Tele
30. märts 2016, 13:25

"Minu imeline muutumine": kahe kuuga kakskümmend aastat nooremaks (24)

Tänane muutumissaade tõestab, et vanus on vaid number! Reet, kes tähistab sel aastal oma 70-ndat sünnipäeva, läbib muutumissaate, tänu millele tunneb end 20 aastat nooremana.

Reeda nägu uuendatakse totaalselt ja tänu saates osalemisele hakkab ta esmakordselt mõtlema enda kui naise väärtuse üle. Reet ei ole ju veel nii vana loobumaks mõttest, et tema kõrval võiks taas olla keegi, kellega käsikäes jalutada.

Reeda arvates on elu elamist väärt igas vanuses ning soovib, et meie seeniorid tahaksid ja oskaksid õnnelikumalt oma igat uut päeva tervitada.

Kortsus, kurnatud ja väheste hammastega – selline oli Reet muutumissaatesse kandideerides. Reeda lapsed palusid, et ta saates osales, sest naine kaotas abikaasa juba kaheksa aastat tagasi ja närtsib lausa pere silme all. Reet tantsib kodus üksi suure mängukaruga ning meenutab minevikku.

Saates osalemine ja tõepoolest radikaalsed lõikused, millega tema nägu noorendatakse, ei anna talle mitte aga üksnes uut ja värsket välimust, vaid ta tunneb tõepoolest, et algamas on taas elukevad. Naine tahab jälle armuda, kena meesterahvaga jalutama minna, reisida ja järgmised paarkümmend aastat elada hoopis teistmoodi.

Saate tegijate arvates on Reeda muutumise lõpptulemus üks ilusamatest läbi hooaegade.

Reeda muutumine koosneb järgmistest operatsioonidest ja protseduuridest:

  • Tema katkised hambad parandatakse ja ta saab uued hambakroonid
  • Ta saab puuduvate hammaste asemele proteesid
  • Reedale tehakse ülalaugude plastika ning kogu näo ja kaela korrigeerimine operatsiooni teel
  • Tema nägu ja kaela pinguldatakse silhouette lift tuginiitidega
  • Reeda näole ja kaelale tehakse sügavniisutust süstidega,
  • Ta saab noorendava efektiga botuliintoksiini süstid näopiirkonda
  • Kogu näo piirkonnas tehakse Reedale kortsude täitesüste, näo ja kaelapiirkonnas lümfimassaaži.
  • Reeda põsesarnu, oimukohti, nina ja lõuga modelleeritakse täiteainega ja tema huulejoont noorendatakse süstimise teel

Vaata Reeda "enne" pilte ja proovi ette kujutada, missugune näeb ta välja "pärast". Kui hästi oskad ilukirurgide ja hambaarstide töö tulemust ette ennustada, saad vaadata täna õhtul kell 20.00 TV3 saatest "Minu imeline muutumine!"