Olivia Munn veebruari lõpus Oscarite jagamisel. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
6. aprill 2016, 09:42

Mis on juhtunud Olivia Munni näoga?! (4)

Olivia Munni välimus on viimase paari aastaga silmatorkavalt muutunud, kuid kuuldused ilulõikusest ajavad teda marru.

35aastane näitlejatar avaldas endast veebruaris Instagramis mitmeid pilte, kus ta näeb välja hoopis teistsugune kui enne. Fännid ja mitmed USA väljaanded pandid imeks, et Olivia palged ja nina olid ühtäkki varasemast kitsamad ning silmalaud olid kõrgemale kerkinud. Kadunud on ka kaunitari firmamärgiks olnud tedretähed. „Ta pole enam äratuntav,“ kurtsid paljud.

Kuid Olivia väitis, et sellise efekti on kaasa toonud 5,5 kilo mahavõtmine uueks „X-meeste“ filmiks. „Salenemine voolis mu põskede ja lõuajoone siluetti. Treening ergutas näo vereringet,“ on tal põhjendused varrukast võtta.

Kuid kuuldused ilukirurgi teenete kasutamisest ei vaibunud. Nüüd kurdab Munn oma rasket elu Fashion Magazine’i veergudel. „On ebaõiglane, et naisi hinnatakse nende välimuse põhjal. Kui näed halb välja, peaksid kõik kinni katma. Kui näed hea välja, oled kindlasti ilulõikusel käinud või saatanale sõrme andnud,“ kurjustab näitlejatar.

Kuid ta ei lase end skandaalist loksutada. „Ema õpetas mulle, kuidas oma probleemidest jagu saada ja oma võitlusi pidada.“