Foto: Alar Truu
Inimesed
29. märts 2016, 13:36

Rasmus Kagge perre sünnivad peagi kaksikud! (15)

Kümme aastat “Pealtnägijas” ametis olnud Rasmus Kagge elus puhub kõvasti uusi tuuli – lisaks sellele, et mees tegi karjääris täieliku kannapöörde, ootab tema kallim Kaija Serka kaksikuid!

Rasmus kinnitab Õhtulehele rõõmsaid uudiseid, tänab huvi tundmast ja õnnesoovide eest, kuid pikemalt sel teemal peatuda ei taha. “Otsustasime, et kuniks põnne veel tervetena ilmale pole tulnud, seni ehk šampust ei paugutaks."

Kuu algul teatas seni “Pealtnägijas” töötanud ajakirjanik Rasmus Kagge, et lahkub ERRist, teeb ajakirjandusega lõpparve ja asub hoopiski tööle Riigikantseleis valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõunikuna.

Selgus, et meest ootab täiesti uus olukord ka eraelus, sest mai lõpus sünnivad tema ja elukaaslase Kaija perre kaksikud. 

Möödunud nädalal andis Rasmus Eesti Ekspressile pika intervjuu, kus laste ootus samuti ära märgitud. Leht kirjutas, et hiljaaegu vahetas pere oma neljanda korruse korteri esimese korruse oma vastu, et ei peaks lapsevankreid kõrgele vedama ning ilmselt tuleb praegu kasutuses olev Honda CRV vahetada kaubiku vastu, kuhu lasterikas pere ära mahuks.

Rasmusel ja Kaijal on juba kaheaastane poeg Konrad, kes sündis 2013. aasta viimasel päeval.

Möödunud aasta detsembris andis mees intervjuu ajalehele LP, kus ütles, et isadus on teda muutnud oluliselt rahulikumaks ja enesekindlamaks.

“Minu elus selgelt kõige olulisem on täna minu pere, mistõttu olen ma tööalaselt ka maha rahunenud ning teen oma tööd oluliselt paremini,” ütles ta.

Mees lisas, et usub, et laps tuli täpselt õigel ajal, sest viis aastat varem olid tema prioriteedid hoopis teised. “Ma olen terve perekonna fänn ehk mulle meeldib, kui laps sünnib perekonda, mis tahab pingutada selle nimel, et jääda igaveseks kokku. Nüüd ma tunnen, et mul on maailma parim naine, kellega elada elu lõpuni, ja mul on temaga koos maailma kõige kihvtim laps. Kardan, et kui ma oleksin praegu 18- või isegi kümneaastase lapse isa, siis see laps ei elaks kahjuks minuga koos.”