi, näe sündisid jumalateks, aga ikka inimesed kaovad ja neid tapetakse, aga politsei va jumal ei suuda leida kadunut ega surnud mõrtsukat surnuaiast.
Teie usute hea lõpuga muinasjutte, aga mina olen loll:))) Ehehhee.
Ise oled, kas tead.
Arnold Arbuja.10. aprill 2016, 09:51
See see mõtlemise tase ongi - "istub hoopis tingimisi 2 kuud vangis" - Eks selgita, et kuidas saab tingimisi vangis istuda "Tingimisi" tähendab seda, et süüdimõistetu karistust tegelikult ei kanna, see on hoiatus, et kui veel seadust rikud siis pööratakse hoiatuslik karistus täitmisele. Et teatud tingimusi täites kuriteo eest ei karistata, et karistus ei ole vääramatu. Pange tähele, ma ennustan, et peagi saabub aeg kus "tingimisi karistus määratakse tingimisi"
10. aprill 2016, 14:13
sa said aru küll, et see oli selline väljenduse viis. Väga hästi said aru ,et mõeldud oli tingimisi karistamist. Said ju? Lihtsalt sa ei suuda leppida sellega, et tasapisi oled sa minuga nõus. Nüüd siis ajad siin väiklaselt juuksekarva lõhki, et mitte nõustuda. Teed tsirkust, et mitte leppida.
Ma teadsin kohe, et keegi hakkab selle väljenduse pärast norima, aga sulg jooksi ja nõnda tundus kuidagi ilukirjanduslik. Egas ma siin kuiva politsei raportit kirjuta ju, võib oma maitse järgi sõnu seada.
Nii jube ikka, et inimesed muutuvad nii väiklaseks, kui üldpildile pole midagi ette heita:( Kindlasti läheks veel silmavärv ja juuksepikkuski loosi, et mitte nõustuda. Taevale tänu, et virtuaalis asi veits piiratud, muidu läheks asi veelgi väiklasemaks ja küünilisemaks ja inetumaks.
Ära oleks söödud selle eest, et ei kannatagi pimeda viha käes.
To 10:2810. aprill 2016, 19:20
Ja mis saaks siis kui selgeltnägijad hakkaksid selliseid asju lahendama. Siis tuleksid jälle uued inimesed ja siis kiruks kõik neid taga, et nad ei aita ja kui pahad nad on ja miks nad ühte aitasid aga teist mitte, selline lugu. Mõtle loogiliselt. Ja ma ei tea kas sa oled kursis, aga paljud selgeltnägijad ei suuda kaardilt inimese asukohta tunnetada, ise midagi asjast ei tea, arvad, et selgeltnägijad on mingid superinimesed kes KÕIKE teavad ja oskavad? Naiivne mõtlemine.
Tõesti või?9. aprill 2016, 10:08
"Selgeltnägijate tuleproovis osalejad tegutsevad tasuta."
Millise summa eest saaksid sa osta vastava mõjuga reklaami?
Tasu ei pea olema kohe rahas, veel parem on, kui seda saab pika aja jooksul konverteerida rahaks. Ja ühtki kohe makstud honorari ei õnnestuks tagasi konverteerida selliseks reklaamiks.
ahah?9. aprill 2016, 21:23
ja mille eest ta reklaami jõustumiseni elama peaks. Võtab rikka mehe või pommib vanemaid? Selleks hetkeks kui reklaam konverteeritud saab, on nii palju auke vaja täita ja lappida, et rikkuseni läheb palju aega. No ja seda head reklaami saavad ikka need, kes viimasesse saatesse satuvad. Kui ei satu, on perse majas ja võlad kaelas.
Võõrast raha muidugi hea lugeda, aga katsu seda teenida!
Ju polegi nii lihtne nagu räägid, kui sa seda ise veel teeninud pole.
to Kai9. aprill 2016, 15:02
Omapärase välimusega naine on Kerro kindlasti.
Kuid selgeltnägija ? Miks siis kadunud inimesi üles ei leia, mõrvu ei lahenda ?
" Selgeltnägija " on ta ainult show-s.
Teeline9. aprill 2016, 15:19
Eestis on olnud vaid üks hea selgeltnägija. Kui ma õigesti mäletan, oli ta nimi Marta Hammer. Tegi omal ajal koostööd miilitsaga ja nii edukalt, et ta eluküünal kustutati.
15:19, 9. apr 2016 -le9. aprill 2016, 17:27
Pandi maja põlema? Noh, Riho Hammer oli kah midagi. Ravitseja, kes käskis esimesena ikk arstile minna.
ludvig 9. aprill 2016, 09:47
mitte mingit nn."selgeltnägemist " pole olemas,see on ebateadus ullikeste alateadvusega vusserdamine,eesmärgiks kerge raha. miks muidu nad oma kulinaid müüvad raha eest.
meenub üks TV reportaaz,kus reporter näitas selgeltnägija Manole üht fotot kus oli peal piirilt röövitud Eston Kohver ja paluti tal "selgeltnägjana" öelda,kes see mees on või mis tööd teeb.
Ja selle selgelt nägijal suu vett-täis--mmm,mmm,mm.
nii palju siis selget nägemisest.
ravida kirurgidel ja ega ta (vigala sass) sm. L.I Brežnevi NLKP peasekretäri elupäevigi suutnud pikendada,kui teda Moskvas, Kremils ravitses.
selgeltnägija9. aprill 2016, 10:53
Tutkit braat, nii see siiski pole!
TObu LUdvig9. aprill 2016, 23:08
Kõik selgeltnägijad pole sarnased,Äksi nõida alguses miilits pilkas,aga siis olles veendnud tema andes,kasutas miilits alati Äksi nõia abi,olin sele kena vanadamiga hea tuttav ja raha ei küsinud iiali.Lihtsalt münel inimesel on need aanded olemas.LDVIGIL MITTE,
9. aprill 2016, 09:40
äri ja näitlejameisterlikkus.
Lihtsalt Maria9. aprill 2016, 12:40
Ma olen ka imestanud, et milleks antakse oskareid neile keskpärastele taidlejatele USA-s nagu DiCaprio kui sajad venemaa inimesed suudavad hea lavastaja käe all näidelda nii imeliselt muret oma lapse surma pärast ja selgeltnägijalt abisaamist. Tõeline meisterlikkus, nagu päris elu kohe!
siiski9. aprill 2016, 09:36
selliseid energeetilis asju tõepoolest ei müüda, need kas pärotakse või kinitakse isikule, kellel seda etegelikult vaja on ja kuidas ning kuhu vaja on. Nende noorte hoogsate nõidade teod on turukaubaks muutunud ja energiatega lahminine, saates kes võidab ,kes mitte on nõiakunsti rüvetamine tegelikult. Nõid peab olema ise ja oma võimeteid austama, ning seda, et need tal üldse on, jagada seda kellegagi, kes selleks sobib ja neid on vähe. Müük on selliste jõudude labastamine, see võib küll jah tagasilöögi tuua neile isikutele.
see labastamise jutt on küll eelarvamus9. aprill 2016, 11:44
Las inimesed ostavad nõia meene kui tahavad, mis sul sellest? Me ostame kunstnike ja käsitöömeistrite tooteid, aga nõia tehtud käevõru on kuidagi halvem? Kui toode tõesti meeldib siis milles probleem? Inimene on tööd teinud ja müüb oma toodet, kui tunned end petetuna jäta lihtsalt ostmata. Osta ise materjal ja tee ise oma vidinad, on väga mõnus tegevus. Keegi teine ootab kuid järjekorras, et just kindla inimese tehtud asja saada, sest see on tema valik ja otsus. Vanasti tehti ise oma talismanid ja muud asjad, aga praegu on see teatud põhjustel paljudele võimatu, kui endal ligipääs puudub programmi tegemiseks siis sa lihtsalt ei saa seda teha. Varem oli rohkem neid inimesi kellel oli ligipääs, neid nimetatigi nõidadeks. Tuleb enne ennast viia seisukorda, kus programmi tegemine on võimalik ja siis saab teha. Puhtalt tehniline teema, aga sul peab selleks õigus olema oma puhtuse näol, Puhastage ennast ära ja tehke ise oma programmid nii nagu soovite ja mille külge soovite. Kui õigust programmi teha ei ole siis see lihtslt tööle ei hakka, muud ei juhtu midagi, oma tehtu asja ikka saate.
Info on internetis ka tasuta saadaval, aga mitte eesti keeles.
Pada sõimab katelt9. aprill 2016, 09:36
Ühesugused soolapuhujad on nii "nõiad" kui ka muud nn. tervendajad ja horoskoobitegijad.
vanem inimene9. aprill 2016, 09:35
Võimed on suuremal või vähemal määral igas inimeses, lihtsalt üks laseb tundemeelel neid endas arendada, teine kardab või ei taha märgata, osa ei malda märgata. Kuid Kerro on tugev aimaja, tundja, märkaja ja oskaja. Nagu tema elukaaslanegi.
Mõtleme, millest on tulnud see väljend, et esimene mõte on õige ja esimene asi,mis pähe tuleb, on õige vastus probleemileja nii edasi...Lihtsalt lolliks ei ole vaja minna selle võimega.
9. aprill 2016, 10:33
Neid Moskvast läbi käinud aimajaid ja tundjaid on meil ennegi olnud. Kasvõi seesama Moskva šamaan Dardo Kusto, kes lubas punaste lehvikest sidumise abil Kati Saara Vatmani ellu uut meest ning ühe vene naisterahval käskis õue peal kolle kividega pilduda, et ta kasvuhoones kardulad kasvaksid.
tegelikult9. aprill 2016, 13:42
Too ongi elukutselt psühholoog.
lugedes9. aprill 2016, 15:27
Samas nad ei saa aru, millist segadust nad oma vastustega avalikus ruumis tekitavad. Võtame kas või 16. 9. 2015 ETV Ringvaate saate, kus M ütles , et presidendivalimistel osaleb nn must hobune. Selline info on vene luurele nagu vesi veskile. Seda saadet hakatakse kokku monteerima selliselt, nagu on kasulik meie vaenlastele. Paratamatult satuvad sellised mustad hobused rünnakute alla, nende kohta hakatakse koguma komprat, monteerima naeruvääristavasid videosid jne.
udunägija9. aprill 2016, 09:31
miskit halba pole ehete ega nõuanderaamatute müügis, halb algab siis kui teenete eest raha võetakse, eriti just ravitsemise eest, sest siis jääb halb ravitseja külge kinni ega lähe läbi
aga vist on sel kurtjal nõial kundesid väheks jäänud
9. aprill 2016, 10:26
Ravitseja külge jääb halb siis kui ravitseja ise ei ole piisavalt puhas.
Artikli mõte on vast inimesi natuke mõistusele kutsuda, et nad lolliks ei läheks kõige uskumisega. Uurige ise ka natuke, millega tegu, missugused on ohud jne. Turult liha osta peab ka oskama, mille poolest siis nõia teenus teistsugune on?
see venemaa selgeltnägijad9. aprill 2016, 09:28
on ju lavastus, kuidas inimesed aru ei saa.
lapsik9. aprill 2016, 09:44
Unustasid öelda et Jumal on lavastus ja kõik usklikud on lollid.
Lihtsalt Maria9. aprill 2016, 12:47
Küsin kolmandat korda: miks antakse siis Oscareid ameerika keskpärastele taidlejatele nagu DeNiro või DiCaprio kui iga vene külainimene east ja soost sõltumata võimeline näitlema ilma igasuguse näitlejakogemusteta ja -hariduseta oma lapse kaotanud inimesi, kes selgeltnägijatelt abi saavad? Ilmselgelt ei ole sa neid saateid kunagi vaadanud, et midagi nii tobedat pomiseda.
Jaan9. aprill 2016, 09:27
Marylin on tõeline selgeltnägija ja väga erakordsete võimetega. Sellist asja ei saa teeselda paljude inimeste juuresolekul, ta ütleb ära selliseid asju inimeste kohta, mida see inimene on varjanud jne. Roometsal on küll kahtluste külvamine ja laim tulus äri.
9. aprill 2016, 10:37
Kuid kui inimene ise midagi ei tea, siis ei tea seda ka seesamune selgeltnägija.
Kui selgeltnägijad oleks olemas, siis oleks nad kõik Putini või Obama juures seitsme luku taga.
9. aprill 2016, 10:59
KUS ON MARKKUS, MARYLIN
nii lihtne see ongi9. aprill 2016, 09:23
Kerro on end tõestanud, siinne kritiseerija mitte.Järeldus, et see on kadedus
millega see kerro tõestas????9. aprill 2016, 09:29
ravis su lapsed terveks või???? atu.
ei10. aprill 2016, 07:30
...9. aprill 2016, 11:56
Tõestanud?? Telesaates? Sa kindlasti usud ka neid mustkuntsnikke, kes telesaates tänaval "suvaliste" inimeste peal trikke teevad. Niikaua, kui on teiesuguseid inimesei elavad nad nagu kuningakassid. Aga uskumine on igaühe isiklik asi nii, et laske käia.
Nonoh9. aprill 2016, 12:54
Sa oled mõlemat hooaega Marlyni esinemisi näinud ja sa väidad, et sa ei usu midagi? Ma ei usu sind. Su usk peab ikka olema ebainimlikult tugev siis küll, usk sellesse, et mitte midagi ei ole olemas, mida sa ei näe
Pettunud!9. aprill 2016, 09:14
Jah,ostsin mõned aastad tagasi Nastjalt osta.ee st pildi ja amuleti aga abi lubatud oksjoniinfost ei saanud.Olin omadega emotsionaalselt väga põhjas ja nägin Nastjas päästeteed aga kahjuks,võiks mainida,et läksid asjad hullemaks.Kõige kurvem oli peale õppetundi lugeda oksjonil lastevanemate abipalveid,kellel laps väga haige või muud probleemid.Oleks tahtnud neid kaitsta või säästke oma raha toidule aga sellest teile abi pole.
9. aprill 2016, 09:47
Kaine mõistus on alati abiks. Nemad teevad mida oskavad ja sina vastutad ise oma otsuse eest osta või mitte osta. Vahel on mistahes väikesest asjast lihtsalt rõõmu ja see aitab raske olukorra üle elada. Loota, et keegi teine sinu elumured lahendab on lihtsalt lapsik nõid ei tule su pangalaenu maksma, haiget last hooldama ega maad kaevama. Enne tuleb endale selgeks teha, mis sind üldse saab aidata sinu probleemiga. Paljude hädadega tuleb õppida elama, siis aitavad puhastusrituaalid ja oskus väikestest asjadest rõõmu tunda.
Teglikult ei ole mingit vahet mustal ja valgel maagial, ega religioonidel kõik "lüpsavad" kõik nad lüpsavad inimeste elujõudu ja ainult näpuotsaga viskavad tagasi, ärge toitke neid, kui niigi on raske! Kõik üleliigne ja ebaoluline "saast" seljast visata ja tagasi vaatamata edasi minna. Praegu on ideaalne aeg puhta lehena alustamiseks.
09,149. aprill 2016, 15:09
Pessimisti ei suuda küll ükski nõid aidata. Aidata saab seda, kes ise ennast aitab.
Ravitseja annab vaid õige suuna kätte, aga suurem töö tuleb endal teha.
Sa ei andnud endale võimalust, nüüd tahad veel teisteltki ära võtta.
Kui on raske seis, siis peab inimene võitlema ja vahet pole, mida tema õlekõrrena kasutab, Kui sul jõudu ega tahtmist pole, siis ei aita ükski õlekõrs, ega aita seegi, et raha raiskamata.
Loe 09,47 kommentaar hoolikalt läbi, õigust räägib inimene:)
no9. aprill 2016, 09:11
Marilyn on tõeline, teda võib uskuda, need Nastja ja Ille kadetsevad tema võimeid ja edu.
9. aprill 2016, 09:08
nii ta on. osta parem ise endale kristall. puhasta külma voolava veega ära ja lae öösel kuuvalgel. ja saad rohkem abi.
ei9. aprill 2016, 09:39
kuu laeb halba
parem tee pihlakane rõngasrist ja lae päikese käes, vana eesti maagia
9. aprill 2016, 12:16
kristallid ikka kuuga. muud asjad võib olla päikesega. igale asjale oma. mõnda kristalli ei tohigi päikese kätte panna.
Marilynile9. aprill 2016, 09:07
Tule lahenda mõni müsteerium Eesti ära, leia mõni kadunud inimene üles. Siis usume sind, muidu on see puhas äri.
9. aprill 2016, 13:49
Mis sellest muutub, kui sina teda uskuma hakkad???
Ei no päriselt ka, et nagu milleks ta peab SULLE midagi tõestama?
on10. aprill 2016, 00:18
ta juba leidnud ja minagi leidsin,kuigi mitte inimese enam aga keha,sest hing lahkus tal teisel päeval peale kadumist ja tuli mulle pilti tooma alles kolmandal nädalal...niisugused lood kadunukestega...mängida ei tasu kui ei oska sest võid ennast vigastada-see on meile nähtamatu mateeria mingis mõttes,sest hinge kaal on ca 20-40 grammi aga võimu on sel olevusel oi,oi.tavaliselt nad ei tee sulle kurja kui pole ise teinud aga oht on siis kui tema eluajal oled talle kurja teinud,siis maksab kätte,olen ise tundnud ja sellist peavalu ei soovi kellelegi.nii,et nalja pole, need on tõasised asjad ja tänu footonosakestele saavad teadlased uurida juba neid nähtusi kuigi see on nagu pimeduses kobamine-kui satud kokku,saad teada aga võib see aega võtta pikalt..selgeltnägijad oskavad neid välja kutsuda ja näevad ja kuulevad ,mina olen ainult tundnud kui ees või kõrval on hing.eks kadeduse uss saadab vahel mõnd kirjatsura nende kallale surkima aga kahjuks on materialistlik nõukaaegne maailmavaade enamusele klapid silmile löönud ja enda arendamise asemel on alati kergem öelda,et pole siin midagi-elektrit sa ka juhtmes ei näe aga väristab kõvasti kui veab, kui ei vea, on viimne värin...sama siinpool, et kasti lähevad kõik korda,keegi ei jää maapeale,küll maetakse aga kuni elate võite ikka õppida ka midagi juurde lisaks a+b-le.
hmm10. aprill 2016, 09:09
Kui sa oskaks kirjutada, siis võiks sind ehk isegi tõsiselt võtta. Miskipärast kubisevad fännikommid kirjavigadest. Skeptikute omad on korrektsemad selles osas. Kehv haridus võrdub suurem usk nõidadesse? Nojahh Aafrika.
To 09:0910. aprill 2016, 19:28
Ma tean päris paljusid tublisid õpilasi, tudengeid ja ülikooliharidusega inimesi kes usuvad nendesse asjadesse ja omavad isegi paar väega kivikest, aga kui see sinu enesetunnet paremaks enda suhtes teeb siis jaa loomulikult kõik inimesed kes usuvad nendesse asjadesse on kehva haridusega ja lollid, loomulikult(sarkasm). Mine hari ennast natuke, mitte ära muretse teiste pärast ja tee idiootlike järeldusi :)!
sööma ju peab9. aprill 2016, 09:01
Kas nad peaks taarat korjama?
kas 9. aprill 2016, 11:19
Kas kõik tööd on maailmas otsa saanud ? Kuidas sa nii rumal oskad olla?
11,199. aprill 2016, 13:46
Vaata, kui inimene tegeleb inimeste aitamisega, siis paraku ta muud tööd teha ei saa.
šarlataan Maria9. aprill 2016, 08:55
rumalaid uskujaid " selgeltnägijatesse" on piisavalt palju, eriti naiste hulgas ja rumalatelt tulebki raha pumbata!
Marta9. aprill 2016, 08:54
Juba vanades ürikutes oli kirjas : Kui sulle on antud võime ja vägi - siis iial sa ei tohi selle pealt raha teenida ! Aga kui sulle pole antud võimeid, siis lase käia ja otsi lolle ja müü palju tahad !!!! Siit siis järeldus.
...9. aprill 2016, 09:44
vana ürik9. aprill 2016, 13:08
Vaatan siin seda sinu teadusliku viidet ja soovin ka lugeda seda materjali. Rahvusraamatukogus ei pidanud olema. Saad sa teha foto ja saata selle originaali foto või midagi?
:)9. aprill 2016, 15:00
tal neid "vanu ürikuid" kohe ilmsel tmitu tükki...
nonoh9. aprill 2016, 13:11
Inimesed on 30 000 aastat tasunud samaanidele ja nõidadele sellega mis neil on. Täpsusta palun oma viidet
tainas10. aprill 2016, 22:03
No, kas kulinate müük on nüüd siis oma võimete müük või?