AviciiFoto: Reuters / Scanpix
Saund
29. märts 2016, 13:55

Avicii teatas artistikarjääri lõpetamisest – mis saab Weekend Festivalil esinemisest? (9)

Rootsi produtsent ja DJ Avicii teatas täna sotsiaalmeedia vahendusel, et paneb tehtule punkti. "Tänan, et lubasite mul täita nii palju unistusi," kirjutas ta fännidele Facebookis. 

"Jään igaveseks tänulikuks nende kogemuste ning tehtu eest, mis sai teoks tänu fännidele ja mind ümbritsevale meeskonnale," jätkas Avicii. 

"Olen end paremini tundma õppinud ja mõistan, et elus on nii palju asju, millega tegeleda soovin. Mul on tõsine huvi paljude alade vastu, kuid napib aega, et neid avastada."

Muusiku sõnul läbis ta paar nädalat tagasi koos oma sõpradega autoratastel pika teekonna. "See aitas mul näha asju uuest küljest. See aitas mul tõepoolest mõista, et pean midagi muutma." 

"Ma ei lase muusikal kunagi minna - jään oma fännidega selle läbi alati suhtlema. Kuid otsustasin, et aastal 2016 teen oma viimase tuuri ning annan viimased kontserdid."

Seda, et Avicii 4. augustil Pärnus Weekend Festivali raames nägemata jääb, karta õnneks ei maksa, teatasid korraldajad. Tänavuse suve suurfestival on siinse regiooni ainus võimalus näha ja kuulda viimase aja üht edukamat DJ-d.

26aastane Avicii on teinud koostööd paljude superstaaridega, sealhulgas David Guetta, Coldplay, Madonna, Enrique Iglesias. Avicii lugusid on Spotify keskkonnas striimitud rohkem kui 3 miljardit korda.