Video: Mari Luud
Inimesed
31. märts 2016, 13:59

Kuidas valmistub Jüri Eurovisioniks? Vaata videost!

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Jüri Pootsmann andis trammis kontserdi: pidin meeles pidama, et kinni hoida (25)

"Ma tahaks praegu ka kuskilt kinni hoida, selline tunne on. Pidin endale kogu aeg meelde tuletama, et ma pole laval, vaid siiski trammis," kirjeldas laulja Jüri Pootsmann oma emotsioone vahetult pärast seda, kui ta lõpetas kontserdi sõitvas trammis.

Neljapäeva lõuna paiku oli trammi lõpp-peatusesse Tondil kogunenud palju rahvast. Kui muidu poleks seal midagi imestada, sest inimesed sõidavad ju ikka trammiga, siis eile lasti mööda päris mitu transpordivahendit.

Peagi selgus ka põhjus – ette veeres superstaar Jüri Pootsmanni piltidega tramm, millele kõik kiirustasid. Telia, Spotify ja Tallinn Music Week korraldasid konkursi "Tee oma pidu", mille võitis Tehnikaülikooli tudengi Erkki Kubberi esitatud peoidee.

Erkki soovis koos oma sõbra Markusega unistuste peo korraldada trammis nr 4, kutsudes sinna esinema oma lemmikartisti Jüri Pootsmanni.

Ja nii läkski.

Bändimehed koos paljude fännidega alustasid sõitu Tondi lõpp-peatusest ja Jüri astus trammi Hobujaamast, kus kontsert algas. Selleks ajaks, kui Jüri liitus, oli tramm juba triiki täis.

Ühissõiduk tegi kõik ettenähtud peatused ja trammi ootavate inimeste näost peegeldus suur üllatus, kui nad nägid pilgeni täis sõidukit, kus laes ka terve hulk õhupalle.

"Mul on selline tunne, et tahaks praegu ka kuskilt kinni hoida. Pidin endale kogu aeg meelde tuletama, et see pole lava, vaid siiski tramm,” muigas Jüri, kui kontsert läbi ja ta trammist maha oli astunud.

“Väga tore oli, mul on hea meel, et selline idee üldse välja pakuti.” Jüri ütleb, et kui talle selline mõte välja käidi, ütles ta kohe – teeme ära! "Kõik on võimalik. Ma mõtlesin, et kellega ma kontserdi teen, kas akustiliselt või kuidas see kõik peaks välja nägema,” rääkis ta.

"Ma natuke kartsin, kui siin peatuses enne ootasin. Kedagi ei olnud ja mõtlesingi, et kas ma annan nüüd kontserdi tühjale trammile. Aga õnneks tulid kõik kohale, see oli väga armas.”