Reisija Ben Innes (paremal) ja EgyptAiri reisilennuki kaaperdaja Seif Eldin Mustafa Küprose Larnaca lennuväljal aset leidnud pantvangikriisi ajal 29. märtsil 2016.Foto: Ben Innes / Facebook
Müstika
31. märts 2016, 16:31

NALJATILGAD: reisija tegi kaaperdajaga selfie (1)

Briti meedias levis uudis 26aastasest Leedsist pärit Ben Innesist, kes tegi üleeile kaaperdatud EgyptAiri lennukis selfie koos kaaperdajaga.
 

Selfie tegemine olukorras, kus polnud veel teada, kas pommivöö on päris või mitte, on viimastel päevadel saanud ajakirjanduses palju vastukaja, kirjutas ERRi uudisteportaal. Eksperdid peavad seda ohtlikuks hullumeelsuseks, sotsiaalmeedias on aga kummaline foto ja selle põhjal tehtud naljapildid kulutulena levima hakanud, vahendasid Sky News, The Guardian ja The Daily Telegraph. 

Innesi sõbrad on Briti meedias rääkinud, et selline käitumine olevat nende sõbrale vägagi omane. Naftatööstuses tegutsev mees ise selgitas, et tahtis raskes ja pingelises olukorras tuju üleval hoida ning foto tegemise ajal lähemalt uurida kaaperdaja pommivööd ja aru saada, kas tegu on päris lõhkeseadeldisega ja juhul kui on, siis millisel viisil see plahvatada võiks.