Drew Barrymore ja Will KopelmanFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
4. aprill 2016, 09:55

Drew Barrymore lahutab kolmanda abielu - lapsed jäävad isale?!

Drew Barrymore kinnitas eelmisel reedel lahvatanud kuuldusi oma kolmanda abielu purunemisest.

„Paraku on meie perekond seaduslikult lahku minemas,“ tõdesid 41aastane Hollywoodi näitlejanna ning tema kunstikonsultandist mees Will Kopelman (38), kelle abielu jõudis kesta kolm aastat. „Kuid me ei tunne, et see ei luba meil pere olla.“ Drew ja Will kinnitasid, et neile on kõige tähtsamad nende kaks tütart, kolmeaastane Olive ja peatselt kaheseks saav Frankie.

Ajakirja People allika väitel oli abielupaari peamiseks pingeallikaks kodupaik: Drew’d tõmmanud üha enam Los Angelese poole, kuid Will on põline newyorklane. Oma kodu olid nad rajanud New Yorki Upper East Side’i, kus Olive käib lasteaias. Kõmuajakirjanduse teatel pole võimatu, et tütarde peamine elukoht jääbki isa juurde.

Pöörase lapsepõlvega „E.T.“ tähel Drew’l, kes oli juba 11aastaselt alkohoolik ja aasta pärast narkomaan, on seljataga veel kaks purunenud abielu. 19aastaselt abiellus ta baarimees Jeremy Thomasega, kuid juba kahe kuu pärast olid nad lahku läinud. 2001. aastal pidas Barrymore pulmi koomik Tom Greeniga, kuid ühist õnne jagus vaid viieks kuuks.