Louis Tomlinson on isegi Doncaster Roversi eest treeningmängus platsil käinud.Foto: Vida Press
Kõmu
5. aprill 2016, 18:57

FOTO | One Directioni staar disainis lemmikklubile uue mänguvormi

Louis Tomlinsoni armuafäär Doncaster Roversi jalgpallimeeskonnaga pole uudiseks ei klubi poolehoidjatele ega ka One Directioni tulihingelistele fännidele. Järgmisel hooajal kannavad Doncasteri mängijad aga suisa laulja disainitud särki, kirjutab BBC.

Nimelt võitis Tomlinson koos oma vanaisa Leniga osa Roversi korraldatud konkursist, kus kõik fännid võisid esitada oma nägemuse, milline peaks nägema välja meeskonna tulevase hooaja mänguvormid. Ja superstaar võitis võõrsil kasutatava särgi kategoorias!

Louis Tomlinsoni ja tema vanaisa kujundatud särk on pildil paremal. Foto: doncasterroversfc.co.uk

Tulemus pani mitmed Doncasteri fännid aga kulmu kergitama – kas saab tõesti olla kokkusattumus, et Inglismaa tugevuselt kolmanda liiga tabelilõpus paikneva meeskonna nimekaim poolehoidja võitis taolise konkursi puhtalt juhuse läbi? Satub ju tiimi nimi nüüd läbi selle uudise kajastamisegi taas uudisteportaalidesse üle maailma.

Roversi esindaja aga kinnitab, et kõik toimus ausalt. "Me teame, et võistluse tulemus on saanud kahetist tagasisidet, aga saame vaid fännidele kinnitada, et särgikujunduste hääletusprotsess oli aus ja reeglitekohane.“