Londonis Kensingtoni linnaosa tänavatel võib näha parkimas saudist miljardäri kuldseid luksusautosidFoto: Tolga Akmen/LNP/REX
Müstika
30. märts 2016, 19:38

PILTUUDIS | Saudi miljardäri kuldsed autod vapustavad londonlasi (35)

Londoni kesklinna tänavatel on viimasel ajal nähtud parkimas kuldseid luksusautosid, mis kuuluvat saudist miljardärile, teatas Daily Mail.

Tavatut värvi Bentley, Lamborghini, Mercedes, Rolls Royce ... Kõik kuuluvad väidetavalt Saudi Araabia kuningaperega seotud mehele, kelle nimi on Turki Bin Abdullah.

Araabia maailma rikkad ja vägevad armastavad üha enam veeta aega Euroopa suurlinnades. Loomulikult soovivad nad sõita oma isikliku autoga ja see tuuakse lennukiga kaasa.

Väidetavalt kulutavad Lähis-Ida miljardärid oma oma autode kaasavõtmiseks kümneid tuhandeid. Üks selle tulusa äriga tegelevaid lennufirmasid on näiteks Qatar Airways.

Üks Briti kõmulehe The Sun reporter otsustas Londonis Kensingtoni linnaosas parkivate autodega nalja teha ning sõitis kohale oma tibatillukese Fordiga, mille ta oli kuldsesse pakkepaberisse mässinud. Väga kaugelt petaks nagu ära või pigem mitte?