Rob Kardashian ja Blac Chyna tähistasid Los Angelese stripiklubis oma kihlumist. Foto: Vida Press
Inimesed
6. aprill 2016, 11:33

Kardashianid on vend Robi kihlumisest tummaks löödud

Rob Kardashiani pruut Blac Chyna praalib oma kihlumisega, aga Robi õed on šokist tummaks löödud.

Model Blac Chyna pressiesindaja kinnitas ajakirjale People, et tema klient on rõõmust meeletu. „Temast saab varsti Angela Kardashian,“ viitas esindaja kaunitari  sünnijärgsele nimele Angela White. Blaci tähistas rõõmsat sündmust Los Angelese stripiklubis ning demonstreeris oma hiiglaslikku briljandist kihlasõrmust.

Ent Robi õed Kim, Khloe ja Kourtney on kihluse koha pealt kuss. Nad ei salli Blaci silmaotsaski, ehkki Kim ja Blac olid vaid mõni aasta tagasi suured semud. Sekspommid urvitasid selfidel üheskoos kannikaid ning käisid Kimi nüüdse abikaasa Kanye Westi ja Chyna toonase peigmehe, räppar Tygaga üheskoos kohtingul.

Suhted jahtusid, kui Tyga hakkas semmima Kimi noorema poolõe Kylie Jenneriga. Tagatipuks sõbrustab Blac nüüd endise striptiisitari Amber Rose’iga, kes oli Kanye endine pruut.

TMZ.comi allikate väitel peavad pereliikmed 29aastane Robi kihlumist ennatlikuks. „Kardetakse, et Blac Chyna manipuleerib Robiga – et Rob seab end olukorda, mis pole tema jaoks ideaalne.“ Naise teeneks peetakse masenduses ja ülekaalus vaevelnud noormehe ülesturgutamist. „Olgem aga ausad: keegi ei looda, et see abielu teoks saaks,“ ütleb People’i allikas.