Video: Stanislav Moshkov
Inimesed
30. märts 2016, 15:52

GALERII JA VIDEOD | Tahad naeratuse näole saada? Vaata, kuidas Meisterjaan põnnidega reivis (15)

"Õu jeeeee!" lõpetab Meisterjaan Viru keskuse aatriumis oma parmupilliloo. "Jeeeeeeeee!!!" rõkkab mudilastest publik käsi üles tõstes talle vastu.

Kes kolmapäeva lõunal Viru keskuses sattus olema, ei pääsenud sealt tulema morni näo ja kehva tujuga, sest Jaan Tätte juuniori ehk Meisterjaani parmupilli rütmikad helid tõmbasid õndsa naeratuse kõigi nägudele – oli see siis vanamemm, trendikas hipster või pereema oma väikeste järeltulijatega. Rääkimata Tallinna Sipsiku lasteaia põnnidest, kes olid tulnud Meisterjaani parmupilli järgi reivima.

Ja Jaan oli aus juhendaja – naerunägudega mudilased nõkutasid end pea ja kätega reipalt Meisterjaani muusika rütmis. Päris pööraseks läks asi siis, kui Jaan oma parmupillimänguga laste keskele tantsima tuli. Kilkav mudilaspublik kargas ja hüppas Jaani ümber ennastunustavalt.

Kindel on see, et Meisterjaan oma parmupilliga on tõeline hea tuju meister. Ja lasteaedade võimlemisõpetajad võiksid vabalt Jaaniga koostööd teha – Meisterjaani parmupillimänguga liikumistund saaks kindlasti laste lemmikuks. Klounipaar Piip ja Tuut on saanud endale lasteüritustele tõsiseltvõetava konkurendi.

Meisterjaan andis lastekontserdi Tallinn Music Weeki festivali tasuta "Linnalava" programmi raames.