Inimesed

FOTOD JA TV3 VIDEO | Rinnavähi seljatanud Heike tõestas, et kõige imelisem on see muutumine, mille inimene oma sisemuses läbi teeb! (23)

LISA KOMMENTAAR

tiuks9. aprill 2016, 11:25
Jõudu ja vastupidamist sellele vaprale naisele. Kurb on see, et haigused murravad järjest nooremaid ja alati öeldakse oh sa nii noor ei saa midagi olla. Endalgi tütar samas eas ja kohanud samasugust kohtlemist. Mind ajab selle loo juures aga täitsa vihale see, et kolm arsti ütlevad sulle, et pole midagi viga ja siis lõpuks avastatakse iII staadium ja siis on haigekassal jultumust nõuda selliseid summasid kui inimene on tööd teinud ükskõik siis millises riigis. Muidu saame siin küll kõiki aidata...Sellest oleks tulnud mõnel teisel maal hoopis kohtuasi kus oleks Heikele peale makstud hoopis. Uskumatu! Aga elukaaslased ei peagi vastu kui naise hädadest räägitakse avalikult ja näidatakse televiisoris, kodus nelja seina vahel on nad kõvad mehed...
aus maksumaksja8. aprill 2016, 13:08
tehke ausalt tööd ja makske ausalt makse Eestis, siis on solidaarne ravikindlustus kõigile tagatud;
piinlik lugeda, et oma hädades süüdistatakse arste, ei Norras ega Eestis ei pea keegi tegema tasuta tööd, eriti eriarstid, kes on õppinud kõikidest kõige kauem, kokku edukalt 23 aastat, isegi rohkem kui kõrgelt tasustatud advokaadid;
vähihaiguse elulemust hinnatakse iga 5 järel, kindlasti tuleb täita onkoloogide kaasaegseid soovitusi
sirts7. aprill 2016, 17:36
Mulle meeldis see,kuidas ta rätikuga käis. Väga äge ja isikupärane oli.
7. aprill 2016, 13:59
Selle seljatamisega on nii, et varugu veidi kannatust, veel neli aastat, ja siis võib kergemalt hingata.
"Seljatamine" on nõme sõna, kui jutt on raskest haigustest7. aprill 2016, 15:29
See on AJAKIRJANIKE lööklause - "seljatas vähi".
Pole mingit aega, ei nelja, viit jne - lihtsalt peab jälgima ennast. See ei tähenda, et stressis olema ja haigust tagasi oodata. Pole mingit reeglit, et vähk siirded viie aasta jooksul kusagile ajab.
Usun küll, et nii positiivsel inimesel enam vähiga tegemist ei tule ja soovin talle tervist, toredat abikaasat ja palju lapsekesi!
Ei ole nõus7. aprill 2016, 16:47
Umbes 5 aastat on see nö peiteaeg, mil inimene tunneb end juba tervena ja siis saabub tagasilöök. See ei proogi nii minna, aga sellega peab arvestama. Nii lihtsalt on, see on arstiteaduslik fakt, mitte niisama leelotamine. Ja mis positiivsusesse puutub, siis see, kas haige on positiivne või mitte, meie ei tea, lihtsalt kõrvalseisjatel on lihtsam, kui haige käitub positiivselt. Vähil ei ole sellest sooja ega külma, kas sa oled positiivne või negatiivne, sest vähk on lihtsalt halb rakumuutus,mis võib tabada meist igaüht.
Eve Võrumaalt:7. aprill 2016, 12:36
Jah, võidelda vähiga ja võita, aga Eesti TERVISHOIUSÜSTEEMIGA küll keegi võitjaks tulla ei suuda...MAKSTA KOGU ELU MAKSE JA SIIS , KUI ABI VAJAD, HAKKAB RIIK SIND LÜPSMA...
saadet vaadanud saavad aru, millest kirjutan...!!!
Huvitav7. aprill 2016, 10:03
Kas juuste värvimine (see ju ka keemia) mõjub vähihaigele hästi? Mina ei julgeks....
Soovin sellele vaprale naisele terveks jäämist ja õnnelikku elu! Elu on ikka väga ebaõiglane, et noortele ja koguni lastele tuleb selline ränk haigus.
evely7. aprill 2016, 09:13
Mul on nii heameel et seda noort naist aidati, sest tema tõesti vajas abi. Mul on heameel et ta suudab olla tugev ja oma eluga edasi minna. Ja olla rahul oma eluga. Haigustega me õpime elama, need küll muudavad meid, kuid samas ei ole kunagi halba ilma heata tulebvlihtsalt osata näha seda head poolt asjast. Jõudu ja jaksu ja ma loodan kogu südamest et sa saad ja jäädgi vägivabaks. Kallid ja paid ning ole ikka sama tugev.
Paneb mõtlema.7. aprill 2016, 13:11
Aga abikaasa, kes peaks su kõrval olema nii rõõmus kui mures, laseb jalga!? Tugevat tervist ja rõõmusära silmadesse, kena naine!
13:11-le7. aprill 2016, 13:32
Igal inimesel on ü k s elu. Ja elukaaslane pole abikaasa. Tegelikult. Lastelootus? No... jah. Vast mees tahaks igasuguste asjadega v a r e m ühele poole saada.
Naine7. aprill 2016, 09:07
Loodan, et loo peategelane on teadlik faktist, et terveks kuulutatakse inimene alles siis, kui ollakse 5-7 aastat vähivaba oldud. Hoian pöialt.
Teadja7. aprill 2016, 09:53
Siin ei olegi reegleid, veel rumalam on öelda täpset aega...Aga õnne ja armastust Heikele!
rinnavähk7. aprill 2016, 10:31
Paraku tuleb vähk metastaazidega tagasi just 4-7 aasta möödudes kui oled mõelnud et oled pääsenud! Heike loos tundsin ära iseenda..jõudu ja jaksu!
Teadjale7. aprill 2016, 10:49
Teie, teadja, olete ikka päris ebateadja. Seda ajavahemikku (5-7 aastat) arstid kasutavadki, et julgeda patsiendile, et see konkreetne vähk on "otsas".
Ei ole kõik must ja valge.7. aprill 2016, 13:14
Minu ämm oli ka rinnavähi tõttu ühe rinnaga. See lõikus oli tal tehtud 1950 a. aga ta elas 71 aastasena ja mitte vähki!
7. aprill 2016, 13:57
Te ei ole asjast aru saanud. Jutt on sellest, et vähist terbeks ei tunnistata patsienti enne, kui ta on vähemalt viis aastat vähist vaba olnud (pole tekkinud metastaase vms).
to: 13:577. aprill 2016, 15:14
See müstine 5 aastat on aeg, kui haige on jälgimisel. See on võetud igal pool maailmas mingiks näitajaks.
Muud see ei tähenda.
...7. aprill 2016, 08:56
ometi löpuks üks öige inimene imelise muutumise jaoks välja valitud.Siiamaani olid köik ainult naljanumbrid.Ole tubli Heike-pea ikka püsti.
TEGELIKULT7. aprill 2016, 10:28
Mis naljanumbrid, nad on olnud lihtsalt koledad,ükskõik,mis põhjus selleks on olnud, käestlaskmine või kaasasündivus. NII ET ÄRA LIIALT LAIUTA OMA ARVAMUSEGA.
Kurri7. aprill 2016, 08:35
Imeline inimene, sellise jama läbi teinud ja ikka nii positiivne. Väga tubli ja kaunis naine.
oijah6. aprill 2016, 22:32
tore et vähist võitu sai, aga see angelina jolie asi on naeruväärne. teise rinna ära lõikamine?? no kui loll saab olla, et seda tõsiselt võtta. uurige palun rohkem nende teemade kohta. oleks palju rindu praegu alles.... jaa, muidugi teha tätoveering rinnapiirkonda?? mürgine tint naha alla piirkonnas, kus oli vähk?? ma ei mõista lihtsalt!
ziidiuss7. aprill 2016, 10:30
No teadupärast s i i s k i on vähk päritav 90% ja kuna Jolie suguvõsa kubises vähkidest, siis ta lihtsalt ennetas seda aega,mil vähk oleks hakanud ennast sättima...Tutvu rohkem meditsiiniteadusega ja -teadurite töödega.