Brad PittFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
29. märts 2016, 10:24

Brad Pitt pakkus lesbitähele oma spermat

Milline naine suudaks ära öelda võimalusest saada Brad Pitti lapse emaks? Sellise jultunud tembuga sai hakkama USA rokkar Melissa Etheridge, kellele superstaar hea sõbrana oma spermat pakkus.

Etheridge ja tema toonane partner Julie Cypher said 1990. aastate lõpul kaks last, kelle bioloogiliseks isaks osutus hiljem ansambli Crosby, Stills & Nash liige David Crosby, kirjutab Vanity Fair. Kuid Melissa tunnistas hiljutises intervjuus, et sama hästi võinuks laste isa olla Brad Pitt. „Ta oli mu väga hea sõber. Ja me kaalusime seda tõesti,“ rääkis Etheridge.

Ent tema ja Julie andsid Bradile korvi liigutaval põhjusel: oli näha, et too tahab kangesti lapsi. „Mu lastele pole veel üht vanemat vaja – neil on kaks vanemat juba olemas,“ põhjendas artist. kes laulis Bradi ja Jennifer Anistoni pulmas. Nüüd, kus Pitt kasvatab koos oma teise abikaasa Angelina Jolie’ga lausa kuut last, ei käi ta Melissaga paraku enam läbi. "Enne olime väga lähedased," kahetseb lauljanna. "Olen püüdnud temaga ühendust võtta."

Etheridge on oma võsukestele selle loo ära rääkinud. „Muidugi ahhetavad mu teismelised nüüd: „Brad Pitt oleks võinud mu isaks saada!“ Poeg ütles: „Ma oleks võinud vapustavalt nägus olla!““

Kuid Melissa sõnul oli Crosby targem valik, sest tollel olid oma lapsed juba olemas ning Crosby abikaasa oli valmis lesbipaarile sellist kingitust tegema.