Inimesed

Folklorist Marju Kõivupuu: blondiininaljadele annavad ainest naised, kellele välimus on ülim eesmärk (12)

LISA KOMMENTAAR

Naine7. aprill 2016, 08:29
Anekdootide blondiinid on tegelikult blondeeritud brünetid. Aga see on tõsi, et meil vohab mingi nürimeelne trend, mille tõttu on meil hordide kaupa üblondeeritud juuste, võltsripsmete, ülitugeva meigi, pruntsuude, tobedate ülipikkade ja ülierksate võltsküüntega ning ühesuguseid rõivaid kandva armastavaid naisi, kes on üksteisega äravahetamiseni sarnased, ja seda ka siis, kui suu lahti teevad ja rääkima hakkavad, ja muidugi on neil enesekindlust teistelegi jagada, sest enda arvates on nad ainulaadsed (on ju oma väljanägemise nimel tohutult vaeva nähtud). Ausalt öeldes on see üsna kurb vaatepilt.
Eriti7. aprill 2016, 10:04
hullud ja zombi nägu on maalitud kulmudega naised. Lausa peletisteks oskavad ennast maalida ja siis nutavad et mehed neid voodis ei taha :)
õkk7. aprill 2016, 07:51
Mõni LÕVI BLONDIIN on veel hullem teistest blondiinidest,kes abielumeest armastama hakkas.
ök7. aprill 2016, 07:41
no see folklorist pohhuist oma kaame näoga pole ka silmale just vaadata
igavalt riides ja sarkastiline
brünett7. aprill 2016, 07:35
Ei kõla usutavalt see algus. Justnagu ema oleks tütrega üle hulga aja seal bussipingil kokku saanud ja siis oma õpetust jaganud ja isegi blondiin ei loe iga jumala sekund ette nii pikka "must do" nimekirja, nagu siin on kirjutatud....
Pigem on siin ühe keskealise naise kadedus, et mõni 40+ julgeb ka veel nooruslikke riideid kanda ja ei arvagi, et elu on läbi ja nüüd tuleb penskarite moodi välja näha.
Mõni naine lihtsalt ei julge elada ja ei luba seda teistel ka. Minu ema on nt 76 ja ka tema armastab roosat ja ma küll ei ülteks, et ta barbi moodi välja näeb. Pigem väga effektne nende mustade kössakate muttide taustal, milliseks paljud teised temavanused end muutnud on.
Ma ei väida seda, et "blondiine" pole olemas, loomulikult on aga antud artiklis jäi küll selline mulje, et osad blondiininaljad on tulnud mitte blondide endi tegudest, vaid teiste naiste kadedusest.
7. aprill 2016, 08:10
Kadedad blondiinide peale? Teised blondiinid ehk võivad olla.
Sul vaid7. aprill 2016, 08:17
Naine7. aprill 2016, 08:31
Minu arvates võiks kade olla hoopis Kõivupuu peale, sest ta on tark ja ilus naine, kelle elu ei käi erinevalt blondiinidest ainult enda välimuse ümber. Ja muuseas, ka nooremad kui keskealised naised ei armasta tavaliselt roosat. Ja roosas vanainimene on tihtipeale kahjuks sama tobe vaadata kui noor blondiin.
7. aprill 2016, 09:30
kus sa seda ilu näed, turupluusekese pääle ehteke riputatud
kollase hambakesed aga välimusele võiks ikka igaüks rõhku panna
Sa rumal blondu7. aprill 2016, 10:10
võiksid ükskord hoomata et see nn "turupluus" maksab turul 10 eur aga nn. " firmapoes " 200 eur. See et sa ostad ühe ja sama asja mingist nn. " firmapoest " ei tee sind mitte sendigi eest ega kollase hambukese võrra atraktiivsemaks.
7. aprill 2016, 10:17
elagu turupluused ja kollased hamstrikikud, HURRRAAA
on7. aprill 2016, 21:27
üks ütlemine,et- mida vanem eit,seda roosam kleit-...palju nüüd barbist teistele kasu on...tähtis on olla kasulik ja mitte piinlikkust tekitada oma lapsele.