Ema ja poeg Kim West ja Ben Ford.Foto: Kuvatõmmis / The Royal Video Mag / YouTube
Müstika
8. aprill 2016, 17:29

SEE EI OLE INTSEST? Ema ja poeg tahavad abielluda ja last saada (92)

Maailmas hullust jätkub. Naine, kes rohkem kui 30 aastat tagasi andis oma poja adopteerimiseks, ütleb nüüd, et on temasse armunud ja kuulutab, et tahab pojaga last saada. See ei ole intsest, väidavad mõlemad.

51aastane Kim West on seksuaalsuhtes oma bioloogilise poja, 32aastase Ben Fordiga, kirjutab metro.co.uk

Inglismaal elav Kim oli sunnitud Beni ära andma nädal pärast tema sündimist. Ta ei kuulnud oma lapsest rohkem midagi, kuni... ühel ilusal päeval sai ta kirja. See oli poeg Benilt, kes elas sel ajal USAs.

Nüüd räägib see paar, et nende seksuaalelu on "uskumatu“. Nad kavatsevad abielluda, kuid väidavad, et neil ei ole "verepilastuslikku“ suhet.

Ema ja armuke väidab, et "see on GSA (geneetiline seksuaalne veetlus). Me oleme nagu oad kaunas ning ette nähtud koos olema". Ta teab, et inimeste reaktsioon sellele on halb, inimesed ütlevad neile hirmsaid asju, aga tema kavatseb oma suhte eest kas või tulle minna ja võidelda.

Inglismaal Islingtonis sisekujundajana töötav Kim rääkis, et hakkas märkama oma poja külgetõmmet ning tal tekkisid poja suhtes „seksikad unelmad“. See heidutas teda ning siis otsis ta Google’ist teavet, avastades GSA.

Ben tundis Colorados sarnast – ta kaotas kehakaalu ning tunded oma naise vastu. "Kui ma Kimi kohtasin, ei suutnud ma mõelda temast kui oma emast, vaid kui seksuaalsest olendist.“ Nende omavahelised telefonikõned lõppesid kohtumisega hotellis, kus nad võtsid napsi ja esmakordselt suudlesid.

Nüüdseks on nad korduvalt seksinud. Ben on oma naisega suhted selgeks rääkinud ning läinud ema juurde, et lennata koos Michigani, kus neid toetab teine sarnane GSA paar.